Григор’єв Дмитро: обираю спеціальність «Деревообробні та меблеві технології»

8 серпня 2022 року
   Дмитро Григор’єв подав заяву на вступ ще в перший день роботи приймальної комісії. Сьогодні він привіз до нас оригінали документів.

   В 2022 році закінчив Лубенський лісотехнічний фаховий коледж та вирішив продовжити своє навчання за спеціальністю саме в ННІ Лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

   Дмитро завжди цікавився та захоплювався роботою з деревом та його обробкою: «Хочу запевнити, що моє бажання вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України є цілком свідомим. В мене є багато знайомих, які працюють за цією спеціальністю. Після розмов з ними в мене з’явився інтерес саме до деревообробної галузі. Ця галузь важлива для підтримки економіки держави, особливо у воєнний час. Я впевнений, що обрана спеціальність буде затребуваною на ринку праці. Зараз я відчуваю, що можливість навчатись за спеціальністю та працювати в цій галузі для мене надзвичайно важлива».

   В Національному університеті біоресурсів і природокористування України Дмитро прагне підвищити свою кваліфікацію, а також здобути нові знання які знадобляться в майбутньому та будуть необхідними в роботі.

Відбіркова комісія
ННІ лісового і садово-паркового господарства

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook