Партнерство, перевірене часом

8 серпня 2022 року
   Вже четвертий рік поспіль факультет ветеринарної медицини НУБіП України гостинно приймає у себе Клуб дресирування собак MaliGuards Club K9. У суботу, 6 серпня, відбувся черговий захід на нашому факультеті.

   Важко переоцінити важливість надійного партнерства, що пройшло випробування часом і бурхливими подіями останніх років. З 2019 року. Факультет ветеринарної медицини надає можливість проводити освітньо-просвітницьку діяльність у галузі кінології та грамотного утримання собак серед населення міста Києва. Завдяки плідній співпраці з Клубом дресирування собак MaliGuards Club K9 вже сотні песиків нашого міста стали чемними та вихованими членами своїх родин.

   За часи співпраці проведено безліч занять та майстер-класів з побутового виховання та дресирування собак, кінологічних свят та спортивних змагань з собаками. Студенти нашого факультету мали змогу пройти спеціальний курс «Основи кінології» з отриманням дипломів НУБіП про теорію і практику сучасної кінології, пройти стажування на дресирувальному майданчику.

 

   От і в сьогоднішній буремній час співпраця триває. Багато власників собак звертаються за допомогою у вихованні своїх чотирилапих та знаходять її на майданчику факультету ветеринарної медицини НУБіП у Клубі MaliGuards Club K9. Попри всі перешкоди, люди знаходять втіху та підтримку у компанії своїх собак, а дресирування допомагає зробити їхнє співіснування комфортним та приємним для родини та безпечним для оточуючих.

   Власники собак мають змогу пройти спеціальні курси послуху для цуценят і дорослих собак, спеціальний курс підготовки службових собак до захисної служби, факультативи з трюкового дресирування, одорології (наука про запахи) і ноузворк (ігровий розвиток тварини). Бажаючі освоїти професію «Інструктор-кінолог» можуть пройти практичне стажування під керівництвом ведучих спеціалістів клубу.

 

   Ми раді продовженню нашого партнерства, і спільно мрімо про його бурхливий розквіт після Перемоги.


В’ячеслав Соломон,
завідувач ННВ Клінічний центр "Ветмедсервіс"

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook