Календар подій

28.11.2016 – 4.12.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
28.11.2016

Нові грані співпраці: на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся семінар з участю радників Посольства Франції

28 листопада 2016 року

     28 жовтня у Парижі відбувся Французько-український бізнес-форум, де Україна була презентована як країна можливостей для бізнесу. 

НУБіП України успішно провів акредитацію магістерської програми «Адміністративний менеджмент» в Європейській акредитаційній комісії ACQUIN

28 листопада 2016 року

     Міжнародна акредитація – це дуже важлива подія у визнанні і розбудові вищої освіти України і, зокрема підготовки професійних кадрів для сільського господарства. 

Пройшла атестація аспірантів і здобувачів: аналіз ефективності навчання

28 листопада 2016 року

     24-25 листопада 2016 року за підсумками навчання та річної наукової роботи пройшла атестація аспірантів і здобувачів НДІ лісівництва та декоративного садівництва. 

Профорієнтаційна робота кафедри аквакультури: запрошуємо на навчання школярів Бердичівського району

28 листопада 2016 року

     З метою проведення профорієнтаційної роботи асистент кафедри аквакультури Ірина Кононенко відвідала загальноосвітні навчальні заклади Бердичівщини (Житомирська обл.), де розповіла про можливості та перспективи навчання в НУБіП України.  

В ННІ післядипломної освіти успішно пройшла акредитацію підготовка магістрів спеціальності 8.18010004 «Дорадництво»

28 листопада 2016 року

     25 листопада в ННІ післядипломної освіти завершила свою роботу експертна комісія, яка працювала згідно із наказом Міністерства освіти і науки України № 229-А від 17.11.2016 р. 

Студентка ННІ лісового і садово-паркового господарства Вікторія Ясиневич: вважаю, що кожен студент повинен стати часточкою університету

28 листопада 2016 року

     Сьогодні нашою співрозмовницею стала студентка першого курсу ННІ лісового і садово-паркового господарства Вікторія Ясиневич. Вона – творча особистість і понад усе любить малювати, що дуже важливо для майбутньої професії – ландшафтний дизайн. Тож пропонуємо вашій увазі її історію. 

Кафедра маркетингу та міжнародної торгівлі провела відкрите практичне заняття

28 листопада 2016 року

     22 листопада 2016 року було проведено відкрите практичне заняття для студентів 4 курсу 1 групи ОС «Бакалавр» факультету аграрного менеджменту напряму підготовки «Маркетинг» з дисципліни «Маркетингове ціноутворення» на тему «Особливості ціноутворення на світо 

На засіданні Круглого столу «Виробничий менеджмент: історія і сьогодення» обговорено можливості зростання виробництва та нові підходи в управлінні

28 листопада 2016 року

     25 листопада на факультеті аграрного менеджменту за ініціативи кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту відбулося засідання Круглого столу «Виробничий менеджмент: історія і сьогодення» з на 

Ректорат: готуємося до сесії та підбиваємо підсумки діяльності за 2016 рік

28 листопада 2016 року

     28 листопада відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор Станіслав Ніколаєнко зауважив, що в університеті закінчується перший семестр і потрібно як студентам, так і викладачам готуватися до здачі заліків та іспитів. 

Оголошено конкурс на заміщення посад науково-педагогічного персоналу

28 листопада 2016 року

    НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ оголошує конкурс  

Викладачі гуманітарно-педагогічного факультету проводять показові заняття у співпраці з Гете-Інститутом

28 листопада 2016 року

     Викладачі гуманітарно-педагогічного факультету розпочали проведення показових занять. 

Керівництво Еколого-натуралістичного центру учнівської молоді вдячне НУБіП за підтримку і увагу до нової генерації української інтелектуальної еліти

28 листопада 2016 року

     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка від Еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за підтримку і увагу до нової генерації української інтелектуальної еліти. Керівництво центру особливо вдячне за проведений спільно 1-3 листопада у мі 

Магістр агробіологічного факультету Тетяна Петрович привезла бронзу чемпіонату Європи з боксу

28 листопада 2016 року

     З 14 по 24 листопада 2016 року у Софії (Болгарія) пройшов чемпіонат Європи з боксу, участь у якому взяли 120 учасниць з 29 країн світу. 

Вівторок
29.11.2016

На відкритому лабораторному занятті майбутні лікарі ветеринарної медицини вивчали технологію препарування м’язів тулуба та кінцівок

29 листопада 2016 року

     22 листопада 2016 р. професором кафедри анатомії тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка Володимиром Костюком та асистентом цієї кафедри Наталією Друзь проведено відкрите лабораторне заняття зі студентами І групи І курсу повного терміну навчання. 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів запросив на навчання випускників Іллінецького державного аграрного коледжу

29 листопада 2016 року

     Завідувачем кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного Михайлом Сичовим та доцентом Дмитром Уманцем проведено профорієнтаційну роботу в Іллінецькому державному аграрному коледжі Вінницької області. 

Кафедра лісової таксації та лісовпорядкування провела відкрите лабораторне заняття

29 листопада 2016 року

У ННІ лісового та садово-паркового господарства було проведено відкрите лабораторне заняття для студентів 4 курсу 2 групи ОС «Бакалавр»  напряму підготовки «Лісове і садово-паркове господарство» (ознака спеці 

Чергова перемога волейболістів НУБіП України

29 листопада 2016 року

     Збірна команда науково-педагогічних працівників університету з волейболу у складі капітана команди, завідувача кафедри військової підготовки Анатолія Єсаулова, голови ради роботодавців університету Валерія Адамчука, старшого викладача  

Відкрите практичне заняття «Theory of human rights» у переддень святкування Дня прав людини

29 листопада 2016 року

     25 листопада асистент кафедри теорії та історії держави і права Наталія Поліщук провела відкрите практичне заняття за темою «Theory of human rights» для англомовної групи «Прав-1603» юридичного факультету. 

Магістри ННІ післядипломної освіти навчаються мистецтву управління розробкою інновацій на практичних заняттях

29 листопада 2016 року

     25 жовтня в навчальній лабораторії управління інноваційною діяльністю в агропромисловій і природоохоронній галузях кафедри менеджменту інноваційної діяльності відбулось відкрите практичне заняття з дисципліни «Стратегічне управління інноваційним розвитком» для студентів 2-го курсу ОС «Магістр» спеціальності «Управління ін 

Першокурсниця Айджахан Кертікова: мрію відкрити власну юридичну фірму

29 листопада 2016 року

     НУБіП користується попитом серед вступників не тільки на теренах нашої країни, а й далеко за її межами. Так, іноземні студенти теж його обирають, аби здобути якісну освіту. Одним із найпопулярніших серед іноземців є юридичний факультет і його спеціальності. 

Перше засідання робочої групи з розвитку факультету ветеринарної медицини

29 листопада 2016 року

     З метою розбудови факультету ветеринарної медицини та досягнення ним сучасних стандартів, вихід на якісно новий етап розвитку в умовах високої конкуренції, глобалізації та інформатизації суспільства і забезпечення швидкого матеріально-технічного переоснащення, а також професійного росту кадровог 

Майбутні юристи опановують вміння в умовах, наближених до реальних професійних ситуацій

29 листопада 2016 року

     17 листопада 2016 року з дисципліни «Цивільний процес» було проведено практичне заняття у формі відкритого судового засідання, в якому були задіяні всі студенти 4 курсу 1 групи юридичного факультету. 

«Золотий» листопад збірної університету зі спортивної аеробіки

29 листопада 2016 року

     Листопад у збірної університету зі спортивної аеробіки (керівник – старший викладач кафедри фізичного виховання Наталія Крупко) виявився багатим на події і враження. 

Діалог адміністрації зі студактивом: сесія без хабарів, енергозбереження і лад в гуртожитках

29 листопада 2016 року

     29 листопада за участю ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання голів студентських рад, студентських організацій та завідувачів гуртожитків. 

На базі ННІ післядипломної освіти підвищують кваліфікацію заступники директорів аграрних технікумів та коледжів з усієї України

29 листопада 2016 року

     На базі ННІ післядипломної освіти триває підвищення кваліфікації заступників директорів з навчальної роботи аграрних технікумів та коледжів. 

Нові можливості для давніх друзів

29 листопада 2016 року

     Останні місяці року традиційно плідні для розширення міжнародної співпраці і своєрідна посівна для майбутнього партнерства, адже саме зараз відкриті заявки для формування спільних альянсів та союзів між Європейськими вузами, налагодження програм академічних мобільностей, дослідницьких партнерств та подачі заявок на відкриті програми. 

Середа
30.11.2016

Студентка економічного факультету Катерина Модла перемогла у Всеукраїнському конкурсі дипломних робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»

30 листопада 2016 року

29 листопада 2016 року відбулося засідання галузевої конкурсної комісії з проведення Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт студентів вищих навчальних закладів освіти зі спеціальності «Облік і оподаткування», на якому були підбиті підсумки змагання. 

Увага! Обговорюємо великий герб університету

30 листопада 2016 року

Герб (пол. herb від нім. Erbe — спадщина) — емблема, усталений відповідно законів геральдики відмітний символічний знак (зображення). 

Для студентів механіко-технологічного факультету виїзне практичне заняття пройшло на підприємстві «Автомобільний Дім Україна – Мерседес-Бенц»

30 листопада 2016 року

     Для забезпечення ефективної практичної складової у підготовці фахівців та у відповідності до робочого навчального плану 25 жовтня 2016 року доцентом кафедри надійності техніки Юрієм Герасимчуком проведено виїзне заняття з магістрами 2 року денної форми навчання, групи МСГ-1503 ТОСП  

Волейболісти НУБіП-1 знову святкували перемогу

30 листопада 2016 року

     У п’ятому турі «Столичної ліги» чоловіча команда НУБіП-1 перемогла вдома у непростій гріз командою Сахалін-2. 

Студентка ННІ післядипломної освіти Альона Виборна: майбутнє України залежить від інновацій

30 листопада 2016 року

     Сьогоднішньою нашою співрозмовницею є магістрантка навчально-наукового інституту післядипломної освіти Альона Виборна (для цього інституту саме магістратура є початком навчання). 

Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту організовує цикл лекцій з американським професором Пітером Кайлом

30 листопада 2016, 0:00

     Пітер Кайл – американський професор, режисер і керівник Peter Kyle Dance, яка була заснована в 2006 році, в Нью-Йорку. 

Всеукраїнський конкурс «Використання Оffice 365 в навчанні»: підведення підсумків

30 листопада 2016 року

     Цьогоріч компанія Microsoft Україна, Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України та Національний університет біоресурсів і природокористування Українив рамках VII Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Інформаційні те 

В університеті пройшов семінар директорів загальноосвітніх шкіл Голосіївського району міста Києва

30 листопада 2016 року

     30 листопада 2016 року на базі університету пройшов семінар директорів загальноосвітніх шкіл Голосіївського району міста Києва та науково-педагогічних працівників НУБіП «Співпраця загальноосвітніх і вищих навчальних закладів як необхідна умова компетентнос 

МІС ФАМ – 2016 стала Анжеліка Кошева

30 листопада 2016 року

     29 листопада на факультеті аграрного менеджменту обирали красуню цього року. За титул найкрасивішої боролися 9 учасниць. 

Четвер
1.12.2016

На відкритому лабораторному занятті студенти ННІ лісового та садово-паркового господарства оцінили парки м.Києва

1 грудня 2016 року

Для студентів ННІ лісового та садово-паркового господарства відбулося відкрите лабораторне заняття за темою «Комплексна оцінка сучасного стану дослідного об’єкта (складання директивного плану та розробка пропозицій щодо реконструкції насаджень та  

Майбутні фахівці садово-паркового господарства визначають посівні якості насіння фото

1 грудня 2016 року

 30 листопада 2016 р. доценти кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій, кандидати сільськогосподарських наук Пінчук Андрій Петрович та Бобошко-Бардин Ірина Миколаївна провели відкрите лабораторне заняття зі студентами 3 групи ІІ курсу ННІ Лісового і садово-паркового господарства скороченого терміну навчання. 

Відкритий мікрофон: проблеми аграрної освіти очима керівництва галузевих міністерств і керівників вишів

1 грудня 2016 року

     Земля навчальних закладів і її рейдерські захоплення, фінансування освітнього процесу в вишах, постійні новації в правилах прийому та багато іншого розглядалося на нараді-семінарі з питань підготовки фахівців для аграрного сектору та ефективного використання земельних та майнових ресурсів, що пройшов 1 грудня 2016 року в стінах Націона 

Erasmus + у дії. Готуємось до реалізації міжнародної програми обміну спільно з Шведським університетом сільськогосподарських наук

1 грудня 2016 року

     30 листопада відбувся робочий візит Гейра Льое (Geir Löe) з Шведського університету сільськогосподарських наук (Swedish University of Agricultural Sciences, SLU) до НУБіП України, який був присвячений вирішенню питань щодо співпраці двох університетів у рамках програ 

На гуманітарно-педагогічному факультеті успішно пройшли акредитацію напрям підготовки 6.010106 «Соціальна педагогіка» і спеціальність 8.01010601 «Соціальна педагогіка»

1 грудня 2016 року

 Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 259-А від 21.11.2016 року в університеті з 29 листопада по 1 грудня працювала експертна комісія на гуманітарно-педагогічному факультеті з метою проведення чергової акредитаційної експертизи підготовки бакалаврів, магістрів з напряму підготовки і спеціальності 6.010106,  8.01010601 «Соціальна педаг 

П'ятниця
2.12.2016

ННІ лісового і садово-паркового господарства продовжує модернізацію системи освітлення своїх приміщень

2 грудня 2016 року

До недавнього часу більшість українців особливо не замислювалися над питаннями енергоефективності та зменшення витрат на енергоресурси. Проте в сучасних умовах зростання цін на енергоносії питання заощадження електроенергії в підрозділах університету продовжують загострюватися. 

ННІ лісового і садово-паркового господарства продовжує модернізацію системи освітлення своїх приміщень

2 грудня 2016 року

     До недавнього часу більшість українців особливо не замислювалися над питаннями енергоефективності та зменшення витрат на енергоресурси. Проте в сучасних умовах зростання цін на енергоносії питання заощадження електроенергії в підрозділах університету продовжують загострюватися. 

На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту проведено відкрите практичне заняття з дисципліни «Менеджмент організацій»

2 грудня 2016 року

     На факультеті аграрного менеджменту доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Аксентюк М. 

Гуманітарно-педагогічний факультет підготував нових викладачів

2 грудня 2016 року

     З 28.11.2016 р. по 02.12.2016 р. відбулися кваліфікаційні випробування на гуманітарно-педагогічному факультеті для студентів спеціальності «Професійна освіта» заочного відділення. 

Механіко-технологічний факультет успішно пройшов акредитацію магістерської спеціальності 8.10010202 «Транспортні технології та засоби в агропромисловому комплексі»

2 грудня 2016 року

     З 29.11.2016 р. в продовж трьох днів відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України №258-А від 21.11.2016 р. 

Бобровицькому коледжу економіки та менеджменту – 125!

2 грудня 2016 року

     2 грудня 125-річний ювілей відсвяткував відокремлений підрозділ Університету «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. 

Субота, неділя
3-4.12.2016

Опанування студентами методів лабораторної діагностики інфекційних хвороб тварин на кафедрі мікробіології, вірусології та біотехнології

3 грудня 2016 року

     Доценти кафедри мікробіології, вірусології та біотехнології Козловська Ганна Володимирівна та Ібатулліна Фльора Жаферівна 30 листопада 2016 року провели відкрите лабораторне заняття з навчальної дисципліни «Ветеринарна мікробіологія» на тему: «Лабораторна діагностика ешерихіозу  

Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів на відкритому лабораторному занятті визначали якість молока

3 грудня 2016 року

    28 листопада 2016 року доцентами кафедри технологій виробництва молока та м’яса Антонюк Т.А. і Носевичем Д.К. 

На лабораторному занятті в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження студенти досліджували роботу мікропроцесорних комплектів захисту та автоматики

3 грудня 2016 року

     28 листопада 2016 року доцент, к.т.н. Світлана Макаревич кафедри електропостачання ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження провела показове лабораторне заняття з дисципліни «Основи електропостачання». 

На відкритому лабораторному занятті студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства визначали механічні властивості деревини

4 грудня 2016 року

    В останній день осені на кафедрі технології деревообробки ННІ лісового і садово-паркового господарства було проведено відкрите лабораторне заняття для студентів 2-го курсу скороченого терміну навчання напряму підготовки «Деревооброблювальні технології» з дисципліни «Деревинознавство» на тему: «Визначе 

Практичне заняття на юридичному факультеті: дактилоскопія для криміналістів

4 грудня 2016 року

     Показове практичне заняття з дисципліни «Криміналістика» за темою «Дактилоскопія» пройшло для студентів – заочників юридичного факультету 5 курсу. На занятті були відпрацьовані навички отримання відбитків пальців рук з паперу, скла та інших поверхонь. 

Підвищуємо якість практичного навчання: на факультеті землевпорядкування відбулося кілька відкритих занять

4 грудня 2016 року

    На факультеті землевпорядкування вже стало доброю традицією проводити відкриті лекції провідними вченими. а нещодавно ще й започаткований моніторинг проведення лабораторних та практичних занять. 

Сучасні технології м’ясопереробної галузі народжуються в лабораторіях НУБіП України

4 грудня 2016 року

     Згідно виконання наказу ректора № 1430 від 25.12.2014 р. 

Профорієнтаційна робота кафедри аграрного консалтингу та сервісу: запрошуємо на навчання школярів Шполянщини – географічного центру України

4 грудня 2016 року

     З метою проведення профорієнтаційної роботи доцент кафедри аграрного консалтингу та сервісу Ірина Кудінова відвідала навчальні заклади Шполянщини (Черкаська область), де ознайомила школярів з можливостями і перспективами навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування Укр 

Етапи системи контролю на підприємстві розглянули студенти факультету аграрного менеджменту

4 грудня 2016 року

     З метою підвищення якості проведення практичного навчання студентів та відповідно до наказу ректора від 11.11.2016 р. за №1099, на факультеті аграрного менеджменту 2 грудня 2016 року було проведено відкрите семінарське заняття з дисципліни «Ділове адміністрування: Менеджмент». 

«Хто добре діагностує – той добре лікує». Під таким девізом відбулося відкрите лабораторне заняття на кафедрі терапії і клінічної діагностики

4 грудня 2016 року

     30 листопада 2016 року доценти кафедри терапії і клінічної діагностики кандидати ветеринарних наук Наталія Іванівна Бойко і Сергій Іванович Голопура провели відкрите лабораторне заняття на тему: «Диференційна діагностика анемій» з дисципліни «Внутрішні хвороби тварин»  зі  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook