Студентський науковий гурток «Санітарна і харчова мікробіологія»

Кандидат ветеринарних наук, доцент, керівник гуртка:
Козловська Ганна Володимирівна

 

У формуванні лікарського мислення, навичок та практичної діяльності у студентів факультету ветеринарної медицини важливого значення набуває робота у студентському науковому гуртку «Санітарна і харчова мікробіологія», керівником якого є к.вет.н., доц. Козловська Г.В.
Засновником наукової школи кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології являється  Нікольський Володимир Васильович (1906 – 1982 р.), доктор ветеринарних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, кавалер ордена Трудового червоного прапора, який започаткував новий аспект дослідження інфекційної патології тварин – вивчення природи інфекційних захворювань за умови глибокого аналізу імунологічної реактивності тваринного організму, у зв’язку з факторами довкілля, що виявляють на нього вплив. Учні і послідовники продовжують реалізацію вказаного наукового напряму, залучаючи до цієї роботи студентів-гуртківців.
Основою наукового студентського гуртка є студенти, які здійснюють свій науковий пошук з ІІ курсу та до закінчення навчання. 
Напрям роботи гуртка – дослідження об’єктів зовнішнього середовища, тваринницької сировини і готових харчових продуктів за мікробіологічними показниками.
На підставі виконаної наукової роботи проводиться підготовка матеріалів до виступів та публікацій на міжнародних та всеукраїнських студентських конференціях, де неодноразово займали призові місця.

Список членів студентського наукового гуртка «Санітарна та харчова мікробіологія» 2019-2020 н.р.

Список членів студентського наукового гуртка «Санітарна та харчова мікробіологія» 2020-2021 н.р.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook