Марія Міщенко: спеціальність «Геодезія та землеустрій» має значні переваги на ринку праці

11 серпня 2022 року
   Випускниця Боярського фахового коледжу Марія Міщенко, отримавши диплом молодшого спеціаліста з відзнакою за спеціальністю «Геодезія та землеустрій», вирішила продовжити навчання та здобути вищу освіту в НУБіП. Про свою мотивацію вона розповість сама.

   Обраний фах, повне уявлення про який отримала в коледжі, мені справді до душі. Крім того, моя спеціальність має значні переваги на ринку праці, адже фахівці такого плану є затребуваними на підприємствах регіону та навіть за кордоном. Роботи землевпорядникам вистачить ще надовго! Тож хочу працювати за фахом, будувати кар’єру, а для цього потрібні знання і диплом про вищу освіту. Перед вибором вишу для здобуття останньої взагалі не стояла: мій рідний коледж – відокремлений підрозділ НУБіП, тому вирішила скористатись можливістю ступеневої освіти та продовжити навчання тут, в університеті, який вважаю одним з найкращих в Україні.

   Готова і прагну набувати нових знань, розвиватися. Так, ще під час навчання у коледжі пройшла курс програми CREDO DAT, AutoCAD, Digitals і отримала відповідний сертифікат. В університеті ж безліч можливостей розвиватися і далі: сучасне геодезичне обладнання, комп’ютерне та програмне забезпечення. Про це я дізналася, побувавши тут на Дні відкритих дверей, куди приїхала за порадою завідувачки відділення Наталії Грицишин. Особливо імпонує те, що в НУБіП, і на факультеті землевпорядкування зокрема, постійно проходять семінари, зустрічі та форуми з представниками приватних, державних підприємств та організацій України.
   Мені ще є чому навчитися, якщо хочу стати справжнім фахівцем. Я готова старанно працювати, щоб досягнути успіху, і переконана, що в цьому мені допоможе НУБіП.

Ірина Кушніренко
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook