Зимова екзаменаційна сесія:складаємо іспити і готуємося до зустрічі Нового року

21 грудня 2016 року

     Кінець року для студентства час традиційно напружений: одним словом – сесія. Для когось вона цієї зими перша, для когось чергова або й остання, та хвилюються всі. Поділитися своїми враженнями про неї ми попросили четвертокурсників факультету ветеринарної медицини, відмінників навчання Валентину Вінську і Руслана Сіренка.

 

– Ви вже, так би мовити, на досвіді: все таки склали по сім сесій. А чим відрізняється нинішня?
Руслан:
     – Почуваюся впевненіше. Все таки ази і основи предметів вже знаєш та й принцип як проходить складання іспитів розумієш. Важливо максимально організуватися і спокійно відповідати на питання.

Валентина:
     – Для мене ця сесія найбільш відповідальна, адже вона підсумкова і бал піде у наші дипломи. А це, відповідно, впливає на майбутній вступ до магістратури.


– За які предмети хвилювалися найбільше зараз і які були найскладнішими на молодших курсах?
     Р.: – Найбільше хвилювався за клінічну біохімію. Та мабуть все ж не так, як на першому курсі за анатомію (втім, за неї, як відомо, переживають всі), а потім за гістологію.
     В.: – А я якось навпаки. Пам’ятаю, як на третьому курсі нервувала, як складу іспит з клінічної діагностики, адже об’єм матеріалу там величезний. А зараз хвилююся за все!


– За якихось десять днів вже Новий рік. Які плани?
     Р.: – Відпочиватиму! Ми з одногрупниками вирішили зустрічати Новий рік у Львові. А Різдво святкуватиму вдома – у Києві.
     В.: – Вважаю Новий рік святом сімейним, тому поїду додому, у Хмельницький. Побачуся з рідними, відвідаю бабусю. А потім планую з’їздити до друзів у Вінницю.

Розмовляла Ірина Білоус 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook