Музичко Анастасія вирішила вступати на навчання до НУБіП України на спеціальність «Туризм»

10 серпня 2022 року
  • Ми запитали у абітурієнтки: «Чому саме Туризм?» Туристична сфера України переживає складні часи. Водночас світові експерти стверджують, що після перемоги України над російською навалою очікується сплеск туристичної активності, отже для фахівців туристичної сфери буде багато роботи. Для фахівця з туризму важливо вміти спілкуватись з клієнтами, бути оратором та психологом одночасно. Саме такі професійні знання та уміння набувають студенти кафедри готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України.

Чому саме НУБіП України? Останні два роки я аналізувала відгуки студентів і випускників у соціальних мережах Інтернет, інформацією на сайтах університетів і кафедр, які готують фахівців з туризму, брала участь у Днях відкритих дверей і зробила вибір на користь кафедри готельно-ресторанної справи та туризму НУБіП України, адже тут працюють професіонали у галузі, створена сучасна матеріально-технічна база для якісного навчання.

  • Чого очікуєте від навчання в університеті?

— Я планую відкрити власний туристичний бізнес та зосередитись на популяризації України на світовому туристичному ринку, адже прагну внести свій внесок у економічний розвиток країни, відновлення туристичних ресурсів та активізацію туристичних потоків.

  • Впевнені, що виправдаємо сподівання Музичко Анастасія щодо її навчання на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України спеціальності 242 – «Туризм» Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Розмовляла доцент кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму
Гопкало Лариса Михайлівна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook