Олександр Деньга обирає магістерську програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»: «Хочу мрію зробити успішним стартапом!»

1 серпня 2024 року
На вулиці літо і у приймальних комісіях «гаряче», адже вступна кампанія по всій країні перебуває у самому розпалі. Після здачі вступних випробувань та реєстрації кабінету вступника, з 01 серпня розпочинається етап подачі заяв та документів на вступ до магістратури. Вчорашні студенти – випускники бакалаврату, а нині абітурієнти, думають про своє майбутнє, яке вони пов’язують із власним розвитком та навчанням. Наша магістерська програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» спеціальності 073 «Менеджмент» і є саме тією сходинкою на шляху до успіху.

Сьогодні ми вирішили поспілкуватись зі вступником на магістерську освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»Олександром Деньгою.

  • Олександре, Ви випускник факультету аграрного менеджменту нашої професійно-орієнтованої групи «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» на бакалавраті. Скажіть, будь ласка, які враження у Вас від навчання?

— Незважаючи на перешкоди, викликані спочатку пандемією COVID-19, потім повномасштабним вторгненням, навчання на факультеті аграрного менеджменту залишило у мене надзвичайно позитивні враження. Програма була насичена актуальними та корисними дисциплінами, а викладачі, які нас навчали – це справжні висококваліфіковані професіонали. Особливо хотілося б відзначити практичні заняття та проєктні роботи, які дозволили мені здобути реальні знання із управління інвестиційною діяльністю. Нас завжди підтримували та мотивували на досягнення нових висот, за що хочу висловити слова подяки всім викладачам кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, а особливо члену-кореспонденту НАН України, доктору економічних наук, професору Шинкарук Лідії Василівні, завідувачу кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, кандидату економічних наук, доценту Власенко Тетяні Олексіївні та кураторам – доктору економічних наук, професору Дєліні Марині Миколаївні і кандидату економічних наук, доценту Лобунець Тетяні Валеріївні.

 

  • Дякую, Олександре, за високу оцінку роботи нашої кафедри, будемо старатись виправдати Ваші очікування і в подальшому. А які найбільш приємні спогади від Вашого навчання в НУБіП України у Вас залишилися, чим хочете поділитися?

— Найприємніші спогади пов'язані з нашими спільними проєктами та практиками, де ми мали змогу працювати в команді, розробляти реальні проєкти та бачити результати своєї роботи. Крім того, мені дуже подобалося відвідувати конференції та семінари, де ми спілкувалися з професіоналами з різних напрямів та обмінювалися досвідом.

  • Можу Вас запевнити, що навчання у магістратурі буде ще більш практичним, пізнавальним та насиченим спілкуванням із професіоналами. Тепер Ви є абітурієнтом знову й обираєте нашу магістерську програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Скажіть, що саме вплинуло на Ваше рішення? Чому саме проєктний менеджмент?

— На моє рішення вплинув досвід, який я здобув на бакалавраті. Я переконався, що управління інвестиційними проєктами є дуже важливим і перспективним напрямком. Бачу великий потенціал у проєктному менеджменті для розвитку кар'єри та реалізації великих і амбітних проєктів. Вважаю, що магістерська програма допоможе мені поглибити свої знання та розширити професійні навички, що є необхідними для успішної кар'єри в цій сфері.

  • Чого Ви очікуєте від навчання на магістратурі? Можливо у Вас є мрія, яку ми можемо допомогти реалізувати?

— Від навчання на магістратурі очікую не лише поглиблення теоретичних знань, а й значного практичного досвіду. Хочу навчитися сучасним методам управління проєктами, дізнатися більше про міжнародні стандарти та найкращі практики у цій сфері. Моя мрія – створити власний стартап у сфері агротехнологій та реалізовувати інноваційні проєкти, які допоможуть розвивати аграрний сектор в Україні. Сподіваюся, що навчаючись на ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами», я зможу наблизитися до своєї мрії та отримати всі необхідні знання та підтримку для реалізації власних ідей.

  • Олександре, віримо, що Ваша мрія стане успішним стартап проєктом, а ми допоможемо втілити її в життя. Щиро дякуємо Вам за таку відверту розмову. Бажаємо досягти усі поставлені цілі та отримати не лише користь, а й задоволення від майбутнього навчання! Нехай Вам щастить! До зустрічі у магістратурі на ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»!

 

Бесіду провела Тетяна Лобунець,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook