Робочі програми навчальних дисциплін


Для підготовки фахівців ОС Бакалавр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина"

1. Ветеринарна санітарія та гігієна
2. Основи біобезпеки, біоетики та ветеринарної етики

3. Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології та стандартизації продуктів тваринництва

Для підготовки фахівців ОС Магістр, спеціальність 211 "Ветеринарна медицина"
1. Гігієна тварин

2. Методи ветеринарно-санітарної експертизи 

3. Екологія у ветеринарній медицині

4. Благополуччя тварин, етологія та професійна етика

5. Гігієна харчових продуктів

6. Державна ветеринарно-санітарна експертиза

7. Veterinary-sanitary examination with the basics of technology and standardization of products of animal origin

8. Гігієна тварин (курсанти)

9. Дієтологія та утримання дрібних домашніх тварин

Для підготовки фахівців ОС Магістр, спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза"

1. Ветеринарна деонтологія та санітарна екологія  ЕНК.Ч 1 (Ветеринарна деонтологія): https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2723  ЕНК.Ч 2 (Санітарна екологія): https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=25992. Гігієна кормів і кормових добавок3. Кормові нутріцевтики ЕНК: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=25544. Гігієна тварин ЕНК: https://elearn.nubip.edu.ua/enrol/index.php?id=7515. Етологія та благополуччя тварин6. Екотрофологія7. Ветеринарна санітарія8. Гігієна харчових продуктів9. Гігієна продуктів тваринного походження10. Гігієна первинної переробки тварин і продуктів забою11. Аналіз ризиків у харчових продуктах і кормах12. Гігієна молока і молочних продуктів13. Державний ветеринарно-санітарний нагляд та контроль харчових продуктів та кормів14. Товарознавство і стандартизація

15. Безпечність та якість харчових продуктів

16. Гігієна рослинних харчових продуктів

17. Контроль безпечності харчових продуктів у ЄС

Для підготовки фахівців ОС Бакалавр, спеціальність 192 "Будівництво та цивільна інженерія".
1. Проектування тваринницьких підприємств

Для підготовки фахівців ОС Бакалавр, спеціальність 015 «Професійна освіта»
Спеціалізація 015.18 «Технологія виробництва і переробки продуктів сільського господарства»
1. Ветеринарна санітарія та гігієна ЕНК: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=2189

Для підготовки фахівців ОС Бакалавр, спеціальність 181 "Харчові технології"
1. Гігієна і санітарія харчових підприємств ЕНК: https://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1823
2. Промислова екологія переробних підприємств ЕНК: https://elearn.nubip.edu.ua/enrol/index.php?id=2206

Для підготовки фахівців третього освітньо-наукового рівня доктор філософії спеціальність 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза" розроблено  робочі програми обов'язкових та вибіркових дисициплін

  •  

  •