22 грудня - День енергетика

22 грудня 2016 року

Символічно, що свято відзначається 22 грудня - у найкоротший світловий день в році, коли ніч довша за день і міста раніше запалюють вогні, немов нагадуючи про свято енергетиків, робота яких - дарувати людям світло і тепло.

 
Енергетика - це галузь, де велике невіддільне від малого. Розпочавшись з маленької лампочки, вона сьогодні стала одним з глобальних чинників розвитку людства. Вона вхожа в кожен будинок і є рушійною силою потужних виробництв. Про неї говорять з найвищих трибун і в маленьких дворах. Вся грандіозна сила великої енергетики створена для людини. І творять її виключно люди. Це їхня праця змушує працювати складний технологічний організм з сотнями сердець-електростанцій.
Магістри-дослідники і виробничники під керівництвом доцента кафедри електроприводу та електротехнологій Віталія Савченка вчаться обробляти насіння сільськогосподарських культур за допомогою електротехнічного комплексу
 
Завдяки відданості професії, майстерності, любові енергетикам вдається вирішувати багато проблем сьогоднішнього дня і з упевненістю дивитися в день завтрашній. Тільки спільними зусиллями – викладачів, студентів, випускників – працівників галузі - ми зможемо зробити нашу країну процвітаючою.
Призери ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з автоматизації Павло Іванов, Вадим Царик, Інна Чешун, Анна Губеня, Олег Пилипенко
 
Всі покоління енергетиків гідно продовжують традиції своїх попередників та вчителів. Ми пам'ятаємо історію, спираємося на минуле в сьогоденні і беремо досвід для майбутнього.
 
Щиро вітаємо науково-педагогічний колектив, студентів і аспірантів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, усіх працівників галузі та бажаємо творчості на ниві освіти, науки, забезпеченні енергетичної безпеки України, міцного здоров'я, щастя та довголіття!
 
Ректорат НУБіП України 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook