Яскрава палітра студентського життя бізнес-аналітиків

14 серпня 2022 року
      Студентство – це найпрекрасніший час молоді. Нові друзі, цікаві знайомства, незабутні пригоди, справжнє кохання… Лиш той, хто був студентом, пізнав життя на повну! Саме тому, сьогодні хочемо поспілкуватися з тими, хто лиш розквітає у нашому студентському просторі – зі студентами 2 курсу освітньої програми 071 «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу». Хто як не вони може надихнути сьогоднішніх вступників?!
      Студентське життя – яке воно у славетному Університеті?
    Єгор Кириченко: обираючи де я хочу навчатися для мене важливим було саме цікаве та насичене студентське життя, де можна не лише здобути якісну освіту, а й всебічно розвивати себе. І сьогодні з впевненістю можу сказати, що я зробив правильний вибір! Ми вивчаємо багато цікавих предметів; на парах з викладачами розбираємо реальні практичні бізнес кейси; зустрічаємось на семінарах/вебінарах з представниками бізнесу; маємо можливість виступати на різних заходах. А ще, у нас крута база для дозвілля та багато спортивних секцій, у яких разом з моїм одногрупником Іваном Орловим ми активно приймаємо участь!
      Христина Попович: я вступила після коледжу і дуже переймалась, що я знову першокурсниця. А зараз мене переповнюють емоції, адже за цей рік ми стільки всього встигли побачити! У нас неймовірна група, ми одна велика родина бізнес-аналітиків. Ми разом святкуємо (бачите на фото – іменний торт нашої групи), гуляємо (у нас суперовий кампус з ботанічним садом та студентським сквером), розвиваємось (навіть онлайн ми ходили на екскурсії), вчимось (і не лише на парах – стараємось не упустити жоден цікавий семінар, конференцію чи стажування) та закохуємось (а як без цього).
       Даша Шевчук: обираючи програму «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу», для мене було важливим, що тут один з акцентів – це іноземна мова. Практично всі мої одногрупники вільно володіють англійською, а у кого були складнощі, за цей рік їх легко подолали. Ми не лише вивчаємо іноземну мову, а й маємо можливість окремі предмети опановувати англійською, щоб практикуватись та розширювати свій професійний словник. Крім того, на нашому факультеті є дуже багато міжнародних програм мобільності.
     Так, вже в цьому році ми з Анею Ніколенко, приймали участь у Міжнародній Літній школі Університету Прикладних Наук Вайнштефан-Тріздорф (Німеччина). Ми знайомились з різними цифровими інструментами; слухали цікаві доповіді лекторів з Британії, Німеччини, України; обмінювались досвідом зі студентами різних закладів освіти та вчилися створювати власний проєкт.
        Я, Ангеліна Рябченко, надзвичайно рада, що навчаюсь у НУБіП саме на новій освітній програмі та опановую бізнес-аналітику. Звичайно, коли ми з мамою обирали спеціальність, вона як бухгалтер орієнтувала мене на спеціальність 071 «Облік і оподаткування», а коли ми дізнались, що є освітня програма «Аналітичне та обліково-правове забезпечення бізнесу», то ми одразу визначились. Але, окрім навчання, для мене дуже важливо, що у нас багато творчих заходів. Ми танцюємо, співаємо, проводимо творчі вечори, конкурси краси та ще багато цікавого. Ми лиш отримали студентські квитки і у вересні наша група стала переможцями пісенного конкурсу!
        Денис Масло та Саша Сарданов: ми пишаємось тим, що ми студенти НУБіП України! Важливо не лише здобути якісну освіту, ми всі маємо бути силою та гордістю нашої країни! Ми працюємо саме над цим. Роблячи свій вибір, важливим було те, що в Університеті є військова кафедра і ми разом з дипломом про вищу освіту можемо отримати первинне військове звання офіцерського складу! Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава Героям!
        Оля Терещенко: я рада, що є студенткою НУБіП України, хоч і мріяла про військову кар’єру. Я безмежно люблю свою Україну і впевнена, що отримані знання обов’язково будуть гарним внеском у розбудову нашої країни. Для мене важливо, що мене не обмежують у всіх моїх ініціативах, що наші викладачі активно долучаються до наших студентських заходів, підтримують нас та завжди поруч. Мені дуже подобається, що наші викладачі такі відкриті. За цей рік ми вже маємо спільні пісні, вірші, відео ролики.
       Я, Дарина Кравець, хочу всім сказати, що не треба боятися мріяти і бути собою! Мої мрії у НУБІП здійснюються щодня! Я навчаюсь у найкращій групі з мега крутими викладачами. Це справді освітня програма, яка розкриває кожного. Завдяки підтримки наших викладачів я встигаю відмінно навчатися, активно приймати участь у всіх заходах, в т.ч. наукових (в цьому році я стала переможницею Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт), а також, можливо в це важко повірити, але я вже працюю помічником бухгалтера.
Долучайтесь до нашої родини бізнес-аналітиків!
Бесіду вели
 Віка Штакал, староста 4 групи
Тетяна Собченко, куратор групи

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook