Катерина Слинько обирає освітню програму «Економічна кібернетика» з першим пріоритетом

11 серпня 2022 року

    Другий тиждень роботи приймальної комісії факультету ІТ, почався з приємного знайомства з Катериною Слинько, яка подала документи на освітню програму “Економічна кібернетика” спеціальності 051 “Економіка” з конкурсним балом 191,7. Катерина з відзнакою закінчила середню загальноосвітню школу №46 м. Києва, надала весь пакет документів, включаючи оригінали Свідоцтва та додатку про здобуття повної загальної середньої освіти.

    Дівчина з багатодітної сім’ї, має ще двох сестер і брата. Старша сестра нещодавно закінчила КНУ ім. Тараса Шевченка, а Катерина свідомо обрала, освітню програму “Економічна кібернетика” на факультеті ІТ, саме нашого університету. Проаналізувавши інформацію подану на YouTube-каналі, щодо працевлаштування наших випускників, організації навчального процесу, матеріально-технічної бази факультету, а також цікавого, змістовного студентського життя факультету ІТ і зробила висновок, щодо вибору, де навчатися за обраною освітньою програмою.

    Унікальність та фундаментальність даної освітньої програми забезпечує підготовку сучасного економіста-аналітика та економіста-інформатика, який володіє технологією проектування, моделювання, аналізу бізнес-процесів, програмування та сучасними комп’ютерними технологіями для вирішення економічних завдань. Організацією онлайн навчання.
    Після подання документів Катерина з батьком і сестрою ознайомились, наочно з матеріально-технічною базою факультету ІТ, зокрема лабораторією моделювання та прогнозування кафедри економічної кібернетики, викладачами кафедри. Були приємно вражені кампусом університету та факультетом взагалі, можливостями онлайн навчання в умовах сьогодення.

Кафедра економічної кібернетики сподівається на абітурієнтів такого рівня.


   Наталія Рогоза,
доцент кафедри економічної кібернетики,
секретар відбіркової комісії
факультету інформаційних технологій

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook