Стартував другий етап творчого конкурсу на спеціальність 017 «Фізична культура і спорт»

14 серпня 2022 року
   З 13 по 15 серпня на кафедрі фізичного виховання відбудеться додатковий етап творчого конкурсу для вступників на спеціальність «Фізична культура і спорт».
   13 серпня відкрити вступні випробування завітали проректор з науково-педагогічноїроботи Василь Шинкарук, декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський.
   Василь Шинкарук привітав всіх учасників з початком випробувань, представив викладачів кафедри фізичного виховання, відмітив їх професійні здобутки і спортивні заслуги, наголосив на перевагах нашого університету, подякував абітурієнтам за вибір НУБіП України для подальшого свого навчання.
 
   Інна Савицька звернулася до вступників та їх батьків, окреслила перспективи навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті і побажала абітурієнтам успіху у складанні творчого конкурсу.
   Старший викладач кафедри фізичного виховання Сергій Вербицький проконсультував абітурієнтів щодо складання випробувань творчого конкурсу, провів попередню розминку і запросив учасників до спортивної зали.
 
   Після складання випробувань абітурієнти подякували екзаменаторам за теплий прийом і професійний підхід.
 
Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

    

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook