Науковий гурток "Паразитологія"

Д.вет.н., доцент, керівник гуртка::
Гончаров Сергій Леонідович

 

Гурток з паразитології почав свою діяльність з моменту створення кафедри паразитології при Київському ветеринарному інституті в 1935 році. В різні роки його очолювали: проф. Чеботарьов, проф. Маркевич, доц. Шевцов О.О., доц. Поживіл А.І., доц. Дідаш К.В., доц. Семенко О.В., нині - д.вет.н. - Гончаров С.Л.
Наукова спрямованість гуртка: вивчення особливостей поширення, діагностики та превентивних заходів за паразитарних хвороб тварин. Студенти гуртківці проводять наукові дослідження і відпрацьовують різні, в т.ч. новітні методики паразитологічних досліджень (на гельмінтози, ентомози, акарози, протозоози тощо) та проводять їх порівняльну ефективність. Вивчають особливості проведення наукових досліджень, їх методологію, принципи постановки експерименту тощо. Дослідження проводять щодо встановлення паразитологічної ситуації в ВП НДГ НУБіП України, Київського зоопарку, дельфінарію «Немо» тощо. Студенти приймають активну участь в наукових конференціях. Вчаться писати тези доповідей та наукові статті.
У травні 2015 р. гурток отримав диплом ІІ-го ступеня на «Фестивалі студентської науки», а у травні 2016 р. гурток отримав 1-ші місця на І та ІІ етапах «Фестивалю студентської науки» серед гуртків НУБіП України. 

Новини

Всі новини
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook