Першокурсниці Дубик Ірина, Бобошко Ірина та Сардаєва Софія – призери ІІІ етапу ХVІІ Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика

21 грудня 2016 року

     11 листопада 2016 року на базі гуманітарно-педагогічного факультету відбувся І етап ХVІІ міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика. У конкурсному змаганні взяли участь 200 студентів, які навчаються на різних факультетах НУБіП України. 
     Для проведення І етапу конкурсу було створено оргкомітет і обрано журі, до складу якого ввійшли викладачі кафедри української та класичних мов. Завдання складалися з кількох блоків і містили питання з орфографії, граматики, синтаксису, морфології та стилістики сучасної української літературної мови.

      Комісія визначила кращих студентів, які взяли участь у ІІІ етапі конкурсу, що відбувся на базі Київського університету імені Бориса Грінченка.

     Призерами ІІІ етапу конкурсу (ІІІ місце) стали такі студенти НУБіП України: першокурсниця гуманітарно-педагогічного факультету Дубик Ірина, першокурсниця економічного факультету Бобошко Ірина та першокурсниця факультету ветеринарної медицини Сардаєва Софія.

Людмила Дядечко,
старший викладач
кафедри української та класичних мов 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook