Результати захисту магістерських робіт та хід зимової екзаменаційної сесії на порядку денному наради заступників деканів та директорів ННІ

20 грудня 2016 року

     Відкриваючи нараду заступників деканів факультетів з навчальної і виховної роботи та керівників підрозділів університету, відповідальних за навчально-виховний процес,  проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша проінформував присутніх, що в університеті успішно завершився важливий етап у підготовці магістрів – захист магістерських робіт на всіх факультетах та навчально-наукових інститутах, та понад 1500 студентів за кілька днів отримають дипломи магістрів з різних спеціальностей.

     

     Заступники деканів факультетів та директорів ННІ доповіли про результати захисту магістерських робіт згідно тематики за новою структурою, а також проходження перевірки магістерських робіт на плагіат. Присутній на нараді декан факультету конструювання та дизайну Зіновій Ружило, заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Семен Волошин відзначили магістерські робити, захист яких проходив англійською мовою. Заступники декана факультету захисту рослин, екології та біотехнології Юлія Рибалко і Петро Дрозд, а також заступник декана факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Наталія Слободянюк проінформували, що переважна більшість робіт на їх факультетах була виконана на замовлення конкретних підприємств та установ. Тереза Микицей – заступник директора ННІ післядипломної освіти відзначила кращі роботи магістрів зі спеціальностей «Дорадництво» та «Управління інноваційною діяльністю» та наголосили що ННІ хоче подавати їх на конкурс. На зібранні звітували всі присутні заступники деканів та директорів ННІ.

     Про новації, які очікують магістрів 2016 року вступу при підготовці до захисту та написанні магістерських робіт проінформували проректор Сергій Кваша та начальник відділу магістерських програм Олена Колеснікова

     

     Начальник навчального відділу Оксана Зазимко проінформувала про початок 19 грудня зимової екзаменаційної сесії 2016-2017 н.р., яка стартувала в університеті й триватиме до завершення 2016 року та закликала всіх працівників деканів факультетів та дирекцій ННІ до постійного контролю за її організованим проведенням. Також довела до відома присутніх, що з початком нового семестру університет розпочне підготовку до проведення першого етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2016-2017 н.р. (згідно з наказом МОН України від 09.12.2016 р. № 1495).

     На завершення директор студентського містечка Сергій Стецюк нагадав присутнім на нараді, що на наступному тижні понад 600 випускників магістратури висилятимуться з гуртожитків університету, та закликав до відповідального ставлення.

Оксана Зазимко,
начальник навчального відділу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook