ОС "Магістр"
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
ЕНК
|
|
ОС «Магістр» спеціальність J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОП «Готельно-ресторанна справа»
|
||
|
Професійна комунікація іноземною мовою
|
||
|
Управління бізнес-процесами в готельно-ресторанному господарстві
|
||
|
Методологія і організація наукових досліджень
|
||
|
Сервісологія
|
||
|
Стратегічний маркетинг в готельно-ресторанному господарстві
|
||
|
Бізнес-планування осель сільського зеленого туризму
|
||
|
Еко-тренди в готельно-ресторанному господарстві
|
||
|
Ризик-менеджмент у підприємствах готельно-ресторанної справи
|
||
|
Управління проєктами в підприємствах готельно-ресторанної справи
|
||
|
Інновації в готельно-ресторанній справі
|
||
|
Діловий етикет
|
||
|
Revenue-менеджмент
|
||
|
Кроскультурний менеджмент
|
||
|
|
|
|
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
ЕНК
|
|
ОС «Магістр» спеціальність J3 «Туризм та рекреація» ОП «Міжнародний туризм»
|
||
|
Методологія і організація наукових досліджень
|
||
|
Міжнародний ринок туристичних послуг
|
||
|
Управління туристичними дестинаціями
|
||
|
Інновації в туристичній діяльності
|
||
|
Стратегічний маркетинг у туризмі
|
||
|
Управління проектами у туристичній сфері
|
||
|
Управління якістю в туризмі та рекреації
|
||
|
Бізнес планування осель сільського зеленого туризму
|
||
|
Професійна комунікація іноземною мовою
|
||
|
Діловий етикет
|
||
|
Організація туризму
|
||
|
Туризмологія
|
||
|
Управління бізнес-процесами суб’єктів туристичної діяльності
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Дисципліна
|
Робоча програма
|
ЕНК
|
|
ОС «Магістр» спеціальність H1 «Агрономія» ОП «Захист рослин»
|
||
|
Економіка і організація аграрного сервісу
|
||
|
|
|
|
|
ОС «Магістр» спеціальність H1 «Агрономія» ОП «Карантин рослин»
|
||
|
Економіка і організація аграрного сервісу
|
||
|
|
|
|

