Календар подій

1.02.2016 – 7.02.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
1.02.2016

Програма розвитку АПК повинна стати складовою програми розвитку українського села

1 лютого 2016 року

     1 лютого в університеті стартував чотириденний семінар-навчання для директорів ННІ, деканів факультетів, їх заступників, завідувачів кафедр та провідних вчених вишу. 

Інтелектуальний воркшоп: обмінюємося ідеями і налагоджуємо нові зв’язки

1 лютого 2016 року

     26-27 січня у ДВНЗ “КНЕУ імені Вадима Гетьмана” за підтримки Шведського інституту пройшов інтелектуальний воркшоп “Роль академічної науки в соціальних інноваціях та соціальному підприємництві”. 

8 лютого в університеті розпочинається другий семестр 2015-2016 навчального року!

1 лютого 2016 року

 З 8 лютого 2016 року в університеті розпочинається другий (весняний) семестр 2015-2016 н.р.  

Звітна кампанія та навчання керівників структурних підрозділів – у центрі уваги ректорату

1 лютого 2016 року

     1 лютого під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату, на якому заслухали звіти проректорів і керівників служб про пророблену роботу. 

Хочеш жити – вмій навчатися!

1 лютого 2016 року

 Виступректора Станіслава Ніколаєнкана відкритті семінару-навчання 

Землевпорядкування "по-львівськи": вивчаємо досвід колег фото

1 лютого 2016 року

     З ініціативи ректорату університету та з метою поглиблення університетської співпраці, вивчення кращого досвіду організації освітнього процесу, змісту фахової і практичної підготовки студентів, міжнародної діяльності в умовах реалізації положень нового Закону України «Про вищу освіту» декан факультет 

Студенти факультетів аграрного менеджменту та харчових технологій отримали можливість проходити виробничу практику у «Ашан Україна Гіпермаркет»

1 лютого 2016 року

     Факультет аграрного менеджменту продовжує співпрацю з «Групою Ашан» для якісного практичного навчання – невід’ємної частини навчального процесу, аби випускати гарного фахівця. 

Вівторок
2.02.2016

План реалізації програми "Голосіївська ініціатива — 2020" на 2016 рік

2 лютого 2016 року

План реалізації програми "Голосіївська ініціатива-2020" на 2016 рік, затверджений вченою радою 02 грудня 2015 року    

Навчання впродовж життя: курс на практичне втілення фото

2 лютого 2016 року

     У перший день лютого відбулася зустріч деканату гуманітарно-педагогічного факультету й представниками ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж». 

Голова студентської організації факультету землевпорядкування Андрій Касянчик представив НУБіП України на тижні профорієнтації шкіл Волині

2 лютого 2016 року

     Будучи лідером студентського самоврядування факультету, я вирішив долучитися до профорієнтаційної роботи, яку проводять студенти та викладачі факультету землевпорядкування. 

Маємо готувати інноваційну людину з інноваційним мисленням фото

2 лютого 2016 року

     2 лютого свою роботу продовжив семінар-навчання для керівників факультетів, ННІ, завідувачів кафедрами та провідних вчених університету. 

Збори трудового колективу економічного факультету: підсумки, проблеми і плани

2 лютого 2016 року

     2 лютого за участю ректора університету Станіслава Ніколаєнка пройшли збори трудового колективу економічного факультету. 

Середа
3.02.2016

Підсумки діяльності факультету землевпорядкування за 2015 рік і завдання з реалізації "Голосіївської ініціативи – 2020" обговорили на зборах трудового колективу фото

3 лютого 2016 року

     2 лютого 2016 року на зборах трудового колективу факультету землевпорядкування за участю начальника навчального відділу Оксани Зазимко звітував декан Тарас Євсюков. 

Науковці НУБіП України пропонують шляхи вирішення проблеми світової загрози людству – від поширення носіїв-переносників інфекційних хвороб

3 лютого 2016 року

     Нині людство опинилося перед загрозою всесвітнього масштабу – стрімким поширенням та масовими спалахами інфекційних хвороб, переносниками яких є популяції кровосисних комарів роду Aedes, Anopheles, Culex. 

На зборах трудового колективу факультету інформаційних технологій обговорили звіт декана за 2015 рік фото

3 лютого 2016 року

     3 лютого на зборах трудового колективу факультету інформаційних технологій, у яких взяв участь ректор університету Станіслав Ніколаєнко, представила звіт за 2015 рік декан Олена Глазунова. 

Майбутнє країни – неможливе без аграрної освіти і науки фото

3 лютого 2016 року

     3 лютого семінар-навчання для керівників факультетів, інститутів, завідувачів кафедрами та провідних вчених продовжив свою роботу в контексті розгляду й обговорення майбутнього АПК, сучасних технологій в рослинництві і тваринництві. 

На загальних зборах трудового колективу факультету конструювання та дизайну затвердили звіт декана Зіновія Ружила

3 лютого 2016 року

     2 лютого відбулися загальні збори трудового колективу факультету конструювання та дизайну за участю проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука. 

Нові вікна для гуртожитку № 6

3 лютого 2016 року

     Відповідно до програми розвитку «Голосіївська ініціатива – 2020» в університеті і під час зимових канікул не припинялися різноманітні ремонтні роботи в навчальних корпусах та студентських гуртожитках. 

Четвер
4.02.2016

Відбулись збори трудового колективу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК фото

4 лютого 2016 року

     3 лютого за участю начальника науково-дослідної частини Володимира Отченашка і директора НДІ технологій та якості продукції тваринництва Івана Чумаченка пройшли збори трудового колективу  

Аграрна політика має бути збалансованою і враховувати соціальні права селян фото

4 лютого 2016 року

     Фінальний день семінару-навчання для керівників факультетів, ННІ, кафедр і науковців університету 4 лютого пройшов під знаком обговорення проблем розвитку агропромислового комплексу і міжнародної співпраці. Ректор Станіслав Ніколаєнко коротко проаналізував роботу попередніх трьох днів семінару і представив гостей. 

Збори трудового колективу гуманітарно-педагогічного факультету: акцент на критерії дослідницького і національного університету фото

4 лютого 2016 року

     4 лютого відбулися збори трудового колективу гуманітарно-педагогічного факультету. Перше питання порядку денного – звіт декана про роботу підрозділу за 2015 рік у руслі виконання програми розвитку «Голосіївська ініціатива-2020» та перспективи на поточний рік. 

Тільки нарощувати оберти: відбулися збори трудового колективу факультету тваринництва та водних біоресурсів фото

4 лютого 2016 року

     4 лютого на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, за участю проректора з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерія Іщенка відбулися збори трудового колективу.  

П'ятниця
5.02.2016

Збори трудового колективу гуманітарно-педагогічного факультету

5 лютого 2016 року

 4 лютого 2016 року відбулися збори трудового колективу гуманітарно- педагогічного факультету. На цьому заході кафедру англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей представили к.пед.н., доц. О. Іванова, к.пед.н., доц. Н. Яременко, к.філол.н., ст. викладач С. Поліщук, ст. викладач Л. Поліщук, к.філол.н., ст. викладач Ю. 

Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології затвердив звіт декана Миколи Долі

5 лютого 2016 року

     5 лютого відбулися збори трудового колективу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології. 

Розклад занять на 2 семестр 2015-2016 навчального року

5 лютого 2016 року

     Сформовано розклад навчальних занять на факультетах і в ННІ у другому (весняному) семестрі 2015-2016 н.р.     Сформовано розклад навчальних занять на факультетах і в ННІ у другому  

Перемога у кубку університету з футзалу за командою ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

5 лютого 2016 року

У лютому 2016 р. ректорат університету організував турнір із футзалу серед викладачів НУБіП України. У турнірі взяли участь 15 команд, серед яких була і команда нашого ННІ.  

Завершились ігри з футзалу фото

5 лютого 2016 року

     Поки студентство відпочиває на канікулах, викладачі демонструють усім свою майстерність гри у футбол.  

Збори трудового колективу ННІ лісового і садово-паркового господарства затвердили звіт директора Петра Лакиди фото

5 лютого 2016 року

     5 лютого за участю проректора з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимира Курила пройшли збори трудового колективу ННІ лісового і садово-паркового господарства. 

Субота, неділя
6-7.02.2016

Курс на ефективну роботу. Прозвітував ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

6 лютого 2016 року

    Традиційно на початку року керівники структурних підрозділів університету звітують про здобутки колективів за минулий рік. 

Гуманітарно-педагогічний факультет: оновлюємо інформаційні стенди фото

6 лютого 2016 року

     Під керівництвом декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука відбулися господарські роботи з оснащення навчальних корпусів (№ 15 та № 1) інформаційними стендами кафедр.  

Студенти Бережанського агротехнічного коледжу відзначили День пам’яті Героїв Крут

6 лютого 2016 року

     Хто не знає свого минулого, не вартий майбутнього. І це дійсно так, бо як дерево тримається на землі своїм корінням, так і людина - своїм минулим. 

Декан факультету ветеринарної медицини Микола Цвіліховський: Виконання нових завдань у 2016 році вимагає чітких і злагоджених дій у їх вирішенні

6 лютого 2016 року

5 лютого за участю проректора з навчально-виховної роботи Кваші Сергія Миколайовича відбулися збори трудового колективу факультету ветеринарної медицини, на яких заслухали звіт декана факультету М.І. 

Сторінки історії університету: з відстані років

7 лютого 2016 року

     У збірнику наукових праць зоотехнічного факультету за 1960 р. міститься стаття Ю.Г. Шматка під назвою «З історії зоотехнічного факультету УАСГН». 

Декан економічного факультету відвідав Миколаївський національний аграрний університет та Миколаївський національний університет імені В.О. Сухомлинського

7 лютого 2016 року

     З 27 по 28 січня 2016 року для поглиблення університетської співпраці, вивчення досвіду організації освітнього процесу, змісту фахової і практичної підготовки студентів декан економічного факультету Анатолій Діброва відвідав два українські виші –  

Землевпорядники провели профорієнтаційний захід у Великоснітинській ЗОШ

7 лютого 2016 року

     Незабаром закінчується ще один навчальний рік, і тому все менше часу залишається у випускників шкіл для професійного самовизначення. А щоб правильно орієнтуватися в просторі вибору професій, треба щоб хтось міг надати об'єктивну і своєчасну інформацію про цей простір, весь час відстежуючи його зміни. 

Газета "Університетський кур'єр": цікаві факти університетського життя

7 лютого 2016 року

     Вийшов із друку черговий випуск газети Національного університету біоресурсів і природокористування України "Університетський кур'єр".  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook