Календар подій

19.12.2016 – 25.12.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
19.12.2016

Нарада заступників деканів факультетів та директорів ННІ

19 грудня 2016, 14:00

П О Р Я Д О К    Д Е Н Н И Й:Про результати захисту магістерських робіт згідно тематики за новою структурою та проходження перевірки магістерських робіт на плагіат (заступники деканів факультетів та директорів ННІ).Про порядок підготовки магістрів 2016 року вступу до захисту та нап 

Привітання народного артиста України Вадима Крищенка з прийдешнім Новим роком

19 грудня 2016 року

 Дорогий ти наш НУБіПЯ вітаю з НоворіччямНа столі хай пахне хлібЙ сяє радістю обличчя. 

Інформаційний день Горизонт 2020 – огляд конкурсів за напрямами «Харчова безпека» та «Клімат»

19 грудня 2016 року

     16 грудня 2016 р. в рамках діяльності Національного контактного пункту рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка», відбувся 3-й інформаційний день, що передбачав науково-практичний семінар ««Робоча програма на 2016-2017 рр. 

Святий Миколай на допомогу дітям: в університеті пройшов благодійний ярмарок фото

19 грудня 2016 року

     Профбюро агробіологічного факультету за підтримки ректорату, первинної профспілкової організації студентів і аспірантів та кав’ярні «San Angelo» до Дня Святого Миколая провело благодійний ярмарок. 

В університеті стартувала зимова екзаменаційна сесія

19 грудня 2016 року

     Згідно графіка навчального процесу в університеті з 19 грудня розпочалася зимова екзаменаційна сесія 2016-2017 навчального року для студентів денної форми навчання бакалаврату та магістратури. У день Святого Миколая екзамени складають 115 академічних груп студентів, а 20 грудня їх буде аж 150! 

Звітна компанія триває: наукові здобутки юридичного факультету

19 грудня 2016 року

     Відповідно до наказу № 1053 від 1 листопада 2016 р. «Про підготовку звітів про науково-дослідну роботу за 2016р.» 16 грудня 2016 р. на юридичному факультеті відбулося заслуховування проміжних та заключних звітів про науково-дослідну роботу за 2016 рік. 

У центрі уваги ректорату екзаменаційна сесія і профілактика захворюваності на ГРВІ

19 грудня 2016 року

    19 грудня відбулося чергове засідання звуженого ректорату. Відкриваючи його, перший проректор Ігор Ібатуллін звернув увагу на ситуацію з екзаменаційною сесію, фінансами та стан захворюваності на ГРВІ. 

Вівторок
20.12.2016

Інновації для підвищення якості життя: в університеті пройшов студентський конкурс інноваційних проектів

20 грудня 2016 року

     Для оцінки результатів самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни «Економіка та організація інноваційної діяльності» відбувся черговий конкурс інноваційних проектів «Віртуальна реальність». 

Результати захисту магістерських робіт та хід зимової екзаменаційної сесії на порядку денному наради заступників деканів та директорів ННІ

20 грудня 2016 року

     Відкриваючи нараду заступників деканів факультетів з навчальної і виховної роботи та керівників підрозділів університету, відповідальних за навчально-виховний процес,  проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував присутніх, що в університеті успішно завершився важливий етап у підготовці магістрів – захи 

Газета Верховної Ради «Голос України» №242 від 20 грудня 2016 року. Станіслав Ніколаєнко: в світі йде битва за таланти

20 грудня 2016 року

     Станіслав Ніколаєнко пройшов величезну життєву школу. Почав викладачем технікуму, був директором. Обирався головою парламентського комітету з освіти і науки, в трьох урядах – міністром освіти. 

Новий крок – в нове життя: випуск на гуманітарно-педагогічному факультеті

20 грудня 2016 року

     20 грудня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулося вручення дипломів магістрам та спеціалістам денної та заочної форм навчання.  

Третій корпус: панує будівельний бум фото

20 грудня 2016 року

     Всі численні питання стосовно третього корпусу можна звести в суть одне: то що, скоро, до Нового року, переселяємся? Так, переселяємся скоро, але після новорічних свят. 

Голова Спілки молодих учених університету Марина Галат: прагнути до вченого європейського рівня

20 грудня 2016 року

     Добігає кінця 2016-й рік. Підбиваючи підсумки, можемо оцінити, наскільки реалізували заплановане на його початку, визначитися з перспективами. Поза сумнівом, що наука та дослідництво – це двигун прогресу і розвитку. 

Доцент кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Володимир Литвиненко: Адаптуємо викладання бухгалтерських дисциплін до міжнародних стандартів якості освіти

20 грудня 2016 року

     Ефективний розвиток української науки неможливий без обміну досвідом на міжнародному рівні. Доцент кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Володимир Литвиненко повернувся з Польщі, де стажувався за програмою наукових обмінів, організованою ЮНЕСКО. 

V Симиренківські читання зібрали фахівців садівничої галузі, науковців та викладачів з усієї України

20 грудня 2016 року

     В університеті пройшли V Симиренківські читання, присвячені 125-й річниці від дня народження Володимира Симиренка. Організовані кафедрою садівництва ім. проф. В.Л. 

Середа
21.12.2016

Анатолій Шостак поповнив перелік видатних педагогів Київщини

21 грудня 2016 року

     Книга педагогічної слави України – довідково-енциклопедичне видання, що містить біографічні дані та стислий опис творчих здобутків педагогічних і науково-педагогічних працівників, які здійснюють педагогічну та науково-педагогічну діяльність у дошкільних, середніх загальноосвітніх та позашк 

Зимова екзаменаційна сесія:складаємо іспити і готуємося до зустрічі Нового року

21 грудня 2016 року

     Кінець року для студентства час традиційно напружений: одним словом – сесія. Для когось вона цієї зими перша, для когось чергова або й остання, та хвилюються всі. 

Лаборант кафедри банківської справи Людмила Толкова: 45 років, відданих НУБіП

21 грудня 2016 року

     Університет – це не лише аудиторії, лабораторії і бібліотеки. Насамперед, це люди. Ось вже 45 років працює у нашому колективі лаборант кафедри банківської справи Людмила Толкова. З нею наша сьогоднішня розмова. 

Першокурсниці Дубик Ірина, Бобошко Ірина та Сардаєва Софія – призери ІІІ етапу ХVІІ Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика

21 грудня 2016 року

     11 листопада 2016 року на базі гуманітарно-педагогічного факультету відбувся І етап ХVІІ міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. 

Четвер
22.12.2016

22 грудня - День енергетика

22 грудня 2016 року

Символічно, що свято відзначається 22 грудня - у найкоротший світловий день в році, коли ніч довша за день і міста раніше запалюють вогні, немов нагадуючи про свято енергетиків, робота яких - дарувати людям світло і тепло. 

Оголошено відбір студентів до УПН Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина)

22 грудня 2016 року

У лютому 2017 року в НУБіП України відбудеться відбір на проходження практики (з можливістю майбутнього навчання) в Університеті прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина).При успішному проходженні відбору у Вас є можливість:- взяти участь в практичному семестрі в Німеччині у 2017 р. та/або 

Студентка економічного факультету Тетяна Чередник гідно представила університет у всеукраїнському конкурсі науково-практичних робіт, присвячених міжнародним стандартам звітності

22 грудня 2016 року

     Нарешті підбито підсумки ІV Всеукраїнського конкурсу студентських науково-практичних робіт «Міжнародні стандарти фінансової звітності: світова та національна практика, результати та перспективи». 

В НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК представили результати науково-дослідних робіт фото

22 грудня 2016 року

      У НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК проведено оприлюднене обговорення та захист звітів про результати виконання науково-дослідних робіт за 2016 рік. 

Рівненський коледж НУБіП України завершив оформлення майна

22 грудня 2016 року

     22 грудня комісія з реорганізації Рівненського державного аграрного коледжу (створена наказом Міністерства освіти і науки України) на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею провела передачу майна Рівненського державного аграрного коледжу  

Третій навчальний корпус: тривають внутрішні чистові роботи

22 грудня 2016 року

     22 грудня. Відновлення третього навчального корпусу – на завершальному етапі. Будівельники приступили до внутрішніх чистових робіт, які, без перебільшення, киплять в усіх його частинах.  

Магістри факультету інформаційних технологій отримали свої дипломи

22 грудня 2016 року

     22 грудня 2016 року на факультеті інформаційних технологій відбулося урочисте свято вручення дипломів магістра студентам спеціальностей «Економічна кібернетика», «Комп`ютерний еколого-економічний моніторинг» та «Інформаційні управляючі системи та технології» освітньо-професійної програми підгото 

П'ятниця
23.12.2016

Студенти-філологи зустрілися з відомим українським перекладачем-синхроністом Сергієм Саржевським

23 грудня 2016 року

     22 грудня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті з ініціативи кафедр романо-германських мов і перекладу та англійської філології відбулася зустріч студентів-філологів з відомим українським синхронним перекладачем, блогером і режисером Сергієм Саржевським, якого вважа 

Агробіологи підвели підсумки захистів магістерських робіт

23 грудня 2016 року

      На засіданні вченої ради агробіологічного факультету підведено підсумки атестації студентів магістратури 2-го року навчання.  

Профком університету запрошує дітей співробітників на Новорічний ранок

23 грудня 2016 року

 Профком університету запрошує дітей співробітників університету на Новорічну ялинку, яка відбудеться 24 грудня у центральній їдальні о 10-30 та о 12-00 за адресою: вул. Генерала Родімцева 7.  

Ректор Станіслав Ніколаєнко вручив дипломи магістрам фото

23 грудня 2016 року

    23 грудня 2016 року в університеті майже на всіх факультетах і в ННІ відбулися святкові заходи з нагоди вручення дипломів магістрам. Відмінникам навчання документи про вищу освіту вручав ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Але про все по порядку. 

Вболіваємо разом за здоров’я бійців АТО

23 грудня 2016 року

     За сприяння директора НДІ здоров’я тварин Дмитра Засєкіна, директора НДІ рослинництва, ґрунтознавства, біотехнологій та сталого природокористування Ганни Ковалишиної та деканів факультетів:  

Микола Патика: «Прийшов час розглядати аграрну науку, технології і їх основу – вищу освіту – як пріоритетну галузь економіки, що забезпечує екологічну безпеку та розвиток країни»

23 грудня 2016 року

     Напередодні Нового року ми традиційно підбиваємо підсумки і будуємо плани. Про останні, науковий пошук та актуальність обраної наукової тематики наша розмова із завідувачем кафедри екобіотехнології та біорізноманіття Миколою Патикою. 

Субота, неділя
24-25.12.2016

Соціологічне опитування: яка подія в університеті була найвизначнішою в 2016 році?

24 грудня 2016 року

 Шановні викладачі, вчені, студенти, аспіранти та співробітники!Ректорат просить вас взяти участь в соціологічному опитуванні та визначити яка подія з нашого університетського життя 2016 року була найвизначнішою. 

28 грудня - засідання Ради роботодавців університету

24 грудня 2016 року

До уваги членів Ради роботодавців університету! 

У Бережанському агротехнічному коледжі в п’яте відзначили переможців проекту «СОВА»

24 грудня 2016 року

      Дружня родина Бережанського агротехнічного коледжу знову зустрілася на святкуванні щорічної церемонії нагородження переможців проекту «Сова-2016». Сам проект святкував свій маленький ювілей – п’ять років. 

Новорічна казка для університетської малечі фото

25 грудня 2016 року

    24 грудня відбулося вже традиційне новорічне свято для дітей працівників університету, організоване профспілковим комітетом за сприяння адміністрації вишу. Радісні малюки у яскравих карнавальних костюмах разомзі своїми батьками, дідусями та бабусями заповнили святкову залу центральної їдальні університету, де на них чекала красуня-ялинка. 

Випуск магістрів на факультеті землевпорядкування: кожен фініш – це, по суті, старт…

25 грудня 2016 року

     Півсотні випускників факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України отримали диплом магістра зі спеціальності «Землеустрій та кадастр». 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook