Робочі програми навчальних дисциплін
Для підготовки фахівців ОС Бакалавр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина"
1. Ветеринарна санітарія та гігієна
2. Основи біобезпеки, біоетики та ветеринарної етики
3. Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології та стандартизації продуктів тваринництва
Для підготовки фахівців ОС Магістр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина"
1. Гігієна тварин
2. Методи ветеринарно-санітарної експертизи
3. Екологія у ветеринарній медицині
4. Благополуччя тварин, етологія та професійна етика
6. Державна ветеринарно-санітарна експертиза
9. Дієтологія та утримання дрібних домашніх тварин
Для підготовки фахівців ОС Магістр, спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"
1. Ветеринарна деонтологія та санітарна екологія ЕНК.Ч 1 (Ветеринарна деонтологія): https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2723 ЕНК.Ч 2 (Санітарна екологія): https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=25992. Гігієна кормів і кормових добавок3. Кормові нутріцевтики ЕНК: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=25544. Гігієна тварин ЕНК: https://elearn.nubip.edu.ua/enrol/index.php?id=7515. Етологія та благополуччя тварин6. Екотрофологія7. Ветеринарна санітарія8. Гігієна харчових продуктів9. Гігієна продуктів тваринного походження10. Гігієна первинної переробки тварин і продуктів забою11. Аналіз ризиків у харчових продуктах і кормах12. Гігієна молока і молочних продуктів13. Державний ветеринарно-санітарний нагляд та контроль харчових продуктів та кормів14. Товарознавство і стандартизація
15. Безпечність та якість харчових продуктів
16. Гігієна рослинних харчових продуктів
17. Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС
Для підготовки фахівців ОС Бакалавр, спеціальність 192 "Будівництво та цивільна інженерія".
1. Проектування тваринницьких підприємств
Для підготовки фахівців ОС Бакалавр, спеціальність 015 «Професійна освіта»
Спеціалізація 015.18 «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства»
1. Ветеринарна санітарія та гігієна ЕНК: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2189
Для підготовки фахівців ОС Бакалавр, спеціальність 181 "Харчові технології"
1. Гігієна і санітарія харчових підприємств ЕНК: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1823
2. Промислова екологія переробних підприємств ЕНК: https://elearn.nubip.edu.ua/enrol/index.php?id=2206
Для підготовки фахівців третього освітньо-наукового рівня доктор філософії спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" розроблено робочі програми обов'язкових та вибіркових дисициплін