Календар подій

12.12.2016 – 18.12.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
12.12.2016

Нарада деканів факультетів та директорів ННІ

12 грудня 2016, 15:00

П О Р Я Д О К      Д Е Н Н И ЙПро формування додатків до Правил прийому до НУБіП України на 2017 рік (Шевчук В.М.).Про хід захисту магістерських робіт та готовність до проведення зимової екзаменаційної сесії 2016-2017 н.р. (Декани факультетів, директори ННІ). 

Вітаємо переможців Міжнародної конференції «Сучасні проблеми і перспективи розвитку обліку, аналізу і контролю в умовах глобалізації економіки»

12 грудня 2016 року

     3 грудня 2016 року в Луцькому національному технічному університеті (організувала та провела кафедра обліку і аудиту) відбулась VІІІ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених, аспірантів, здобувачів і студентів «Сучасні пр 

Вітаємо!

12 грудня 2016 року

Студентському туризму в НУБіП – 55 років

12 грудня 2016 року

     Вже 55 років, як кожну другу суботу грудня збираються випускники та студенти університетського клубу «Барс». 

Вітаємо!

12 грудня 2016 року

  

Перший день роботи екзаменаційної комісії на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка

12 грудня 2016 року

     12 грудня 2016 р. відповідно до графіку навчального процесу на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. 

Хід захисту магістерських робіт та підготовка до зимової екзаменаційної сесії на порядку денному зборів деканів факультетів та директорів ННІ

12 грудня 2016 року

     12 грудня під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка та за участю першого проректора Ігоря Ібатулліна та проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулася нарада деканів факультетів, директорів навчально-наукових інститутів та керівників відділів. 

Викладачі кафедри бухгалтерського обліку і аудиту економічного факультету провели відкриті лекції та практичні заняття

12 грудня 2016 року

     Як обліковувати виробничі запаси і готову продукцію дізнавалися студенти другого курсу економічного факультету на відкритій лекції доцента кафедри бухгалтерського обліку і аудиту Володимира Литвиненка. 

Профорієнтаційна робота факультету тваринництва та водних біоресурсів: запрошуємо на навчання школярів Чернігівщини

12 грудня 2016 року

    «Добрий початок – половина справи» – такого гасла дотримуються на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. Цього разу інформація про наш університет і зокрема про факультет поширювалася серед випускників шкіл Чернігівщини – у Срібнянському районі. 

Юридичний факультет провів тематичний круглий стіл з нагоди 68-річчя прийняття Загальної декларації прав людини фото

12 грудня 2016 року

     Юридичний факультет за підтримки Київської організації незрячих юристів, Української Гельсинської спілки та ради молодих вчених провів круглий стіл «Реалізація прав людини: виклики сучасності» з нагоди 68-річчя 

Зимова екзаменаційна сесія та фінансова стабільність – у центрі уваги ректорату

12 грудня 2016 року

     12 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Головне, на чому потрібно акцентувати увагу протягом двох тижнів – це завершення навчального і фінансового року, випуски магістрів та зимова екзаменаційна сесія. Маємо надзвичайну кризу з фінансами, зазначив ректор. 

Студентський профорієнтаційний десант

12 грудня 2016 року

     Днями майбутні технологи-харчовики, а нині студенти четвертого курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Оксана Мірошніченко, Марія Ткаченко і Андрій Сокольцов провели профорієнтаційну бесіду з учнями 11-х класів  

Відкрите практичне заняття на агробіологічному факультеті: визначаємо вміст домішок у зерні

12 грудня 2016 року

     6 грудня доцентом кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика Завадською О.В. та завідувачем лабораторії Яблонською Л.П. 

Вівторок
13.12.2016

Запрошуємо взяти участь у науковому семінарі лабораторії біосенсорики

13 грудня 2016, 11:00

     13 грудня 2016 року на базі НУБіП (навчальний корпус № 4, кім. 14) об 11-00 лабораторія біосенсорики кафедри молекулярної біології, мікробіології та біобезпеки НУБіП спільно з колегами кафедри експериментальної фізики Одеського національного університету імені І.І. 

Відкрите лабораторне заняття із дисципліни «Агрофізика» для студентів 1-го курсу агробіологічного факультету

13 грудня 2016 року

     Відомо, що вода для рослин – основний екологічний фактор їх росту і розвитку. Вміст і запаси води у ґрунті обумовлені, у великій мірі, його мінералогічним, гранулометричним і структурно-агрегатним складом та метеорологічними умовами вегетаційного періоду. 

Освітньо-наукова співпраця з розвитку аграрного сектору економіки України продовжується

13 грудня 2016 року

     Актуальність розвитку сільського господарства нашої країни викликає значний інтерес у світі, як в освітньо-науковому середовищі так і в середовищі бізнесу та міжнародної діяльності. 

Вітаємо з успішним захистом магістрів спеціальності "Адміністративний менеджмент"! фото

13 грудня 2016 року

12-13 грудня 2016 року на факультеті аграрного менеджменту відбувся 

На гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся захист магістерських робіт студентів спеціальності «Педагогіка вищої школи»

13 грудня 2016 року

     13 грудня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся захист магістерських робіт студентів освітнього ступеню «Магістр» зі спеціальності «Педагогіка вищої школи» денної форми навчання. 

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів продовжується робота фахових Екзаменаційних комісій

13 грудня 2016 року

     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів продовжується атестація магістрів за двома спеціальностями – «Водні біоресурси» та «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва». 

Розпочалися захисти магістерських робіт студентів факультету аграрного менеджменту

13 грудня 2016 року

   13 грудня 2016 року, відповідно до графіку навчального процесу, розпочали роботу екзаменаційні комісії по захисту магістерських робіт студентів факультету аграрного менеджменту. 

Середа
14.12.2016

На гуманітарно-педагогічному факультеті тривають захисти магістерських робіт

14 грудня 2016 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті тривають захисти магістрів. 14 грудня згідно графіку відбувся захист магістерських робіт майбутніми менеджерами у сфері освіти. Прилюдні захисти своїх робіт членам комісії представили 11 студентів. 

Магістри-харчовики успішно захистили дипломні роботи

14 грудня 2016 року

     На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулись визначальні події і найзначуща з них, це захист магістрів, по спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація», яка відбувалась на початку цього тижня. 

Навчально-науково-виробнича лабораторія переробки плодів та овочів пропонує власну продукцію: приходьте, куштуйте і купуйте

14 грудня 2016 року

 При кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика вже багато років функціонують дві навчально-науково-виробничі лабораторії – «Переробки плодів та овочів» і «Переробки продукції рослинництва». 

В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження активно оновлюється лабораторний фонд

14 грудня 2016 року

     Останнім часом парк електротехнічного обладнання поповнюється сучасними апаратами керування і захисту, пристроями контролю і діагностування технічного стану тощо. 

Погляд роботодавця на рівень професійної підготовки землевпорядників

14 грудня 2016 року

     Саме під таким гаслом 8 грудня пройшло чергове засідання ради роботодавців факультету землевпорядкування.  

Увага! Пам'ятка з профілактики гострих респіраторних захворювань

14 грудня 2016 року

     Медичною службою зроблено аналіз захворюваності в університеті за вересень, жовтень, листопад поточного навчального року. Увагу акцентовано на випадках інфекційних і контактних захворювань та випадках з викликами швидкої допомоги. 

Президент Національної академії аграрних наук України Ярослав Гадзало високо оцінив підготовку фахівців із захисту рослин

14 грудня 2016 року

     У роботі екзаменаційної комісії з атестації фахівців освітнього ступеня «Магістр» спеціальностей «Захист рослин» та «Карантин рослин» на факультеті захисту рослин, біотехнології та екології, що розпочалася 14 грудня 2016 року, активну участь вз 

Сучасні проблеми менеджменту та маркетингу в аграрній сфері очима студентів

14 грудня 2016 року

     8 грудня 2016 року на базі факультеті аграрного менеджменту пройшла ювілейна 70-та науково-практична студентська конференція «Сучасні проблеми менеджменту та маркетингу в аграрній сфері». 

Четвер
15.12.2016

Запрошуємо на семінар «Вплив порушень на запаси і динаміку вуглецю в лісових екосистемах»

15 грудня 2016, 10:00

ОГОЛОШЕННЯвідбудеться семінар «Вплив порушень на запаси і динаміку вуглецю в лісових екосистемах»у межах якого буде представлена презентація доповіді: 

Увага! Обговорюємо проект заходів з реалізації програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» на 2017 рік

15 грудня 2016 року

 Відповідно до рішень останніх засідань ректорату та вченої ради публікуємо узгоджений проект заходів з реалізації програми розвитку університету "Голосіївська ініціатива-2020" на 2017 рік для ознайомлення. 

На факультеті землевпорядкування триває захист магістерських робіт

15 грудня 2016 року

     Цього тижня на розгляд екзаменаційної комісії представлять свої магістерські роботи понад 50 випускників спеціальності «Землеустрій та кадастр».  

Магістерська робота українського студента з НУБіП високо оцінена польською професурою

15 грудня 2016 року

     Між ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України і відділом інженерії продукції Варшавського університету вже п’ятий рік діє спільна угода про підготовку магістрів за системою подвійних дипломів за програмою «Енергет 

Унікальний гриб шиїтаке! На кафедрі закритого ґрунту проведено відкрите практичне заняття

15 грудня 2016 року

     На кафедрі закритого ґрунту було проведене відкрите практичне заняття з дисципліни «Інновації у грибівництві» на тему «Технологічні операції культивування шиїтаке» для студентів магістратури 1 року навчання спеціальності 203 Садівництво та виноградарство. 

Викладачі юридичного факультету пройшли підвищення кваліфікації в Празькому інституті

15 грудня 2016 року

     Професор кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука Олена Гафурова взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми та перспективи розвитку європейської освіти» (м. 

Стартувала звітна компанія за результатами науково-дослідної роботи в НДІ рослинництва, ґрунтознавства, біотехнологій та сталого природокористування

15 грудня 2016 року

     Відповідно до наказу № 1053 від 1.11.2016 р. «Про підготовку звітів про науково-дослідну роботу за 2016р.» 13-14 грудня 2016 р. 

Кандидат технічних наук Людмила Тітова: дисертаційні дослідження мають сприяти росту економіки України

15 грудня 2016 року

     Науковцями не народжуються, а стають. Це – копіткий, нелегкий шлях, який під силу працелюбним, наполегливим, відповідальним, творчим. Однак до дослідництва слід залучати ще з перших днів навчання в університеті. Це – чи не основний фактор, який впливає в подальшому на вибір наукового шляху. 

Студенти спеціальності «Соціальна педагогіка» успішно захистили магістерські роботи

15 грудня 2016 року

     15 грудня. На гуманітарно-педагогічному факультеті тривають захисти магістерських робіт. На черзі – студенти спеціальності «Соціальна педагогіка» (виробнича спеціалізація). 

До інклюзивної економіки через знання та інновації

15 грудня 2016 року

     13 грудня 2016 р. у Верховній Раді України відбулося розширене засідання комітету ВРУ з питань промислової політики та підприємництва, на якому були присутні представники НУБіП України. 

Увага! Контролюємо відвідуваність заліків та іспитів

15 грудня 2016 року

 До уваги директорів ННІ, деканів та науково-педагогічних працівників НУБіП України! 

Програма Erasmus+: румунська гостя ФАМу фото

15 грудня 2016 року

     4-11 грудня 2016 року у межах угоди за програмою Erasmus+ (за складовою Teaching Mobility) на факультеті аграрного менеджменту перебувала доцент Університету сільськогосподарських наук та ветеринарної медицини "King Michael I of Romania" Іоана Міхаела Балан 

П'ятниця
16.12.2016

Між науковцями НУБіП та Орегонського університету (США) відбулася наукова дискусія про вплив порушень на динаміку вуглецю в лісових екосистемах

16 грудня 2016 року

     15 грудня 2016 року в НДІ лісівництва та декоративного садівництва відбувся науково-практичний семінар «Вплив порушень на запаси і динаміка вуглецю в лісових екосистемах». 

Маємо економити, аби не зупинити навчальний процес - лейтмотив наради з енергоефективності

16 грудня 2016 року

     16 грудня 2016 року. Комендантів навчальних корпусів, завідувачів гуртожитків та керівників служб університету вкотре зібрали, аби проаналізувати виконання програми енергозбереження. Перший проректор Ігор Ібатуллін наголосив, що за останній час в цій роботі намітилися позитивні зрушення. 

Грип – це серйозно! На нараді завідувачів гуртожитками обговорили заходи з профілактики ГРВІ

16 грудня 2016 року

     З настанням холодної пори року створюються сприятливі умови для поширення збудників гострих респіраторних вірусних інфекцій, що призводить до зростання рівня захворюваності, а також виникає загроза епідемії грипу. Саме це питання було головним сьогодні на нараді завідувачів гуртожитків, яка відбулася в дирекції студентського містечка.  

Розширюємо співпрацю з Університетом сільського господарства та ветеринарної медицини (м. Тімішуара, Румунія)

16 грудня 2016 року

     Одним із головних завдань програми розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України «Голосіївська ініціатива 2020» є здійснення перетворень в освітньому та науковому просторі з метою підвищення якості навчання студентів та розвитку науково-інтелектуальної царини. 

Магістри-екологи захистили свої дипломні проекти

16 грудня 2016 року

     16 грудня 2016 року на факультеті захисту рослин, біотехнології та екології розпочала свою роботу екзаменаційна комісія із захисту магістерських робіт зі спеціальності «Екологія та охорона навколишнього середовища». 

Субота, неділя
17-18.12.2016

АНОНС: 17 грудня о 9-05 дивіться фільм про університет в ефірі 5 каналу

17 грудня 2016, 9:05

17 грудня о 9-05 на 5 каналі дивіться передачу "Навчайся з нами" про Національний університет біоресурсів і природокористування України 

Командна гуртожитку №6 стала переможцем змагань з шахів

17 грудня 2016 року

     Завершились змагання в рамках спартакіади серед мешканців гуртожитків НУБіП України з шашок. Згідно жеребкування команди розділились на 2 підгрупи: група А – команди гуртожитків №№ 1, 4, 6, 7, 9, 10 та група Б – команди гуртожитків №№ 2, 3, 5, 8, 11. 

Вітчизняний і світовий досвід виробництва часнику – нашим гуртківцям-овочівникам

18 грудня 2016 року

     Відбулось чергове засідання наукового студентського гуртка «Овочівник», на якому піднімали питання щодо впровадження сучасних підходів до технологій вирощування і післязбиральної доробки часнику в Україні. 

Відкриваючи законотворчі кулуари або екскурсія до Верховної Ради України студентів факультету землевпорядкування

18 грудня 2016 року

     Нещодавно кращі студенти факультету землевпорядкування НУБіП скористалися можливістю на власні очі з середини побачити колиску української законотворчості – Верховну Раду України. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook