Студмістечко: генеральна ревізія сантехнічного та електромонтажного обладнання

12 серпня 2022 року
   Цьогоріч поселення буде іншим… Війна внесла свої корективи, але незмінним залишається процес кропіткої підготовки. Протягом двох останніх тижнів, за дорученням головного енергетика Євгена Кулибаби та головного механіка Петра Виштака проводилась ретельна перевірка систем водо- та електропостачання.

   Працівники відділу головного енергетика замінили стару електрофурнітуру на більш модернізовану, встановили LED-світильники, перевірили на справність розетки, вимикачі. Окрім цього, особливу увагу звертали на дотримання правил безпеки: проводили роз’яснювальні бесіди з студентами, які залишились мешкати на час літніх канікул та з персоналом гуртожитку щодо належної поведінки з електроприладами.

 

 

   Бригада сантехніків університету провела детальний та прискіпливий огляд сантехнічного обладнання. Провели поточні ремонти (де вимагалось) та контрольну перевірку систем опалення. Проінспектували трубопровідні системи та системи водопостачання, прочистили каналізаційні труби. Також за потребою оновили сантехнічні девайси в тих гуртожитках, де це було потрібно.

   Звертаємо увагу, що навіть у час повномастштабної війни, співробітники господарських відділів плідно працювали, щоб забезпечити належний стан та створити комфортні умови для проживання студентів, які вже цих вихідних заселяться у гуртожитки студентського містечка Національного університету біоресурсів і природокористування України.
   Сподіваюсь, що мешканці будуть цінувати усі старання адміністрації Університету.

Марта Колич,
фахівець студентського містечка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook