Назар Бугаєнко: від дитячого захоплення – до вибору фаху

11 серпня 2022 року
   У деяких людей дитячі уподобання переростають у вибір професії. До таких належить і вчорашній київський школяр Назар Бугаєнко. Ми зустрілися з його родиною у приймальній комісії, коли вони дружно прийшли подавати документи на спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура».

   В нашій родині споконвіку, принаймні наскільки я знаю, ніколи рибалок не було, сміється тато Євген. Те, що багато наших родичів закінчили НУБіП в різних його попередніх іпостасях, – це факт. А рибалок не було!
   А тепер все це поєдналося в особі Назара, який визначив НУБіП першим пріоритетом і хоче опановувати конкретно водні біоресурси.
   Вперше я взяв до рук вудку ще років у вісім, розповідає хлопець. Далі – більше: почав брати участь у різних спортивних змаганнях рибалок, а це річ заразна. Крайніми на сьогодні стали змагання у межах Аматорської спінінгової ліги. Отак, крок за кроком, і приходило розуміння, що хочу пов’язати своє життя з тим, що нині іменують водними біоресурсами та аквакультурою. Це й привело мене на факультет тваринництва та водних біоресурсів НУБіП. А особисто поспілкувавшись з його працівниками в приймальній комісії і деканом Русланом Кононенком, переконався у правильності цього вибору. НУБіП рулить!..

Валентин Обрамбальський
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook