Календар подій

31.10.2016 – 6.11.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
31.10.2016

Науково-практичний семінар «Професійні компетентності фінансиста в умовах розвитку корпоративних фінансів»

31 жовтня 2016, 11:30

Шановні науковці, аспіранти та студенти!     Запрошуємо вас 7 листопада 2016 р. (корпус №10, ауд. 233) взяти участь у круглому столі «Професійні компетентності фінансиста в умовах розвитку корпоративних фінансів». 

Студенти-біотехнологи побували на провідному українському підприємстві «Біофарма»

31 жовтня 2016 року

     Днями четвертокурсники факультету захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП відвідали провідне українське фармацевтичне підприємство ПрАТ «Біофама», яке святкує 120-річчя.  

Ректорат. Посилюємо виконавську дисципліну

31 жовтня 2016 року

     31 жовтня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. 

Ректорат – студентське самоврядування. Конструктивний діалог триває

31 жовтня 2016 року

 В останній день жовтня відбулася традиційна зустріч керівництва університету з новообраними очільниками органів студентського самоврядування – головами студрад гуртожитків та студорганізацій факультетів і ННІ.  

В університеті триває цикл відкритих лабораторних занять

31 жовтня 2016 року

     28 жовтня проведено лабораторне заняття для студентів третього курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура» з дисципліни «Іхтіологія». 

Волейболісти НУБіП України найсильніші в Голосіївському районі

31 жовтня 2016 року

     З 24 по 26 жовтня на базі КНУ ім. Т.Г. Шевченка проводилися щорічні змагання з волейболу серед збірних команд студентів ВНЗ III-IV рівнів акредитації, що розташовані на території Голосіївського району м. Києва. 

ІІІ міжнародна конференція «Цифрова освіта в природничих університетах»: наукові доповіді, розширення співпраці та студентські перемоги

31 жовтня 2016 року

     25 жовтня наукова еліта Польші і України зібралася у Вроцлаві обговорити сучасні питання комунікації в е-освіті в рамках ІІІ міжнародної конференції ”Цифрова освіта в природничих університетах". 

Профорієнтація факультету тваринництва та водних біоресурсів: запрошуємо на навчання випускників Чорнобаївщини

31 жовтня 2016 року

     Доцент кафедри технологій виробництва молока та м’яса Іван Чумаченко разом із магістром 1 року навчання Михайлом Матвєєвим провели профорієнтаційну роботу з випускниками чотирьох шкіл Чорнобаївського району (Крутьківський НВК, 

Вівторок
1.11.2016

На юридичному факультеті відбувся командний інтелектуальний турнір з цивільного та господарського права «Гра престолів»

1 листопада 2016 року

     31 жовтня 2016 року відкрився Тиждень правових знань, що передує науковій конференції з нагоди 15-ти річчя  юридичного факультету. 

Вивчаємо німецький досвід: як долати корупцію у земельних відносинах?

1 листопада 2016 року

     Студенти та викладачі факультету землевпорядкування НУБіП України протягом останніх років мають можливість активно вивчати німецький досвід регулювання земельних відносин та обговоренні актуальних проблем галузі із німецькими колегами. 

УВАГА! Профком запрошує на сільськогосподарський ярмарок

1 листопада 2016 року

У четвер, 3 листопада, з 8-ї години біля корпусу №4 реалізовуватимуться смачні яблука.Ростислав Тарасенко,голова профкому 

Кафедра дендрології та лісової селекції провела відкрите лабораторне заняття з селекції та генетики декоративних деревних рослин

1 листопада 2016 року

     1 листопада проведено лабораторне заняття для студентів другогокурсу ННІ лісового і садово-паркового господарства зі спеціальності 206 – «Садово-паркове господарство». 

НУБіП України представив переваги навчання серед 15-ти кращих ВУЗів на Всеукраїнському форумі «Успішний 11-класник»

1 листопада 2016 року

     29 жовтня 2016 р. у Конгрес-холі "PRESIDENT HOTEL" відбувся Всеукраїнський форум «Успішний 11-класник», організаторами якого виступили ZNOUA. 

Першокурсники юридичного факультету пройшли посвяту в студенти

1 листопада 2016 року

     Як завжди урочисто і святково пройшла традиційна 15 церемонія посвяти першокурсників у студенти-юристи. В прикрашеній аудиторії зібралися вчорашні школярі, а нині – першокурсники спеціальності «Право». Попереду у першокурсників цікавий і незвіданий шлях пізнання. 

Середа
2.11.2016

Факультет аграрного менеджменту запрошує на лекцію «Прибутковість точного землеробства: шанс чи катастрофа?»

2 листопада 2016, 14:50

     Факультет аграрного менеджменту НУБіП України за підтримки Експертної Ради Українського клубу аграрного бізнесу та Консорціуму PLUS for Progress in Agriculture запрошує на лекцію Корне Кокса та Альберта Канрінуса "Прибутковість точно 

Стратегічні напрямки розвитку науки в університеті: відбулася зустріч керівництва з провідними науковцями університету

2 листопада 2016 року

     2 листопада 2016 року. Сьогодні ректор Станіслав Ніколаєнко провів нараду з провідними науковцями НУБіП – академіками і член-кореспондентами НААН України. Її мета – визначити стратегічні напрямки розвитку науки в університеті. Ініціатива провести таку зустріч прийшла, як то кажуть, знизу і дістала підтримку керівництва. 

На кафедрі фізичного виховання вперше пройшли майстер-класи з різних видів спорту

2 листопада 2016 року

     29 жовтня 2016 року за ініціативи кафедри фізичного виховання пройшла перша серія майстер-класів з окремих видів спорту. У такий оригінальний спосіб викладачі вирішили залучати молодь до активних занять спортом. 

На гуманітарно-педагогічному факультеті відкрилась осіння школа для абітурієнтів

2 листопада 2016 року

     31 жовтня 2016 р. пройшло урочисте відкриття осінньої школи для абітурієнтів «Юний філолог» на базі кафедри романо-германських мов і перекладу гуманітарно-педагогічного факультету. 

Столична волейбольна ліга: перемога чоловічої команди та графік наступних ігор

2 листопада 2016 року

     Маємо результати 3-ого туру Чемпіонату Столичної ліги з волейболу. 

Профорієнтація: співробітники кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій зустрілися з школярами Київщини

2 листопада 2016 року

     Асистент кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій Ганна Лобченко провела профорієнтаційне заняття для учнів 11 класу Клавдіївської ЗОШ, що у Бородянському районі на Київщині. 

Загальноуніверситетська конференція: магістри 2 року навчання представили результати досліджень в рамках підготовки магістерських робіт

2 листопада 2016 року

     02 листопада 2016 р. відповідно до розпорядження проректора з навчальної і виховної роботи С. Кваші від 26.09.2016 р. 

На економічному факультеті успішно пройшла акредитацію підготовка магістрів спеціальності 8.18010009 «Біржова діяльність»

2 листопада 2016 року

     2 листопада на економічному факультеті завершила свою роботу експертна комісія, яка працювала згідно із наказом Міністерства освіти і науки України № 168А від 25.10.2016 р. 

Факультет аграрного менеджменту запрошує на лекцію "Прибутковість точного землеробства: шанс чи катастрофа?"

2 листопада 2016 року

     Факультет аграрного менеджменту НУБіП України за підтримки Експертної Ради Українського клубу аграрного бізнесу та Консорціуму PLUS for Progress in Agriculture запрошує на лекцію Корне Кокса та Альберта Канрінуса під назвою - "Прибутковість точного землеробства: шанс чи катастрофа?" 

Четвер
3.11.2016

Наш випускник Максим Мужанов – справжній військовий і патріот

3 листопада 2016 року

 На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов подячний лист від командування Донецького прикордонного загону Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України. Саме в цьому підрозділі проходить нині службу випускник 2014 року факультету аграрного менеджменту лейтенант Максим Мужанов. 

Турбота ректорату: відремонтовано покриття доріг на вулицях Генерала Родимцева та Блакитного

3 листопада 2016 року

Ректор університету Станіслав Ніколаєнко два місяці тому звернувся до Державного агентства автомобільних доріг України щодо необхідності проведення ремонту асфальтобетонного покриття доріг на території НУБіП та його студмістечка - зокрема вулиць Героїв Оборони, Генерала Родимцева та Блакитного. 

Співробітники лабораторії біосенсорики представили свої доробки на International Young Scientists Forum on Applied Physics and Engineering

3 листопада 2016 року

 Нещодавно в Харкові проходив Другий міжнародний форум молодих учених у галузі прикладної фізики та інженерії (International Young Scientists Forum on Applied Physics and Engineering, YSF–2016), метою якого є обмін знаннями, досвідом та результатами досліджень між молодими науковцями та провідними фахівцями. 

Продовжує роботу загальноуніверситетська конференція магістрів 2-го року навчання

3 листопада 2016 року

Економічний факультет згідно затвердженого графіку продовжив  роботу конференції із представлення результатів досліджень за участі 85  студентів магістратури денної форми навчання спеціальності «Облік і аудит», із яких 67 осіб  виконували магістерські дослідження під керівництвом викладачів кафедри бухгалтерського обліку і аудиту, 18 – кафедри статист 

На економічному факультеті успішно пройшла акредитацію підготовка магістрів спеціальності 8.18010024 «Прикладна економіка» фото

3 листопада 2016 року

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 167-А від 25.10.2016 року в університеті впродовж 1-3 листопада працювала експертна комісія з метою проведення перевірки відповідності державним акредитаційним вимогам стану кадрового, навчально-методичного, матеріального та організаційного забезпечення підготовки фахівців зі спеціальності 8.18010024 «Прикла 

П'ятниця
4.11.2016

Мукачівському аграрному коледжу – 70!

4 листопада 2016 року

 День знань у вересні 2016 року для нашого навчального закладу виявився ювілейним. 2 вересня 1946 року розпочав свою діяльність Мукачівський сільськогосподарський технікум. 

Юридичному факультету НУБіП 15 років!

4 листопада 2016 року

 4 листопада 2016 року розпочала свою роботу V міжнародна науково-практична конференція «Сучасні тенденції розвитку національного законодавства», присвячена 15-ти річчю юридичного факультету НУБіП. Вона зібрала науковців, співробітників, друзів факультету, гостей з Італії, Словаччини, Білорусії, Росії. 

Субота, неділя
5-6.11.2016

Фестиваль героїчної пісні у Бережанському агротехнічному коледжі

5 листопада 2016 року

 У своїй безсмертній «Роксолані» Павло Загребельний написав: «Людині не досить просто жити. Щоб жити, потрібні Вітчизна, свобода і пісня».  Вітчизна, котра навік одна у нас є, свободу виборюємо й донині (такий ми народ), а пісня – це те, що ніхто й ніколи від нас не відбере. 

На базі Мукачівського аграрного коледжу відбувся семінар директорів відокремлених підрозділів

5 листопада 2016 року

У Мукачівському аграрному коледжі відбувся семінар директорів відокремлених підрозділів Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Перші кроки на виробництві: першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідали «Оболонь»

5 листопада 2016 року

 На кафедрі процесів і обладнання переробки продукції АПК плідно працюють наставники академічних груп. 

Відкрите лабораторне заняття для майбутніх технологів з виробництва і переробки продукції тваринництва пройшло на університетській пасіці

6 листопада 2016 року

 Факультет тваринництва та водних біоресурсів постійно дослуховується до роботодавців і надає своїм студентам сучасні теоретичні знання та необхідні практичні навики. Основними видами практичної підготовки на факультеті є лабораторні та практичні заняття, а також всі види практик, які забезпечуються за рахунок належної матеріально-технічної бази. 

Вчені університету відвідали Університет Пенсільванії, де обговорили перспективи управління фермерськими господарствами для зменшення сільськогосподарських пожеж

6 листопада 2016 року

 Протягом двох тижнів група українських фахівців на чолі із професором кафедри лісівництва Сергієм Зібцевим відвідала США у рамках навчального туру «Стале управління фермерським господарством для зменшення сільськогосподарських пожеж в Україні», який було організовано Міжнародною ініціативою із зміни кріосфери та клімату (International Cryosphe 

У Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. Храпливого пройшов щорічний конкурс «Таланти твої, першокурснику»

6 листопада 2016 року

 У Заліщицькому аграрному коледжі ім. Є. Храпливого завершився щорічний конкурс  «Таланти твої, першокурснику», в якому студенти мали можливість реалізувати всю свою творчу майстерність, креатив та творчі задуми!  

Створення агрорекреаційних кластерів як дієвого механізму сталого розвитку сільських територій: проведено навчально-практичний семінар з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрацій

6 листопада 2016 року

 Упродовж двох днів ННІ післядипломної освіти спільно з Департаментом науково-освітнього забезпечення та розвитку підприємництва на селі Міністерство аграрної політики та продовольства України провели семінар-підвищення кваліфікації з питань державної підтримки регіонального розвитку сільських територій за рахунок коштів державного фонду розвитку регіонів, алго 

Відкрите лабораторне заняття для магістрів спеціальності «Екологічна біотехнологія та біонергетика»

6 листопада 2016 року

 На кафедрі екобіотехнології та біорізноманіття факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на базі навчальної лабораторії біотехнології рослин відбулося відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Інструментальні методи аналізу» для магістрів спеціальності «Екологічна біотехнологія та біонергетика». 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook