Освітні програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» 2020-2021 н.р.
Галузь знань
|
Спеціальність (освітньо-професійна програма)
|
01 Освіта/Педагогіка |
015.37 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка с.-г. продукції та харчової технології) бакалавр на базі ПЗСО |
03 Гуманітарні науки |
|
05 Соціальні та поведінкові науки |
|
06 Журналістика |
|
07 Управління та адміністрування |
|
072 Фінанси, банківська справа та страхування (Фінанси і кредит) |
|
08 Право |
|
10 Природничі науки |
|
12 Інформаційні технології |
|
13 Механічна інженерія |
|
14 Електрична інженерія |
|
15 Автоматизація та приладобудування |
|
16 Хімічна та біоінженерія |
|
18 Виробництво та технології |
|
181 Харчові технології (Ресторанні технології) |
|
19 Архітектура та будівництво |
|
20 Аграрні науки та продовольство |
|
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва |
|
|
|
21 Ветеринарна медицина |
|
22 Охорона здоров’я |
229 Громадське здоров’я (Нутриціологія здорового харчування) |
23 Соціальна робота |
|
24 Сфера обслуговування |
241 Готельно-ресторанна справа (Готельно-ресторанний бізнес) |
27 Транспорт |
275.03 Транспортні технології (на автомобільному транспорті) |
28 Публічне управління та адміністрування |
|
29 Міжнародні відносини |
291 Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|