Навчально-науковий центр виховної роботи і соціального розвитку

Віртуальний 3D - Тур по навчальному корпусу №3 - Музей історії НУБіП України, Гербова зала, Червона актова зала, Блакитна зала, Зелена зала, Зала Вчених рад, Ботанічний сад

 

 Віртуальний 3D - Тур по навчальному корпусу №3

Заходь, переглядай і закохуйся в славетний Національний університет біоресурсів і природокористування України

Презентація історії славетного НУБіП України

Відео презентація історії НУБіП України

ВІДЕО НУБіП УКРАІНИ

 

 НАТИСКАТИ НА НАЗВІ

         Музей історії НУБіП України навчальний корпус №3

         Експозиція історичних витоків історії розвитку аграрної галузі

             і НУБіП України

         Гербова зала НУБіП України

         Червона актова зала НУБіП України

         Блакитна зала НУБіП України 

         Зелена зала НУБіП України

         Зала вчених рад НУБіП України

         ННЦ ВР і СР

         Центральне фойє навчального корпусу №3

         Перший поверх навчального корпусу №3 

         Другий поверх навчального корпусу №3 

         Третій поверх навчального корпусу №3

         Вітраж на сходинках

            Клініка Факультету Ветеринарної Медицини НУБіП України 

             Кафедра    Культурології Гуманітарно-педагогічного факультету

           "Студія академічного, естрадного і джазового співу"

               - керівник народна артистка України, професор кафедри культурології Наталія Шелепницька

            Мистецька студія "7 сходинок" 

                - керівник заслужений артист України Роман Рудий

           Народний студентський театр «Березіль»

               - керівник Тітенко Наталія Миколаївна

           Народний ансамбль пісні і танцю Колос імені Станіслава Семеновського

               - керівник хорової групи старший викладач Володимир Якимчук

           Студія естрадного співу «Voytvoice»

               - керівник доцент кафедри культурології Войтюк Ірина Віталіївна

           
Для перегляду -   Натиснути тут!

     За свою півстолітню історію музей є основним популяризатором славетної історії флагмана аграрної освіти України – Національного університету біоресурсів і природокористування України. Сьогодні він становить вагому частину державного Музейного фонду України, який досліджує і популяризує історію науки та освіти, формує науковий світогляд молоді.
         Також не варто забувати про людей, праця яких направлена на розбудову музею – його співробітників. Саме вони здійснюють значну науково-фондову та науково-дослідницьку роботу. Завдяки їхнім старанням експозиційно-виставкова діяльність названого музею захоплює розмаїттям колекцій і унікальністю збережених раритетів, яких немає в будь-яких інших музеях України, вони активно залучаються до наукових досліджень і навчальних програм, культурно-просвітницької і виховної роботи.
      Експозиція музею поетапно розкриває історію становлення та розвитку флагмана аграрної освіти України – Національного університету біоресурсів і природокористування України. Музей складається з 3 відділів: перший присвячено становленню сільського господарства на території України та історії становлення майбутнього передового аграрного університету; наступний – Другій світовій війні та АТО; третій – періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовому життю студентів, сучасній діяльності ННІ та факультетів НУБіП України, показаний у світлинах, історичних документах і речах.
 
Музей історії НУБіП України навчальний корпус №10
Кожній допитливій людині хочеться більше дізнатися про минуле, таке далеке і загадкове.
Музей - це приміщення, в якому зберігаються історичні цінності і культура минулого, 
це місце, де можна зустрітися з минулим.
     Музей історії університету розпочав свою робрту 13 липня 1964 р. 30 червня 1966 р.він набув статусу народного музею революційної, бойової і трудової слави Української сільськогосподарської академії (УСГА). Фундатором музею став С.І. Силенко (з 1964 по 1975 рр. - завідувач музею). Постановою колегії Міністерства культури Української РСР від 2 липня 1975 р. музею історії Української ордена Трудового Червоного Прапора сільськогосподарської академії присвоєно найменування «Народний музей». Із 1986 р. до 2002 р. музей очолював ветеран університету, його випускник В.В. Котюжинський. 
У 2006 р. було проведено повторну реорганізацію музею і в університеті окремо почали функціонувати музей історії університету та музей історії факультету механізації сільського господарства, інші ж музеї університету стали навчальними лабораторіями. У 2007-2008 рр. директором музею працював доцент І.Р. Байрак. У жовтні 2008 р. НАУ змінив свій статус та назву на НУБіП України, відповідно змінилася і назва музею – Музей історії НУБіП України. 
     Експозиція музею поетапно розкриває історію становлення та розвитку флагмана аграрної освіти України – Національного університету біоресурсів і природокористування України.
      Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 20 листопада 2000 р. за № 1766 музей є державною власністю і належить до державної частини Музейного фонду України. Наказом ректора в 2003 р. Музей історії Національного аграрного університету (НАУ) шляхом об'єднання всіх музеїв університету було реорганізовано в Науковий природничо-історичний музей (НПІМ НАУ).

Музей Анатомії НУБіП України

Кафедра нормальної анатомії була першою організаційно сформованою одиницею при заснуванні ветеринарного факультету. 10 жовтня 1920 року організаційна комісія з створення ветеринарного факультету при Київському політехнічному інституті затвердила завідувачем кафедри нормальної і патологічної анатомії ветеринарного лікаря С.П. Дуброву. 
З 2011 року кафедрою завідує професор О.П. Мельник яким запроваджено біоморфологічний напрямок досліджень. Крім того завдяки зусиллям О.П. Мельника та підтримці керівництва університету, на кафедрі запроваджена новітня технологія виготовлення анатомічних препаратів – пластинація, або полімерне бальзамування. Кафедра має потужну матеріально-технічну базу і включає музеї та оригінально оформленні інші приміщення. Анатомічний музей кафедри оригінально оформлений і налічує понад 1000 експонатів.

Музей лісових звірів та птахів ім. професора О.О. Салганського

Розвиток музейної справи у Національному університеті біоресурсів і природокористування України своїми витоками сягає 1898 року — року заснування сільськогосподарського відділення при КПІ. При зоологічній лабораторії, яку очолив професор Ю.М. Вагнер, почав функціонувати зоологічний музей. На жаль, під час окупації в роки Великої Вітчизняної війни його було знищено. Активно працював над відновленням музею лісових звірів та птахів (таку назву він отримав) у післявоєнний період професор О.О. Салганський. У 2011 році відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки О.О. Салганському. Нині цей унікальний музей носить його ім’я і, оновлений, набув нового життя. 
Музей лісових звірів та птахів ім. професора О.О. Салганського після проведення ремонтних робіт та постійного оновлення експонатів набув нового життя. В музеї зібрана чимала колекція опудал птахів і ссавців, пташиних гнізд і яєць, рогів копитних, а також скелетів, тушок, хутра. Тут проводяться заняття з лісової зоології, хутрового товарознавства, мисливських трофеїв, біології та етології мисливських тварин. Музей функціонує в структурі кафедри біології лісу та мисливствознавства ННІ лісового і садово-паркового господарства та запрошує на екскурсії всіх бажаючих.
 

 Музейний портал - всі музеї України і Світу

Проект «Музейний портал» націлений на популяризацію культури, науки та музейної справи. Портал надає інформацію та актуальні новини з музейного життя України та світу та доступ до бази даних з інформацією про музеї зі зручним інтерфейсом користувача. Також на нашому ресурсі Ви зможете знайти унікальні віртуальні тури найкращими музеями України та Світу!

 
Кафедра ботаніки, дендрології та лісової селекції НУБіП України розробила віртуальний екскурсійно-навчальний маршрут територією ботанічного саду з прив'язкою до системи Google Maps.
     Тепер кожен охочий може дистанційно відвідати наш ботанічний сад, ознайомитись з близько сотнею основних видових точок. Студенти мають можливість дистанційно вивчати колекцію насаджень ботанічного саду. 
Центральний вхід:
Скульптура дівчини:
Старий лекторій:
Новий лекторій:
Динозаври:

 

 
  
Ермітаж
П'ятигодинна подорож по Ермітажу, знята на iPhone 11 Pro одним дублем в 4К
Metropolitan Opera анонсувала безкоштовні стримы Live in HD з наступного тижня щодня, в понеділок Кармен, в четвер Травиата, 22-го Євгеній Онєгін
Віденська опера теж проводить безкоштовні трансляції на період карантину
До 15 квітня безкоштовна підписка на «Радіо Arzamas» по промокоду КАРАНТИН
Трансляції балетів Великого театру, 29 березня "Ромео і Джульєта" Прокофьева
Проект Гуглу Arts and Culture
Амстердамський музей Ван Гога з функцією google street view:
Третьяковская галерея
Музей історії мистецтв (Kunsthistorisches Museum), Відень
Цифрові архіви Уффици
Лувр
Британський музей, онлайн-колекція одна з наймасштабніших, більше 3,5 млн експонатів
Британський музей, віртуальні екскурсії по музею і експозиціям на офіційному YouTube каналі
Прадо, фото більше 11 тисяч творів, пошук по художниках (з алфавітним покажчиком) і тематичний пошук
Музеї Ватикану і Сикстинська капела
Державний Російський музей (Санкт-Петербург)
Метрополітен-музей, Нью-Йорк
Онлайн-колекція Нью-Йоркського музею сучасного мистецтва (МоМА), близько 84 тисяч робіт
Онлайн-колекція музею Гуггенхайм
Музей Сальвадора Далі
Смітсоновський музей
Національний музей в Кракові
Музей образотворчих мистецтв у Будапешті
Музеї Нью-Йорка - віртуальні колекції і екскурсії, архіви лекцій і оповідань самих художників

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook