Календар подій

5.12.2016 – 11.12.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
5.12.2016

В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проведено відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Основи електропривода»

5 грудня 2016 року

 В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження доцентом кафедри електропривода та електротехнологій О. Ю. Синявським та асистентом О. І. Романенком було проведено відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Основи електропривода» зі студентами 4 курсу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. 

Увага! Підвищилися посадові оклади працівників бюджетної сфери

5 грудня 2016 року

Згідно з постановою Кабінету Міністрів України з 1 грудня 2016 року підвищилися посадові оклади працівників бюджетної сфери. Це пов’язане зі зростанням з 1 грудня цього року мінімальної заробітної плати з 1450 до 1600 гривень.  

Відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Овочівництво»

5 грудня 2016 року

     На агробіологічному факультеті проведено відкрите лабораторне заняття з дисципліни «Овочівництво» для студентів 3-го курсу 3 групи ОС «Бакалавр» доцентом Бобось І.М. та завідувачем лабораторією кафедри овочівництва Леонтьєвою 

Ректорат: підготовка до зимової екзаменаційної сесії та нова якість проведення лабораторних і практичних занять

5 грудня 2016 року

     5 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Очільник університету коротко проаналізував хід проведення відкритих лабораторних і практичних занять на кафедрах. 

Управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації вдячне викладачам гуманітарно-педагогічного факультету за проведення осінньої школи для абітурієнтів «Юний філолог»

5 грудня 2016 року

     На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов лист-подяка від керівництва управління освіти Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації викладацькому складу гуманітарно-педагогічного факультету за високий науковий і педагогічний професіоналі 

Якісно проведене лабораторне заняття – надійна платформа для закріплення теоретичних знань на практиці інженера

5 грудня 2016 року

     Пройшло відкрите лабораторне заняття на кафедрі тракторів, автомобілів та біоенергосистем з дисципліни «Паливно-мастильні та інші витратні матеріали» на тему «Комплексне визначення якості мастильних матеріалів» для студентів 2 курсу, групи ГМАШ-1603 факультету конструювання т 

Вітаємо студентів Тетяну Шепель, Владислава Величка, та Анастасію Рибакову з призначенням іменних академічних стипендій!

5 грудня 2016 року

 Стали відомі лауреати цьогорічних іменних академічних стипендій для обдарованих студентів.  

25-та зустріч випускників «Колосу»

5 грудня 2016 року

     3 грудня 2016 року пройшла традиційна, вже 25-та, зустріч випускників народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені Станіслава Семеновського. Цього разу вона зібрала біля 150 талановитих людей з усієї України, яких доля свого часу пов’язала з «Колосом».  

Вівторок
6.12.2016

ERASMUS+ на факультеті аграрного менеджменту НУБіП України!

6 грудня 2016 року

В рамках програми ERASMUS+ з 4 до 11 грудня 2016 р. відбувається візит д-ра Іоани Балан на факультет аграрного менеджменту НУБіП України. В рамках візиту відбудуться лекції англійською мовою для студентів англомовних груп факультету аграрного менеджменту, знайомство з адміністрацією та колективом факультету.Тематика лекцій: 

Лекція представників компанії Precision Planting для майбутніх інженерів механіко-технологічного факультету

6 грудня 2016 року

     Високі і якісні урожаї сільськогосподарських культур потребують свідомого підходу до застосування сучасних посівних машин у землеробстві. 

Наукова та профорієнтаційна співпраця агрохіміків і ґрунтознавців з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді

6 грудня 2016 року

     Кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна і ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. 

Відкрите лабораторне заняття з агрохімії

6 грудня 2016 року

     Доцентами кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. 

До національної армії треба ставитися як до окраси держави: в університеті відзначили День Збройних Сил України

6 грудня 2016 року

     6 грудня 2016 року в університеті відбулося урочисте зібрання присвячене Дню Збройних Сил України. 

Співробітництво приносить плідні результати

6 грудня 2016 року

     Наукове і науково-технічне співробітництво між хіміками НУБіП України та КНУ імені Тараса Шевченка, започатковане у 2010 році, продовжилося підписанням відповідного договору. Приємно, що ця співпраця приносить свої плідні результати. 

Студенти-автоматники ознайомились із передовими технологіями ПрАТ «Миронівська птахофабрика»

6 грудня 2016 року

     Кінець навчального семестру напружений час. Тому для студентів напряму «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» його вирішили «розвантажити» відвідуванням ПрАТ «Миронівська птахофабрика». 

Пройшло відкрите лабораторне заняття зі студентами ОС «Бакалавр» на тему «Ветеринарно-санітарна експертиза риби» фото

6 грудня 2016 року

     5 грудня 2016 року у навчальній лабораторії кафедри ветеринарно-санітарної експертизи доцент Т.В. Таран і професор С.А. Ткачук провели відкрите лабораторне заняття зі студентами 4-го курсу ОС «Бакалавр» на тему «Ветеринарно-санітарна експертиза риби».  

Середа
7.12.2016

Засідання Спілки молодих вчених

7 грудня 2016, 16:15

     7 грудня (середа) о 16:15 у 4 навчальному корпусі в аудиторії №66 відбудеться засідання Спілки молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Економічний факультет запрошує на круглий стіл «Ефективна аграрна статистика – німецький досвід та пропозиції для України»

7 грудня 2016, 10:00

07 грудня 2016 року на базі економічного факультету НУБіП України Німецько-український агрополітичний діалог проводитиме Круглий стіл на тему: 

Факультет харчових технологій: натиск у профорієнтації принесе перемогу у вступній кампанії!

7 грудня 2016 року

     Систематична профорієнтаційна робота вищих навчальних закладів є невід'ємною складовою підготовки молодих людей до вибору майбутньої спеціальності та професії. 

На кафедрі конструювання машин і обладнання пройшло відкрите заняття з цифрового асинхронного зв'язку

7 грудня 2016 року

     На кафедрі конструювання машин і обладнання пройшло відкрите лабораторне заняття для студентів механіко-технологічного факультету з дисципліни «Мехатронні системи техніки АПК». 

Молочний «гейзер» у Великій Снітинці

7 грудня 2016 року

     Український споживач здавна звик, що чим далі в зиму, тим дорожчі молокопродукти. А чого ж – паші немає, корови дояться гірше. Та, виявляється, воно і далеко не завжди так. І приклад цьому – молочнотоварна ферма НДГ «Великоснітинське» ім. О. Музиченка. 

Відкриті лабораторні заняття на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології: діагностика хвороб рослин, нові методики і моделі наукових досліджень

7 грудня 2016 року

     Упродовж минулого тижня на факультеті захисту рослин, біотехнології та екології за участю викладачів кафедр, аспірантів, представників деканату проведено ряд відкритих лабораторних та практичних занять. 

Молоді вчені НУБіП України взяли участь у міжнародному форумі «Litteriset Artibus»

7 грудня 2016 року

     Для молодих вчених з різних країн світу наукова осінь завершилася у гостинній Львівській політехніці, де відбувся 6th International Youth Science Forum «Litteriset Artibus»< 

Економічний факультет: «Ефективна аграрна статистика – німецький досвід та пропозиції для України»

7 грудня 2016 року

    7 грудня 2016 р. на базі економічного факультету відбулося засідання круглого столу «Ефективна аграрна статистика – німецький досвід та пропозиції для України». 

Волейбольними баталіями продовжилось святкування Дня Збройних сил України

7 грудня 2016 року

     В день Збройних Сил України професорсько-викладацький склад двох університетів зійшлись на волейбольному майданчику.  

Четвер
8.12.2016

Спілка молодих вчених: підсумки підбито, плани визначено

8 грудня 2016 року

     7 грудня відбулося підсумкове засідання Спілки молодих вчених. Тож не випадково на ньому молоді науковці підбили підсумки за поточний рік і визначилися з планами на майбутній. 

На відкритому лабораторному занятті магістри факультету ветеринарної медицини навчилися застосовувати превентивні технології

8 грудня 2016 року

     На кафедрі акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин проведене показове лабораторне заняття з дисципліни «Превентивні ветеринарні технології незаразних хвороб собак і котів» (курс «Патологія відтворення собак і котів»). 

Відкриті практичні заняття на економічному факультеті

8 грудня 2016 року

     Згідно наказу ректора від 11.11.2016 р. 

Відкрите практичне заняття на кафедрі біології лісу та мисливствознавства з дисципліни «Лісова зоологія»

8 грудня 2016 року

     На кафедрі біології лісу та мисливствознавства 7 грудня відбулося  відкрите практичне заняття з дисципліни «Лісова зоологія» для студентів 2 курсу ОС «Бакалавр» з ознаками спеціальності «Лісове господарство», яке провів доцент кафедри біології лісу та м 

«Свято спорту»: від фізичної культури – до спорту високих досягнень

8 грудня 2016 року

     8 грудня 2016 року в університеті пройшло традиційне «Свято спорту», яке фактично підбивало підсумки спортивного календарного року. 

Готуємось до переїзду: студенти-гуманітарії допомагають відновлювати третій корпус

8 грудня 2016 року

     8 грудня. У третьому навчальному корпусі тривають внутрішні відновлювальні роботи. Киплять вони і в приміщеннях на першому поверсі, де невдовзі розміщуватимуться кафедри, лабораторії, кабінети та деканат гуманітарно-педагогічного факультету. 

П'ятниця
9.12.2016

Університет відвідав голова Верховної Ради України ІІ та IV скликань, випускник НУБіП Олександр Мороз фото

9 грудня 2016 року

     9 грудня 2016 року в університеті побував випускник факультету механізації Української сільськогосподарської академії 1964 року, голова Верховної Ради України ІІ та IV скликань Олександр Олександрович Мороз. 

Результати наукових досліджень представили науковці гуманітарно-педагогічного факультету

9 грудня 2016 року

     Гуманітарно-педагогічний факультет став першим структурним підрозділом, де відбулося засідання комісії з приймання звітів по науково-дослідним роботам у 2016 році.  

Розпочато серію семінарів для науково-педагогічних працівників, присвячених активізації міжнародної публікаційної діяльності в університеті

9 грудня 2016 року

     Науково-дослідна частина продовжує працювати над питанням публікації результатів досліджень, наукових статей у рецензованих виданнях міжнародних наукометричних баз Скопус, Веб оф Сайнс.  

У центрі уваги Координаційної ради: хід звітної кампанії по НДР за 2016 рік

9 грудня 2016 року

     Грудневе засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності розпочалось з обговорення готовності до проведення звітної кампанії по науково-дослідних роботах. 

Сучасне птахівництво 2016: технології, якість та кадри обговорені на ІІІ міжнародному семінарі

9 грудня 2016 року

     Журнал «Сучасне птахівництво» Національного університету біоресурсів і природокористування України (кафедра технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві) за підтримки асоціації «Союз птахівників України» провів I 

Субота, неділя
10-11.12.2016

Лабораторні заняття з дисципліни «Селекція і насінництво» в лабораторіях Українського інституту експертизи сортів рослин

10 грудня 2016 року

    Студенти 4 курсу агробіологічного факультету напряму підготовки «Агрономія» в рамках вивчення дисципліни «Селекція та насінництво польових культур» провели лабораторно-практичне заняття в Українському інституті експертизи сортів рослин 

Відкрите практичне заняття на кафедрі статистики та економічного аналізу з дисципліни «Статистика»

10 грудня 2016 року

     На кафедрі статистики та економічного аналізу 9 грудня відбулося відкрите практичне заняття з дисципліни «Статистика» для студентів 2 курсу ОС «Бакалавр» занапрямом підготовки «Облік і аудит», яке провів старший викладач кафедри статистики та економічного аналізу Гузь Михайло М 

На кафедрі мікробіології, вірусології та біотехнології провели відкрите заняття з дисципліни «Мікробіологія у тваринництві»

10 грудня 2016 року

     6 грудня на кафедрі мікробіології, вірусології та біотехнології доцент Мельник М.В. 

Єдність культур – міжнародний семінар між НУБіП України та Нью-Йоркським університетом

11 грудня 2016 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті пройшов міжнародний семінар «Cultural bridge: NUBIP of Ukraine – New York University» для студентів, викладачів, аспірантів гуманітарно-педагогічного факультету Національно 

Гуманітарії провели конкурс студентських наукових робіт

11 грудня 2016 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 1266 від 20.10.16 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Теорія та методика професійної освіти» 

Ботанічний сад запрошує придбати кімнатні рослини! фото

11 грудня 2016 року

Шановні колеги, студенти та гості університету! Наш Ботанічний сад виростив та пропонує придбати кімнатні рослини, які можуть стати окрасою Ваших осель. 

Друга Національна координаційна нарада та міжнародний науково-практичний семінар з удосконалення попередження та гасіння лісових пожеж у зоні відчуження

11 грудня 2016 року

     Протягом 29.11 – 4.12. 2016 р. у с. Тур’я Пасіка, Закарпатської області відбулася Друга Національна координаційна нарада та міжнародний науково-практичний семінар з удосконалення попередження та гасіння лісових пожеж у зоні відчуження. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook