Календар подій

8.08.2022 – 14.08.2022

Списком
По днях тижня

Понеділок
8.08.2022

Ректорат: готовність до початку нового навчального року

8 серпня 2022 року

   8 серпня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене початку нового навчального року, перебігу вступної кампанії, організації діяльності університету в умовах воєнного стану. 

Екологи НУБіП досліджують екологічні наслідки військової агресії

8 серпня 2022 року

     Трагічні події сталися у кінці лютого-початку березня поточного року на правобережжі Київського водосховища, де річка Ірпінь впадає (а точніше-перекачується насосною станцією) у цю водойму. Величезні колони військової техніки агресора прямували у ті дні в напрямку міста Київ д 

Обговорюємо проект рішення вченої ради

8 серпня 2022 року

Пропонується до обговорення проект рішення вченої ради університету "Про початок 2022/2023 навчального року та особливості організації освітнього процесу в умовах воєнного стану". 

Шкільна дружба продовжена спільною професією «Фінансист»

8 серпня 2022 року

     Психологічне здоров’я молоді та спільний патріотичний настрій залишитись та здобувати вищу освіту на теренах батьківщини і брати активну участь у розбудові її економіки в надскладний час для України важливо мати надійне плече і підтримку вірного друга тому ми вирішили вступати до університету разом. 

Григор’єв Дмитро: обираю спеціальність «Деревообробні та меблеві технології»

8 серпня 2022 року

   Дмитро Григор’єв подав заяву на вступ ще в перший день роботи приймальної комісії. 

Максим Кучук без вагань обирає спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування»

8 серпня 2022 року

     Кажуть, що світле та успішне майбутнє залежить від молоді України. Тому надзвичайно важливо, щоб кожна молода людина мала можливість отримати якісну вищу освіту, стати компетентним та висококваліфікованим фахівцем, задля розбудови та розквіту нашої країни. 

Про забезпечення безпеки студентів, готовність укриттів та особливості проведення практичних інструктажів по правилам поведінки під час оголошення повітряної тривоги, особливості виховної роботи обговорено на Раді з організації виховної діяльності

8 серпня 2022 року

     Актуальні питання забезпечення безпеки студентів, готовність укриттів та особливості проведення практичних інструктажів по правилам поведінки під час оголошення повітряної тривоги, особливості організації і про 

Наукова бібліотека: до початку нового навчального року готові

8 серпня 2022 року

        Незважаючи на надскладний час для нашої країни, наукова бібліотека не припиняє своєї роботи.     Одним з найважливіших та найзатребуваніш 

У новий навчальний рік із здобутками на міжнародному конкурсі у сфері Data Science студентів факультету ІТ освітньої програми «Цифрова економіка»

8 серпня 2022 року

    Студенти 3 курсу ОПП "Цифрова економіка" Андрій Тараненко і Поліна Ремінна під керівництвом доцента кафедри економічної кібернетики Марини Негрей взяли участь у науковом 

Вячеслав Малій з м. Києва: мрію відкрити власну справу, тому обираю спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»

8 серпня 2022 року

    Вітаю! Сьогодні я здійснив один із найважливіших кроків – вибір університету та спеціальності, за якою навчатимусь. 

Партнерство, перевірене часом

8 серпня 2022 року

   Вже четвертий рік поспіль факультет ветеринарної медицини НУБіП України гостинно  

Наш садівничий фронт: на кафедрі садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка підвели підсумки літніх навчальних практик та підготували навчальну базу до старту очного навчання

8 серпня 2022 року

Ходімте в сад. Я покажу вам сад, де на колінах яблуні спить вітер.А згорблений чумацький небопад освітлює пахучі очі квітів...Ходімте в сад. Я покажу вам сад. Його сумління покажу вам очі.Микола Вінграновський 

Вступна кампанія 2022: постійно в полі зору керівництва університету

8 серпня 2022 року

   Вступну кампанію навіть в нинішніх складних умовах, НУБіП України, як лідер освітньої галузі, має завершити успішно!   Таку задачу перед колективом ставить ректорат, і сьогодні саме на це спрямовує зусилля приймальна комісія, співро 

Вівторок
9.08.2022

Косенко Ігор упевнено обирає навчання на факультеті аграрного менеджменту

9 серпня 2022 року

Представтесь та розкажіть про себе, будь ласка.— Косенко Ігор. Закінчив 11 клас у Жашківському закладі ЗСО І-ІІІ ступенів №3 ім. І. М. 

Освітня програма «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» – це можливість здобути одну із найактуальніших професій сьогодення!

9 серпня 2022 року

   У цей складний час, коли на нашу землю прийшла війна і українське суспільство живе в нових реаліях, ми маємо робити все можливе для нашої спільної Перемоги: військові зі зброєю ідуть боронити країну, гнати ворога із нашої території, а ті, хто залишаються в тилу, мають відбудовувати економіку та соціальн 

Кошарний Артем: «Ще з дитинства пов’язав себе з тваринами, тому обираю фах лікаря ветеринарної медицини»

9 серпня 2022 року

Вітаю. Представтесь будь ласка та розкажіть про себе.— Доброго дня. Мене звати Кошарний Артем Миколайович. Народився та проживаю в Сумській області Шосткинського району смт. Зноб-Новгородське. 

Василь Шинкарук: Про початок нового навчального року та особливості організації освітнього процесу в умовах воєнного стану

9 серпня 2022 року

     Незабаром стартує новий навчальний рік і вперше у нашій державі він відбуватиметься у складних для освітян умовах воєнного стану.  

Діана Багірова про вибір фаху: завдяки роботі журналістів світ знатиме правду і світло переможе темряву

9 серпня 2022 року

   З Діаною Багіровою ми познайомилися в приймальній комісії університету, коли вона подавала документи. Виявилося, дівчина хоче стати нашою колегою – журналістом. 

Інструктаж з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану проведено для викладачів всіх факультетів та ННІ фото

9 серпня 2022 року

   У період з 5 по 9 серпня в межах підготовки до нового 2022-2023 навчального року кафедрою загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності факультету захисту рослин, біотехнологій та екології за ініціативи навчального відділу проведено інструктаж з без 

Агробіологічний факультет НУБіП став осередком безпілотних технологій в рослинництві фото

9 серпня 2022 року

   Напередодні нового навчального року в НУБіП з’явилася нова суперсучасна лабораторія: сьогодні на агробіологічному факультеті презентували ще одну його складову – навчально-науково-виробничу лабораторію безпілотних рішень. 

Абітурієнтки Валерія Тарасенко та Анастасія Джулакаєва «проінспектували» навчально-матеріально базу спеціальності «Соціальна робота» і вже мріють розпочати навчання, бажано – очне!

9 серпня 2022 року

У цьому році все особливе – і умови прийому, і вступники, і форми профорієнтаційного залучення абітурієнтів на спеціальності НУБіП. 

«Антикорупційна політика ЄС, уроки для України» в рамках літньої школи EU AntiCor

9 серпня 2022 року

     Одним з найбільш гострих питань сучасного державотворення є проблема корупції в органах державної влади й управління. Поширенню цього негативного явища, значною мірою сприяє недосконалість законодавства. 

Ректорат: університет готовий до початку навчального року в змішаному форматі

9 серпня 2022 року

   9 серпня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене організації діяльності університету в умовах воєнного стану, вступній кампанії, початку нового навчального року. 

Софія Сокіл обирає спеціальність «Облік і оподаткування» в НУБіП першим пріоритетом

9 серпня 2022 року

    Софія Сокіл закінчила Відокремлений структурний підрозділ «Бобровицький фаховий коледж імені О. Майнової» за спеціальністю «Облік і оподаткування». 

Виробнича практика студентів ННІ лісового і садово-паркового господарства з кращими практиками лісової галузі

9 серпня 2022 року

     Працюючи над удосконаленням освітнього процесу ННІ лісового і садово-паркового господарства продовжує активно залучати професіоналів-практиків. 

Літня школа з геодезії та землеустрою 2022: обмін досвідом і незабутні емоції фото

9 серпня 2022 року

   Останній місяць літа для студентів першого й другого курсів факультету землевпорядкування – це час пізнавальної геодезичної практики і незабутніх емоцій. Цьогоріч навчальна практика проводиться в Києві на території студентського містечка НУБіП України. 

Середа
10.08.2022

Кращі друзі Ярослав та Олександр обирають спеціальність 201 "Агрономія" як ще одник крок для здійснення мрії - власного агробізнесу

10 серпня 2022 року

   Наближається екватор вступної кампанії 2022 року на освітній ступінь «Бакалавр». 

Розпочався інструктаж з безпеки життєдіяльності в умовах воєнного стану для здобувачів освітніх послуг фото

10 серпня 2022 року

   У період з 10 по 12 серпня в межах підготовки до нового 2022-2023 навчального року кафедрою загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності факультету захисту рослин, біотехнологій та екології за ініціативи навчального відділу розпочато проведення ін 

Знання гарантують впевненість – меседж випускників освітньої програми «Облік і аудит» спеціальності «Облік і оподаткування»

10 серпня 2022 року

   Незважаючи на виклики, які третій рік поспіль змінюють спосіб нашого життя і відчуття добробуту, комунікаційні можливості, мислення, власне й бачення самого майбутнього, все ж випускники шкіл, гімназій, коледжів сміливо рухаються вперед, прагнучи отримати освіту. 

Навчальні корпуси, студентські гуртожитки Мукачівського фахового коледжу успішно пройшли комплексну перевірку

10 серпня 2022 року

   Протягом 9-10 серпня поточного року комісія у складі начальника відділу Мукачівського РУ ДСНС у Закарпатській області Василя Щербана, головного інспектора відділу по запобіганню надзвичайних ситуацій Юрія Хриптака, провідного інспектора відділу запобігання надзвичайних ситуацій  

Яна Гутман: другий диплом аж ніяк не завадить!

10 серпня 2022 року

   Другокурсниця стаціонару юридичного факультету Яна Гутман з майбутньою професією визначилася задовго до того, як отримала свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти. 

Стейкхолдер Юрій Рубан з міжнародної компанії Syngenta: про перспективи вступу на спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» економічного факультету НУБіП України

10 серпня 2022 року

Юрію Володимировичу, вступна кампанія-2022 проходить в досить складних умовах як для абітурієнтів, так і для закладів вищої освіти. 

Студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства готові приступити до навчання

10 серпня 2022 року

    Колектив університету, в складних умовах війни, прикладає усі зусилля для якісної підготовки високоосвічених фахівців, важливе місце у якому займає практична підготовка, що безумовно впливає на професійне зростання студента. 

Завершено перевірку готовності кафедр до нового навчального року фото

10 серпня 2022 року

   Вже через шість днів в нашому університеті розпочинається навчання у змішаному форматі. 

Музичко Анастасія вирішила вступати на навчання до НУБіП України на спеціальність «Туризм»

10 серпня 2022 року

Ми запитали у абітурієнтки: «Чому саме Туризм?» Туристична сфера України переживає складні часи. Водночас світові експерти стверджують, що після перемоги України над російською навалою очікується сплеск туристичної активності, отже для фахівців туристичної сфери буде багато роботи. 

Іван Жишко з Києва: «Журналістика – спеціальність майбутнього, а НУБіП – прекрасна база для її здобуття»

10 серпня 2022 року

     Сьогодні мій співрозмовник – Іван Жишко, випускник ЗОШ № 286 м. Києва. 

Віталій Русін: навчання у НУБіП України – це певна родинна традиція, тому впевнено обираю спеціальність 081 «Право» першим пріоритетом

10 серпня 2022 року

Добрий день! Ви вирішили вступити до НУБіП України на юридичний факультет. Які чинники вплинули на ваш вибір професії?— Я завжди займаю активну життєву позицію, маю загостренне почуття справедивості та амбітні плани на майбутнє. 

Четвер
11.08.2022

Увага! Обговорюємо проект рішення вченої ради

11 серпня 2022, 11:00

Публікуємо для обговорення проект рішення вченої ради університету "Про початок 2022/2023 навчального року та особливості організації освітнього процесу в умовах воєнного стану". 

Серпневе засідання вченої ради

11 серпня 2022, 10:00

 11 серпня 2022 року о 10-00 в актовій залі (ауд.310 к.3)  за участі членів вченої ради, заступників директорів ННІ та деканів факультетів, завідувачів кафедрами та онлайн приєднання студентської організації, профкомів співробітників та студентів, провідних вчених відбудеться серпневе засідання вченої ради університету. 

Блищав на сонці той плуг, що землю орав, ржавів той, що дармував: вчена рада визначила завдання на новий навчальний рік в умовах воєнного стану

11 серпня 2022 року

   11 серпня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання вченої ради, лейтмотивом якої старт нового навчального року в умовах воєнного стану.   На початку засідання за тр 

На базі Немішаївського фахового коледжу проведено семінар Державної служби якості освіти

11 серпня 2022 року

   10 серпня 2022 року на базі ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» відбулася зустріч за круглим столом «Якісні освітні послуги у фаховій передвищій освіті».  

Назар Бугаєнко: від дитячого захоплення – до вибору фаху

11 серпня 2022 року

   У деяких людей дитячі уподобання переростають у вибір професії. До таких належить і вчорашній київський школяр Назар Бугаєнко. 

PhD: нагальні питання порядку денного засідання науково-методичної ради гарантів

11 серпня 2022 року

   В спекотний період вступної кампанії 09 серпня відбулось чергове засідання науково-методичної ради гарантів на якому зареєструвались 28 учасників із 38 членів ради.   Зважаючи на військовий стан незмінно лишаються ряд життєво важливих п 

Бурлака Ілля: «Вступаю у НУБіП, бо хочу присвятити своє життя розвитку рибного господарства...»

11 серпня 2022 року

Доброго дня, Ілля! З якої Ви місцевості?— Доброго дня! Народився і виріс у містечку Нова Одеса. Моя оселя знаходиться прямісінько на мальовничому березі річки Південний Буг. 

Владислав Мусевич: «Родинна традиція − навчання на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України»

11 серпня 2022 року

Добрий день Владислав. Розкажіть коротко про себе?— Я, Мусевич Владислав Анатолійович, народився с. 

Володимир Осмоловський: першим пріоритетом обирає навчання за спеціальністю «Лісове господарство»

11 серпня 2022 року

   Сьогодні до нас завітав випускник Боярського фахового коледжу НУБіП України. 

Підсумки виховної роботи ННІ лісового і садово-паркового господарства за 2021-2022 навчальний рік

11 серпня 2022 року

   Виховна робота в ННІ лісового і садово-паркового господарства, поряд з навчальною та науковою роботою, завжди займала чільне місце у розвитку особистості студента. 

Катерина Слинько обирає освітню програму «Економічна кібернетика» з першим пріоритетом

11 серпня 2022 року

    Другий тиждень роботи приймальної комісії факультету ІТ, почався з приємного знайомства з Катериною Слинько, яка подала документи на освітню програму “Економічна кібернетика” спеціальності 051 “Економіка” з  

Марія Міщенко: спеціальність «Геодезія та землеустрій» має значні переваги на ринку праці

11 серпня 2022 року

   Випускниця Боярського фахового коледжу Марія Міщенко, отримавши диплом молодшого спеціаліста з відзнакою за спеціальністю «Геодезія та землеустрій», вирішила продовжити навчання та здобути вищу освіту в НУБіП. 

Бажаєш, щоб на тебе полювали роботодавці? Обирай факультет інформаційних технологій!

11 серпня 2022 року

    Саме на цьому факультеті готуються кваліфіковані фахівці з найбільш затребуваних на ринку праці спеціальностей:    - 121 Інженерія програмного забезпечення,    - 122 Комп’ютерні науки;    - 123 Комп’ютерна інженерія;    - 125 Кібербезпека; 

Троє друзів із Ладижина впевнено обирають харчові технології в НУБіП України

11 серпня 2022 року

    У поточному 2022 році на факультет харчових технологій та управління якості продукції АПК виявили бажання поступити троє друзів: Требенко Павло 

Керівник закладу освіти: якісна сучасна освіта – запорука успішного майбутнього

11 серпня 2022 року

   Напередодні нового навчального року, який розпочнеться у надскладних умовах воєнного стану в нашій країні та карантинних обмежень, кафедра управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України продовжує знайомитися зі  

П'ятниця
12.08.2022

Запрошуємо студентів на обов'язковий інструктаж з безпеки життєдіяльності

12 серпня 2022, 13:00

 https://nules.webex.com/nules/j.php?MTID=m604cf878e785ba921c70b60aaaac9f43  

До уваги студентів пільгових категорій, які проживають в гуртожитках університету!

12 серпня 2022 року

   Для забезпечення пільгового проживання студентів окремих категорій у 2022-2023 навчальному році в гуртожитках студмістечка необхідно у двотижневий термін з моменту поселення у гуртожитки подати деканатам факультетів/ дирекціям ННІ відповідні заяви  

Юлія Майгур ‒ «Люблю тварин і галузь тваринництва – це і є моїм пріоритетом у виборі омріяної спеціальності» фото

12 серпня 2022 року

Вітаю Вас, пані Юлія! Розкажіть, будь ласка, про себе!— Слава Україні! У недалекому минулому я закінчила Миколаївську загальноосвітню школу №1 імені Олега Ольжича. 

Напередодні Міжнародного Дня Молоді – відбулось нагородження переможців Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста Героя Києва у 2022 році

12 серпня 2022 року

    Сьогодні 11 серпня 2022 року у колонній залі Київської міської державної адміністратціії, напередодні Міжнародного Дня Молоді – відбулось нагородження переможців Премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя  

Студентка факультету інформаційних технологій Ірина Пархомчук: про участь в програмі Mitacs Globalink Research

12 серпня 2022 року

   Студенти факультету інформаційних технологій продовжують активно навчатися та розвиватися, не зважаючи на обставини, що склалися в країні. 

Студмістечко: генеральна ревізія сантехнічного та електромонтажного обладнання

12 серпня 2022 року

   Цьогоріч поселення буде іншим… Війна внесла свої корективи, але незмінним залишається процес кропіткої підготовки. 

Поєднувати інформаційні технології з агробіологічними спеціальностями – лейтмотив засідання вченої ради факультету ІТ фото

12 серпня 2022 року

   Засідання вченої ради факультету у розширеному форматі відбулося 12 серпня в умовах нових реалій, у яких опинилася наша країна після 24 лютого. 

Стартувало поселення студентів в гуртожитки НУБіП України

12 серпня 2022 року

   НУБіП України один з перших навчальних закладів, який відновив освітній процес за умов воєнного стану. 

Субота, неділя
13-14.08.2022

Максим Козін: хочу мати диплом Національного університету біоресурсів і природокористування України

13 серпня 2022 року

   Випускник Гребінківської ЗОШ №4 Полтавщини Максим Козін з вибором вишу для навчання по закінченні школи не вагався: попри можливість подавати кілька заяв на вступ у різні виші, вибрав НУБіП. 

Професія лікаря ветеринарної медицини найважливіша - директор Мукачівського фахового коледжу Юрій Садварі

13 серпня 2022 року

 Дивитися відео - переходьте за посиланням: https://fb.watch/eTsHthwXJb/ 

На розширеному засіданні вченої ради факультету аграрного менеджменту визначені основні завдання для колективу на 2022-2023 навчальний рік

13 серпня 2022 року

  12 серпня 2022 року на факультеті аграрного менеджменту відбулося розширене засідання вченої ради за участі трудового колективу у змішаному форматі. 

Надія Колеснікова: обираю нутріціологію – науку про харчування, яка створена задля того, аби зробити людей щасливішими, а їх життя – кращим

13 серпня 2022 року

   Саме так пояснює вибір факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК для навчання в магістратурі за ОП «Нутріціологія» Надія Колеснікова. 

Таміла Ясінська: обираю освітню програму «Облік і аудит» у НУБіП України, тому що хочу стати професіоналом

14 серпня 2022 року

         - Добрий день! Розкажіть про себе, де навчались?  

Спортивні змагання в університеті

14 серпня 2022 року

   В серпні місяці в нашому університеті починаються навчання. 

Учена рада гуманітаріїв: результати діяльності факультету та особливості організації освітнього процесу в умовах воєнного стану у 2022-2023 навчальному році фото

14 серпня 2022 року

   12 серпня 2022 року відбулося розширене засідання Вченої ради гуманітарно-педагогічного факультету за участі представників трудового колективу, присвячене актуальним питанням життєдіяльності факультету в особливих умовах воєнного стану. 

Трофімюк Антон – маю бажання вступити та навчатися в Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Біотехнології та біоінженерія»

14 серпня 2022 року

Розкажіть про себе.— Цього року я закінчив навчання у Навчально-виховному комплексі “Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня, гімназія” м. Славута Хмельницької обл. 

УВАГА! Графік поселення студентів в гуртожитки студентського містечка НУБіП України на 2022-2023 н.р., реквізити для оплати за проживання та перелік документів для поселення

14 серпня 2022 року

Студенти 2, 3, 4 курсу та Магістри другого року навчання, що навчатимуться на очній формі навчання та студенти, які потребують проживання в гуртожитку у період дистанційного навчання поселятимуться в гуртожиток впродовж   

Я обираю НУБіП: інтервʼю з абітурієнткою Єлизаветою Довгопол, спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції твариннитцва»

14 серпня 2022 року

Як Ви дізналися про наш університет?— Про НУБіП я дізналася вперше від друга. Допомагала йому з деякими дисциплінами, бачила навчальну програму. Мені було цікаво дізнатися більше про цей університет. 

У полі зору серпневої вченої ради факультету землевпорядкування початок 2022-2023 навчального року та організація освітнього процесу в умовах воєнного стану фото

14 серпня 2022 року

   12 серпня 2022 року відбулось розширене засідання вченої ради факультету землевпорядкування у роботі якої від ректорату взяла участь начальник навчально-методичного відділу Лариса Кліх, а від ради роботодавців – Павло Матвєєв 

Старшокурсники-гуманітарії: поселяємося в гуртожиток і готуємося до початку навчання

14 серпня 2022 року

   За вікном крокує серпень, а студенти гуманітарно-педагогічного факультету разом зі студентством інших факультетів та інститутів в очікуванні початку нового навчального року. Року, обпаленого війною. Року, коли триває пандемія. Але й життя триває! І працюємо на майбутнє! 

Стартував другий етап творчого конкурсу на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»

14 серпня 2022 року

   З 13 по 15 серпня на кафедрі фізичного виховання відбудеться додатковий етап творчого конкурсу для вступників на спеціальність «Фізична культура і спорт».    13 серпня відкрити вступні випробування 

Яскрава палітра студентського життя бізнес-аналітиків

14 серпня 2022 року

      Студентство – це найпрекрасніший час молоді. Нові друзі, цікаві знайомства, незабутні пригоди, справжнє кохання… Лиш той, хто був студентом, пізнав життя на повну! 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook