Ректорат: готовність до початку нового навчального року

8 серпня 2022 року
   8 серпня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене початку нового навчального року, перебігу вступної кампанії, організації діяльності університету в умовах воєнного стану. Колектив переходить в напружений ритм роботи, наприкінці тижня очікуємо заїзд студентів на очне навчання, а вже з 15 серпня стартує навчальний семестр.

   Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша закцентував на продовженні набору до магістратури, можливості проведення щеплення від коронавірусної хвороби для студентів та співробітників університету на базі районної поліклініки. Цього тижня заплановано провести інструктажі та тренувальні заходи в гуртожитках за участі Студентської організації та студентських рад гуртожитків.

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про перебіг перевірки деканатів факультетів, дирекцій ННІ, кафедр, навчально-методичного забезпечення, готовності матеріально-технічної бази до нового навчального року.

   Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ремонтних роботах в гуртожитках, зокрема облаштування даху гуртожитку №10 та підготовці кімнат для поселення першокурсників.

 

   Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про подання кандидатур 68 студентів для участі в стажуванні на базі Університету Вайнштефан-Тріздорф у Німеччині. Більше 30 випускників підготовчого відділення – громадян Китаю – виявили бажання навчатися в аспірантурі університету. На постійному контролі перебуває стан сплати за навчання.

 

   Учений секретар Оксана Барановська представила проект плану діяльності вченої ради на наступний навчальний рік.

 

   Начальник науково-дослідної частини Володимир Отченашко доповів про підготовку інформації до МОН щодо доцільності виконання науково-дослідних робіт в умовах воєнного стану та післявоєнний період, можливості використання ресурсів Elsevier у діяльності вчених, у тому числі безкоштовні публікації. Продовжується робота з подання кандидатур до складу експертів МОН з оцінювання наукових проєктів, виконання основних завдань розвитку наукової діяльності університету.

   Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – провести організоване поселення студентів, забезпечити додаткові інструктажі та тренувальні «повітряні тревоги» з мешканцями гуртожитків. Оксані Барановській – сформувати графік відвідування засідань вчених рад факультетів та ННІ членами ректорату. Проректору з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадиму Кондратюку – підготувати баланс та забезпечити умови зберігання врожаю, внести пропозиції щодо візиту ректора до навчально-дослідних господарств.

   Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook