Юлія Майгур ‒ «Люблю тварин і галузь тваринництва – це і є моїм пріоритетом у виборі омріяної спеціальності»

12 серпня 2022 року
  • Вітаю Вас, пані Юлія! Розкажіть, будь ласка, про себе!

— Слава Україні! У недалекому минулому я закінчила Миколаївську загальноосвітню школу №1 імені Олега Ольжича. Нині, я молодший сержант Державної Прикордонної Служби України і виконую свої військові обов’язки у захисті кордонів України. Також моїм підопічним улюбленцем, який тримає стрій є кобель мисливської породи «Лабрадор-ретрівер» за кличкою «Алан».

  • Героям Слава! Звідки Ви дізналися про НУБіП України?

— Інформацію про університет, я дізналася ще у 2020 році, коли викладачі факультету тваринництва і водних біоресурсів НУБіП України проводили профорієнтаційну роботу. У 2021 році я брала участь в Всеукраїнській олімпіаді НУБіП разом зі своїм сином, який став студентом згаданого факультету, а я перенесла свою мрію на наступний рік. Проте, я не з тих жінок, які здаються, а тому торік з жовтня місяця почала навчатися на консультаційно-підготовчих курсах, а нині є активним учасником «Вступна кампанія-2022» у славетний НУБіП України.

  • Пані Юлія, дякуємо Вам за вибір НУБіП України, факультету тваринництва та водних біоресурсів! Що Вас спонукало у виборі спеціальності 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»?

— Відповідь на це запитання дам Вам коротку і чітку: «Люблю тварин і галузь тваринництва». Ось чому, це і є моїм пріоритетом у виборі омріяної спеціальності. В подальшому, поєднуючи знання і професійні навички, отримані на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, мрію відкрити родинну ферму з вирощуванні нутрій. А стосовно власних відчуттів, то я дуже люблю локацію НУБіП, залюбки приїздила сюди і поринала у світ «Голосіївської краси», маю надію, що ставши студенткою провідного факультету тваринництва та водних біоресурсів, буду продовжувати насолоджуватися природними скарбами Голосіївського району Києва.

  • Пані Юлія, що Ви побажаєте українцям?

— Бажаю нашим громадянам вірити у своїх військових-захисників, мріяти про квітучу країну, а також діяти у забезпеченні мрії, синтезувати тільки позитивні й світлі сценарії нашого майбутнього і ніколи не здаватися! Все вже і так є, і буде Україна!!!

  • Дякуємо Вам, пані Юлія, за Ваш вибір – НУБіП України! Чекаємо Вас у стінах провідного факультету тваринництва та водних біоресурсів славетного НУБіП України. Бажаємо мирного неба, плідної праці і здійснення мрій!


Розмову провів Вадим Лихач,
в.о. завідувача кафедри
технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook