Найкрасивіші та найцілеспрямованіші дівчата вступають на освітню програму «Нутриціологія здорового харчування» на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК!

26 липня 2024 року

   Знайомтесь: Марія Курбасова, закінчила з відзнакою середню загальноосвітню школу № 74 м. Києва, а тепер – вступниця на спеціальність 229 «Громадське здоров’я».

   Ми поспілкувались із Марією під час прийому документів та попросили розповісти про те, чим вона захоплюється у житті, які має таланти і, найголовніше, – чому обрала саме цю освітню програму – «Нутриціологія здорового харчування»?

   Марія розповіла, що їй 21 рік, і вона вже встигла попрацювати в багатьох сферах, що допомогло їй визначитися з майбутньою професією.

   «Зокрема, до прагнення стати нутриціологом мене спонукав шлях у модельній справі, адже цим я займаюся з тринадцяти років і неодноразово спостерігала, як юні дівчата нехтують своїм харчуванням заради зовнішності, що має в подальшому досить руйнівні наслідки для їхнього здоров’я».

 

   Марія вважає, що те лихо, яке спіткало нас у ці дні, зачепило психічний стан майже кожної людини. Для багатьох стрес, неможливість хоча б мінімально задовольнити свої харчові потреби та відсутність умов для цього, призвели до серйозних розладів у травній системі та в цілому негативно вплинули на здоров’я.

   «Отже, – підсумовує майбутня дієтологиня, – я дійшла висновку, що здорове та збалансоване харчування має хіба що не першочергове значення у повноцінному житті людини. Саме тому моєю мрією є здобуття знань та навичок, які допоможуть мені зробити, сподіваюсь, вагомий внесок у майбутнє заради здоровʼя людини».

Бесіду вела Альона Альтанова,
доцент кафедри громадського здоров’я та нутриціології

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook