Студія естрадного співу

доцент кафедри культурології:
Войтюк Ірина Віталіївна

Кандидат філософських наук

 
     При університеті працює студія естрадного співу «Voytvoice», яка за невеликий термін свого існування досить голосно заявила про себе, займаючи призові місця на престижних міжнародних та всеукраїнських конкурсах та продовжує тримати високу планку майстерності пісенного виконавства, смаку, сучасності. Керує студією доцент кафедри культурології,   досвідчений педагог різножанрового вокалу  Ірина Віталіївна.Войтюк.
 
 
     Навчання у студії активне, адже НУБіП України славиться своєю креативністю, тому творче життя студентів бурхливе і насичене яскравими подіями.
 
 
     Вивчаючи основи вокальної майстерності, студенти здобувають цінні знання: навчаються техніці фонаційного вокального дихання, вмінню правильно розподіляти силу звуку без навантаження на голосові зв'язки, розвивають вокальний діапазон, навчиються техніці різноманітних вокальних прикрас, знайомляться з основам вокальних технік, дізнаються ще багато цікавого. І усі ці знання вони можуть застосовувати на практиці, адже при студії працює репетиційна база  з прекрасною звуковою апаратурою. Результатом  систематичних занять є поставлений голос, розвинутий вокальний діапазон, великий репертуар пісень, концертна практика та яскраве майбутнє. 
 
 
     Солісти студії навчаються за декількома рівнями підготовки: від початкового до досконалого, де опановують складні техніки вокальних стилів та прикрас. Під час карантиних обмежень, пов‘язаних з COVID-19, студія продовжує заняття онлайн, її солісти беруть активну участь у дистанційних фестивалях.
 
 
     Сьогодні студія має понад 30 випускників, 15 солістів в активно діючому складі студії  та близько 15 молодих талантів, які лишень розпочали   свій творчий шлях. Окремо хочеться висвітлити яскраву особистість студії -  Миколу Кучерявого - поета, співака, лауреата багатьох міжнародних фестивалів, лідера багатьох суспільних організацій, який нині є арт-директором реп-гурту "Kalush Orchestra" - переможця міжнародного конкурсу "Євробачення 2022". Серед випускників  є яскраві особистості, які продовжують приносити славу Університету, перемагаючи на міжнародних пісенних конкурсах, це сестри Закурдаєві ( дует “TwinZ”), DJLiaGold (1 місце в телепроекті MusicBox Розкрутка), Коновалов Олександр (фіналіст телепроекту "Хіт-конвеєр", учасник проекту X-фактор, mcZakharov),  Дарина Лукашук, Дарина Кирилюк, Дмитро Шевчу.  Пишаємося також нашими першокурсницями -  Яценко Владиславою, Брик Анною та Поворознюк Софіїєю, які гідно захищають честь студії на міжнародних фестивалях.
 
 
 
     Запрошуємо талановитих студентів усіх факультетів,усіх форм навчання до нас на прослуховування (вівторок, четвер з 16.00 – 18.00).  Ми відкриті до співпраці, з нетерпінням чекаємо  вас, наші ТАЛАНОВИТІ. 
 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook