Володимир Осмоловський: першим пріоритетом обирає навчання за спеціальністю «Лісове господарство»

11 серпня 2022 року
   Сьогодні до нас завітав випускник Боярського фахового коледжу НУБіП України. Володимир цього року закінчив коледж з відзнакою та вирішив здобути ОС «Бакалавр» саме в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.

   «З самого малечку я проводив багато часу в лісі. З дитинства мої батьки та родичі прививали мені любов до нього, звідки і пішло моє захоплення лісом та майбутньою професією. В старшому віці я часто проводив час з дядьком, який працює в лісовому господарстві. Саме тому після закінчення 9 класу я пішов навчатись у Боярський фаховий коледж за спеціальністю «Лісове господарство». Прагнення подальшого збагачення своїх знань та вмінь привело до розуміння необхідності вступу до Вашого університету.

   Я зацікавлений у навчанні саме у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, адже він є одним із найпрестижніших університетів України. Рівень викладання, матеріально-технічна база, підхід викладачів до студентів є моїм шансом збагатити свої та опанувати нові знання, а в подальшому – стати кваліфікованим спеціалістом в галузі лісового господарства.
   Я переконаний в тому, що навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України за спеціальністю «Лісове господарство» сприятиме моєму розвитку як фахівця високого рівня, а здобуті знання в майбутньому допоможуть долучитись до розвитку лісового господарства України».

Відбіркова комісія
ННІ лісового і садово-паркового господарства

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook