Календар подій

29.02.2016 – 6.03.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
29.02.2016

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у загальноуніверситетській олімпіаді з історії України

29 лютого 2016, 14:50

     29 лютого 2016 року о 1450 (навчальний корпус №1, ауд. 

Зустріч з видатними випускниками факультету механізації сільського господарства

29 лютого 2016, 13:00

 29 лютого 2016 року о 13-00 в ауд. 202 корпусу №11 відбудеться зустріч з видатними випускниками факультету механізації сільського господарства. 

Технічна допомога викладачів і студентів НУБіП військовим ЗС України в зоні АТО

29 лютого 2016 року

     Співробітники НУБіП України активно допомагають військовим ЗСУ, які відстоюють незалежність та територіальну цілісність на сході нашої держави. Впровадження новітніх технологій та оновлення технічної бази підшефних військових підрозділів значно покращують виконання бойових завдань. 

Ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко: плануємо бути серед лідерів студентського футболу

29 лютого 2016 року

     Народний депутат чотирьох скликань, міністр освіти і науки України 2005-2007 років, а нині ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко не з чуток знає про проблеми студентського, молодіжного спорту. 

Зустріч зі знаменитими випускниками факультету механізації фото

29 лютого 2016 року

     В останній день зими 2016 року відбулася зустріч з видатними випускниками факультету механізації сільського господарства. 

Агробіологічний факультет започаткував співпрацю з Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді МОН України

29 лютого 2016 року

     23-25 лютого кафедрами агрохімії та якості продукції рослинництва, ґрунтознавства і охорони ґрунтів спільно із Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки України проведено семінар-трені 

Ректорат: концентруємося на реалізації намічених планів

29 лютого 2016 року

     29 лютого відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор Станіслав Ніколаєнко коротко підсумував результати діяльності на минулому тижні – проведені статутні заходи, конференція трудового колективу, обговорені плани на 2016 рік. Тому тепер потрібно концентруватися на копіткій реалізації наміченого. 

Підписано договір про подвійні магістерські дипломи між економічним факультетом НУБіП України та факультетом економічних наук Варшавського університету наук про життя!

29 лютого 2016 року

     В рамках угоди про співпрацю між НУБіП України та Варшавським університетом наук про життя (WULS-SGGW, Польща) завершився процес підписання договору про подвійні дипломи між економічними факультетами обох університетів. 

Педагогічна практика майбутніх філологів: перші враження

29 лютого 2016 року

     Кожному студенту цікаво випробувати себе у майбутній професії, перевірити набуті знання і вміння, переконатись у правильності обраного шляху. 

Вівторок
1.03.2016

Особливості цьогорічного вступу представники університету обговорили з керівниками освітніх закладів Рокитнянщини

1 березня 2016 року

     26 лютого за запрошенням відділу освіти Рокитнянської райдержадміністрації на нараду з обговорення питань вступу завітали заступник декана факультету аграрного менеджменту Олександр Новак та доцент  

Олена Проценко – переможниця І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія»

1 березня 2016 року

     25 лютого 2016 року на базі факультету ветеринарної медицини пройшов І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Біологія» (секція «Біологія тварин»). Участь у ньому взяли 67 студентів 2-го курсу освітнього ступеня «Бакалавр». 

Студенти факультету ветеринарної медицини продовжують допомагати бійцям АТО

1 березня 2016 року

     25 лютого гостем факультету ветеринарної медицини була волонтер Олена Лепнина. 

На нараді з працівниками деканатів та дирекцій ННІ обговорили поліпшення організації документообігу фото

1 березня 2016 року

     1 березня під головуванням проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулася нарада диспетчерів, секретарів та методистів деканатів і директоратів. 

Гуманітарно-педагогічний факультет уклав угоду з Екзаменаційним департаментом Кембриджського університету (Cambridge English Language Assessment)

1 березня 2016 року

     Напередодні гуманітарно-педагогічний факультет з ініціативи декана Василя Шинкарука уклав угоду з Екзаменаційним департаментом Кембриджського університету (Cambridge English Language Assessment, Велик 

Середа
2.03.2016

Запрошуємо студентів на І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Хімія»

2 березня 2016, 15:00

 Запрошуємо студентів взяти участь у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Хімія»< 

Запрошуємо на науково-практичний семінар «Opportunity Funds Program and Higher Education in the USA»

2 березня 2016, 15:00

Запрошуємо викладачів та студентів на науково-практичний семінар«Opportunity Funds Program and Higher Education in the USA», 

Річниці з дня народження автора шедевра світової селекції Василя Ремесла присвятили засідання свого гуртка селекціонери-генетики

2 березня 2016 року

     25 лютого 2016 року відбулося чергове засідання гуртка «Селекціонер-генетик» кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М. О. Зеленського. 

Запрошуємо на факультативні заняття в ігровій залі спортивного корпусу

2 березня 2016 року

     Для активнішого пропагування серед студентів здорового способу життя та підготовки збірних ННІ та факультетів до участі у різноманітних змаганнях кафедра фізичного виховання пропонує додаткову можливість займатися міні-футболом, волейболом та баскетболом в ігровій залі кор 

Команда факультету тваринництва та водних біоресурсів – призер університетських змагань з вільної боротьби

2 березня 2016 року

     В рамках проведення 59-ї спартакіади студентів НУБіП України 1 березня в навчальному корпусі № 9 відбулися змагання з вільної боротьби. 

На гуманітарно-педагогічному факультеті презентовані освітні програми в Сполучених Штатах Америки фото

2 березня 2016 року

     2 березня 2016 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся Міжнародний науково-практичний семінар для студентів і аспірантів на тему «Різні можливості спонсорування освітніх програм в США», який було про 

Науковці факультету землевпорядкування – у центрі дискусії навколо земельних питань фото

2 березня 2016 року

     1 березня на базі Сумського національного аграрного університету відбувся навчально-практичний семінар «Державна реєстрація земельних ділянок та прав на них. Повноваження органів місцевого самоврядування по розпорядженню землями».  

Вітаємо переможців І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з української мови!

2 березня 2016 року

     29 лютого на базі гуманітарно-педагогічного факультету відбувся І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням». 

Четвер
3.03.2016

Науковці університету – активні учасники міжнародного семінару, присвяченого проблемам сільськогосподарського дорадництва

3 березня 2016 року

     За підтримки Європейської Комісії (Програма TAIEX), Міністерства аграрної політики та продовольства України та Національної асоціації сільськогосподарських дорадчих служб України відбувся міжнародний семінар «Європейський досвід наближення сільськогосподарського дорадництва до фермерів. 

На базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти підвищили кваліфікацію керівники головних управлінь ветеринарної медицини областей та міст України

3 березня 2016 року

     З 15 по 26 лютого відповідно до графіка на базі факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти відбулися курси підвищення кваліфікації для начальників і заступників начальників головних управлінь ветер 

Ректор Станіслав Ніколаєнко привітав жіночий колектив наукової бібліотеки з 8 Березня фото

3 березня 2016 року

     З нагоди Міжнародного жіночого дня, колектив наукової бібліотеки привітати ректор університету – Станіслав Ніколаєнко, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та голова профкому університету Ростислав Тарасенко,  

Вітаємо переможців олімпіад з німецької і французької мов!

3 березня 2016 року

     23 лютого кафедра іноземної філології і перекладу гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України провела І етап Всеукраїнської студентської олімпіади з німецької та французької мов.  

Колектив Немішаївського агротехнічного коледжу відмітив перший день весни цікавою зустріччю та святковим концертом

3 березня 2016 року

     1 березня до Немішаївського агротехнічного коледжу завітала делегація з базового університету, до якої, окрім працівників ректорату, увійшли ще й творчі колективи. 

DISCUSSION CLUB відкрив свої двері для молодих вчених, які прагнуть вдосконалити англійську

3 березня 2016 року

 За сприяння ректорату університету, факультету ветеринарної медицини та ініціативи студентства у стінах факультету ветеринарної медицини відбулося перше засідання дискусійного клубу DISCUSSION CLUB з носієм англійської мови з Сполучених Штатів Америки Террі Епплінгом (США).  

Міжнародна науково-практична конференція "ОБУХІВСЬКІ ЧИТАННЯ"

3 березня 2016 року

 О 10 годині 1 березня 2016 року відкривається ХІ міжнародна науково-практична конференція "Обухівські читання" з нагоди 90 річниці від дня народження Віолетти Сергіївни Обухової.  

Весняні вітання на гуманітарно-педагогічному факультеті

3 березня 2016 року

     03 березня на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулося урочисте зібрання щодо святкування свята Весни – 8 березня. 

Нарада з директорами ННІ, деканами факультетів та керівниками структурних підрозділів: економимо енергоносії та наповнюємо спецфонд фото

3 березня 2016 року

     3 березня відбулася нарада керівництва університету з директорами ННІ, деканами факультетів та керівниками структурних підрозділів. 

П'ятниця
4.03.2016

У НУБіП святковим концертом відзначили Міжнародний жіночий день

4 березня 2016 року

     4 березня з нагоди Міжнародного жіночого дня в університеті відбулося урочисте зібрання. 

Триває реформування та удосконалення юридичної клініки НУБіП України

4 березня 2016 року

  У перший день весни пройшли перші загальні збори юридичної клініки Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

В ННІ лісового і садово-паркового господарства обговорено актуальні проблеми сталого розвитку та лісівництва

4 березня 2016 року

     3 березня 2016 року на базі ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулася Наукова нарада з питань лісознавства і лісівництва Відділення загальної екології Національної академії наук України 

Кафедра нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну: пам’ятаємо історію та продовжуємо традиції

4 березня 2016 року

    1 березня на кафедрі нарисної геометрії, комп’ютерної графіки та дизайну проведено 11-ту міжнародну конференцію «Обухівські читання» присвячену пам’яті професора  

Науковці університету тренуватимуть чорнобильських лісових пожежних спільно з Лісовою Службою США

4 березня 2016 року

     У рамках підготовки до проведення тренування лісових пожежних Чорнобильської зони відчуження університет з робочим візитом відвідали представник Лісової Служби США Річард Ласко та координатор Чорнобильського проек 

Шляхами Великого Кобзаря фото

4 березня 2016 року

     2 березня науково-педагогічні працівники та співробітники Національного університету біоресурсів і природокористування України відвідали Шевченківський національний заповідник, що знаходиться у Каневі Черкаської області.  

Субота, неділя
5-6.03.2016

Факультет аграрного менеджменту запрошує на навчання випускників Київщини

5 березня 2016 року

     1 березня 2016 р. доцент кафедри економічної теорії НУБіП України Власенко Ю.Г. провів зустріч із учнями одинадцятих класів ЗОШ I-III ступенів № 18, м. Ірпеня в смт. Коцюбинське Київської області. 

Координаційна рада проекту «Німецько-український агрополітичний діалог» затвердила звіт за минулий рік і обговорила план заходів на рік 2016 фото

5 березня 2016 року

     2-го березня 2016 року у Посольстві ФРН у м. Києві відбулось чергове засідання Координаційної ради проекту «Німецько-український агрополітичний діалог». У засіданні взяли участь заступник Міністра аграрної політики України В. 

Названо переможців загальноуніверситетських змагань із вільної боротьби

5 березня 2016 року

      Новий етап 59-ї спартакіади серед студентів університету у 2015-2016 навчальному році розпочався змаганнями з вільної боротьби. 

Запрошуємо студентів, аспірантів, науково-педагогічних працівників на курси іноземних мов

5 березня 2016, 0:00

Гуманітарно-педагогічний факультет запрошує на курси іноземних мов (англійська, німецька, французька, польська та інші). 

Роль науки у формуванні фахівця АПК обговорили на агробіологічному факультеті

6 березня 2016 року

     2 березня на агробіологічному факультеті відбулося пленарне засідання 69-ої всеукраїнської наукової студентської конференції «Роль науки у формуванні фахівця АПК». 

Ольга Гусар перемогла у І етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з лісової селекції

6 березня 2016 року

     2 березня на базі Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства відбувся  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook