Студентський науковий гурток «Мікробіологія продуктів тваринництва»

Кандидат ветеринарних наук, доцент, керівник гуртка :
Мельник Марія Василівна

 

Знання основних положень мікробіології харчових продуктів необхідне кожному лікарю ветеринарної медицини для кваліфікованої оцінки у всіх санітарно-гігієнічних аспектах, щодо джерел контамінації і розвитку мікрофлори на всіх етапах виробництва продукції тваринництва та їх санітарно-мікробіологічного контролю.
Студентський науковий гурток «Мікробіологія продуктів тваринництва» створений з метою поліпшення підготовки студентів в галузі контролю безпечності та якості харчових продуктів.
Наукова спрямованість гуртка: вивчення актуальних питань, що мають відношення до якості і безпечності тваринницької продукції. Студенти-гуртківці проводять наукові дослідження і відпрацьовують різні, в т.ч. новітні методики, щодо мікробіологічного контролю  сировини та готових харчових продуктів тваринного походження. Результати досліджень доповідають на наукових студентських конференціях, опубліковують тези доповідей.

Список членів студентського наукового гуртка «Мікробіологія продуктів тваринництва» 2019-2020 н.р.

Список членів студентського наукового гуртка «Мікробіологія продуктів тваринництва» 2021-2022 н.р.

Список членів студентського наукового гуртка «Мікробіологія продуктів тваринництва» 2022-2023 н.р.

Список членів студентського наукового гуртка «Мікробіологія продуктів тваринництва» 2023-2024 н.р.

 



 



 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook