Шкільна дружба продовжена спільною професією «Фінансист»

8 серпня 2022 року
     Психологічне здоров’я молоді та спільний патріотичний настрій залишитись та здобувати вищу освіту на теренах батьківщини і брати активну участь у розбудові її економіки в надскладний час для України важливо мати надійне плече і підтримку вірного друга тому ми вирішили вступати до університету разом. Наш вибір остаточно зупинився на Національному університеті біоресурсів і природокористування України, а саме спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». 
     Випускники «Калинівського академічного ліцею – освітнього центру» Калинівської селищної ради Київщини АЛЕКСІЄНКО ДЕНИС та МУХІН ОЛЕКСАНДР впевнено обрали собі спільну освітню програму «КОРПОРАТИВНІ ФІНАНСИ» в рамках спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
     Перші враження про спеціальність хлопці отримали на Днях відкритих дверей економічного факультету НУБіП України, де змогли отримати вичерпні відомості про її специфіку, діючі освітні програми, міжнародну складову навчання, можливі напрямки працевлаштування та проходження виробничих практик, вектор спортивної та культурологічної підготовки, роботу профспілки та студради тощо. Можливості ради роботодавців факультету та кафедри «Фінансів» дозволять нам опанувати спеціалізацію навіть у формі дуальної освіти, а ділові ігри з інвестування дозволили нам остаточно визначитись із обраною спеціалізацію «Корпоративні фінанси».
     На наше переконання, саме у фінансовому секторі економіки України ми зможемо себе гідно реалізувати, а чудова фундаментальна матеріально-технічна база, професорсько-викладацький колектив, міжнародні зв’язки університету НУБіП Україна дозволять нам отримати високий рівень професійної кваліфікації.
Запрошуємо однолітків приєднатись разом з нами до веселої родини економічного факультету!
 
Розмову провела Аліна Буряк,
доцент кафедри фінансів та

абітурієнти Денис Алексієнко і Олександр Мухін 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook