Календар подій

25.04.2016 – 1.05.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
25.04.2016

Ректорат: максимальна увага організації літньої екзаменаційної сесії

25 квітня 2016 року

     25 квітня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Головним завданням на поточний тиждень ректор університету визначив підготовку до організованого проведення літньої екзаменаційної сесії. 

НУБіП бере участь у акредитації міжнародної магістерської програми з адміністративного менеджменту

25 квітня 2016 року

 Сьогодні, 25 квітня 2016 року, в Університеті прикладних наук Вайнштефан-Трісдорф розпочався процес акредитації міжнародною Європейською Асоціацією АСQUIN спільної магістерської програми «Адміністративний менеджмент». 

Вітаємо з успішною підсумковою атестацією слухачів підготовчого відділення!

25 квітня 2016 року

     23-24 квітня 2016 року відбулася підсумкова атестація слухачів підготовчого відділення НУБіП України.   

Студентка факультету аграрного менеджменту Марія Митрофаненко – учасниця Шостого Київського міжнародного півмарафону «Kyiv Half Marathon – 2016»

25 квітня 2016 року

     Сьогодні в Україні проводять багато спортивних заходів, серед яких важливе місце посів «Kyiv Half Marathon – 2016» (Київський півмарафон, 21 км), який стартував 17 квітня на Контрактовій площі. 

Семінар наставників: розуміти цінності студентської молоді та вміти їх корегувати

25 квітня 2016 року

     20 квітня 2016 року з ініціативи та на базі гуманітарно-педагогічного факультету кафедрою педагогіки разом із відділом виховної роботи та студентських справ був проведений науково-методичний семінар для наставників студентських груп. 

Вівторок
26.04.2016

Жіночий вокальний ансамбль «Октава» – переможець VIII міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької творчості «Квітуча Україна» фото

26 квітня 2016 року

Шануймося, друзі,Плекаймо талантиУ цім горобиновім ріднім краю,Дай, Боже, нам сили стоять, як атланти,У всьому підтримать Вітчизну свою.Хай століття нове – ще не звідані далі,Але впевнені ми: розкриє воно,Ті таланти, що нині отут розквітають,Бо невичерпне те молоде джерело! 

Телеканал 1+1, програма «Життя без обману» та її ведучий Олексій Душка разом з магістрами факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК готували ковбасу

26 квітня 2016 року

      Телеканали «1+1» , «СТБ», «Інтер» з відомими рубриками: «Життя без обману», «Якісне життя», «Знак якості» уже більше п’яти років співпрацюють із факультетом харчових технологій та управління якістю  

30-і роковини Чорнобильської трагедії

26 квітня 2016 року

26 квітня 1986 року вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів українців. 

ІІІ Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Екологія – філософія існування людства»

26 квітня 2016, 0:00

     Організатори конференції мають за честь запросити Вас до участі у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції студентів, аспірантів і молодих вчених «Екологія – філософія існування людства», яка відбудеться 26-28 квітня 2016 р. і присвячена 30-й річниці Чорнобильської катастрофи. 

Першокурсник Богдан Ворона – переможець Всеукраїнської студентської олімпіади з інформатики

26 квітня 2016 року

     18-21 квітня на базі Національного аерокосмічного університету "Харківський авіаційний інститут" імені М.Є.Жуковського відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з інформатики за участю 23 команд. 

Міжнародна поїздка до Литви, Латвії, Польщі

26 квітня 2016 року

Громадська організація «Відкритий світ молоді» інформує про те, що з 30 червня по 08 липня 2016 року відбудеться міжнародна поїздка  

30-й річниці Чорнобильської катастрофи: розпочала роботу ІІІ міжнародна науково-практична конференція «Екологія-філософія існування людства»

26 квітня 2016 року

     26 квітня 2016 року розпочала роботу ІІІ міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Екологія-філософія існування людства», присвячена 30-й річниці Чорнобильської катастрофи, організована < 

Дмитро Барабаш – срібний призер ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з напряму «Геодезія, картографія та землеустрій»

26 квітня 2016 року

     Минулого тижня до м. Харкова в Національний аграрний університет ім. 

Середа
27.04.2016

І етап інтелектуальної гри "Дебати"

27 квітня 2016, 15:00

     27 і 28 квітня 2016 року о 15:00 в аудиторії №66 4-го навчального корпусу відбудеться перший відбірковий етап інтелектуальної гри "Дебати" серед команд магістрів і аспірантів Національного університету біоресурсів і природокористування України.  

Розкриймо потенціал рослин разом: розпочала роботу конференція з ресурсозберігаючих технологій та їх правової і економічної оцінки

27 квітня 2016 року

     27 квітня 2016 року розпочала свою роботу міжнародна науково-практична конференція «Ресурсозберігаючі технології та їх правова і економічна оцінка в сільськогосподарському виробництві». 

Кубок НУБіП України з жиму штанги лежачи знайшов своїх володарів серед збірних команд факультетів

27 квітня 2016 року

     20 квітня відбувся кубок НУБіП України з жиму штанги лежачи серед збірних команд факультетів університету. У змаганні взяли участь більше 70 атлетів у складі 12 збірних команд факультетів (ННІ). Спортсмени змагалися у семи вагових категоріях. 

Немішаївський агротехнічний коледж прийняв учасників Обласної студентської науково-практичної конференції «Перлина рідного краю»

27 квітня 2016 року

     На базі відокремленого підрозділу університету «Немішаївський агротехнічний коледж» відбулася Обласна студентська науково-практична конференція «Перлина рідного краю». 

Викладачі і молоді вчені факультету тваринництва та водних біоресурсів – учасники міжнародних заходів до 30-річчя Чорнобильської катастрофи

27 квітня 2016 року

     Колектив кафедри конярства і бджільництва у складі професора В. Д. Броварського, старшого викладача Л. О. Адамчук, здобувача С. М. Величко та студента магістратури О. П. 

Студентка факультету інформаційних технологій Катерина Якубчук стала третьою у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Економічна кібернетика»

27 квітня 2016 року

     Всі провідні виші України відрядили студентів для участі в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Економічна кібернетика», що відбулася у м. Львів 20-21 квітня. 

Четвер
28.04.2016

В університеті активно наповнюється електронне освітнє середовище

28 квітня 2016 року

 Зважаючи на стрімкий розвиток сучасних технологій, електронні форми навчання в останні роки стрімко набули інтенсивного поширення в освітньому середовищі університетів та істотно змінюють методологію навчального процесу. 

На факультеті інформаційних технологій завершився тиждень кафедри комп’ютерних наук

28 квітня 2016 року

     З 18 по 22 квітня 2016 року на факультеті інформаційних технологій проходив тиждень кафедри комп’ютерних наук. Він відзначився низкою різноманітних заходів, в яких взяли участь як викладачі, так і студенти. 

Чесно і відверто: діалог між ректором і студентським активом університету фото

28 квітня 2016 року

     26 квітня започатковані щосеместрові зустрічі ректора Станіслава Ніколаєнка зі студактивом університету – керівниками студентських організацій, студентських рад гуртожитків, старостами академічних груп – знайшли своє продовження. 

Стартувала інтелектуальна гра «Дебати» серед молодих вчених університету

28 квітня 2016 року

 27 квітня за підтримки керівництва університету, Спілки молодих вчених, Ради аспірантів та талановитої молоді, а також за участю керівника Німецько-українського діалогу Фолькера Зассе стартував І етап інтелектуальної гри «Дебати».  

Весняна фотосушка та мистецтво фотографії від студентів-конструкторів (ВІДЕО)

28 квітня 2016 року

У НУБіП, без сумніву, навчається найталановитіша молодь! Ще вчора наші студенти завойовували нагороди на всеукраїнських олімпіадах, наукових конкурсах, спортивних змаганнях, виборювали звання найкращих у «Голосіївській весні», а вже сьогодні дивували авторськими фотографіями. Це стало можливим завдяки студентській організації факультету конструювання та дизайну. 

Увага! Положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників університету

28 квітня 2016 року

 Ознайомитися з новим Положенням про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників університету можна за посиланням:   http://nubip.edu.ua/sites/default/files/Pologennya_pro_reiting.pdf 

У чистий четвер все має бути чистим

28 квітня 2016 року

     «Чистий четвер» – день очищення напередодні Великодня. Саме тому гуманітарно-педагогічний факультет відзначив цю дату прибиранням прилеглої території 15 корпусу.  

Факультет тваринництва та водних біоресурсів посилює співпрацю з Нідерландами

28 квітня 2016 року

     Нідерланди є визнаним лідером з виробництва тваринницької продукції у світі. Країна з населенням в 17 млн. людей має на своїй території 4,6 млн. голів великої рогатої худоби і знаходиться на другому місці у світі після США за обсягами експорту сільськогосподарської продукції.  

П'ятниця
29.04.2016

Міжнародна культурно-просвітницької поїздка «Гуманітарно-медична співпраця»

29 квітня 2016 року

Міністерство культури України інформує, що з метою розвитку волонтерського руху, відвідування медичних, навчальних закладів, обговорення перспективи реалізації спільних міжнародних гуманітарних проектів, а також ознайомлення з культурною спадщиною європейських країн з 19 по 26 червня 2016 року планується міжнародна поїздка до&nbs 

Як залучити іноземних студентів на навчання в українські виші: шляхи та механізми оговорювали на щорічному Всеукраїнському семінарі

29 квітня 2016 року

     27 квітня 2016 року за ініціативи Українського центру міжнародної освіти Міністерства освіти і науки України на базі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся щорічний Всеукраїнський семінар «Актуальні питання навчання іноземці 

Студентка Тетяна Савченко стала призером ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Загальна екологія»

29 квітня 2016 року

     27 квітня на базі Одеського державного екологічного університету завершився ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Екологія» для студентів неекологічних спеціальностей та з дисципліни «Загальна екологія» для студентів напряму підготовки «Е 

Субота, неділя
30.05-1.05.2016

Енергетик Дмитро Чаїн увійшов до трійки кращих на Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «Електромонтажник – 2016»

30 квітня 2016 року

     У Харківському національному технічному університеті сільського господарства імені Петра Василенка другий рік поспіль проходить Всеукраїнський конкурс професійної майстерності серед студентів вишів аграрного спрямування «Електромонтажник –  

Великдень: історія українських традицій

30 квітня 2016 року

     Їжі належить одне з ключових місць у системі культури життєзабезпечення. Адже це найперша основа і повсякденна життєва потреба людини. Харчування українців, як і інших народів, формувалося залежно від природно-географічних умов і зумовлених ними напрямів господарської діяльності. 

Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження повернулися з ІІ етапу всеукраїнської студентської олімпіади з нагородами

30 квітня 2016 року

     21-22 квітня за наказом Міністерства освіти і науки України на базі Національного університету харчових технологій пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з напряму «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» і спеціальності «Автоматизо 

Лабораторія біосенсорики посилює міжнародну співпрацю

1 травня 2016 року

     Науково-дослідна лабораторія біосенсорики продовжує займати активну позицію з міжнародної співпраці та наукової діяльності. 

Науковці університету взяли участь конференції «Практики точного землеробства 2016»

1 травня 2016 року

     Сьогодні в українських аграріїв та ІТ-компаній є шанс створити унікальний бренд України як постачальника не лише якісної сіль господарської продукції, а й ефективних для аграрного сектору ІТ-рішень. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook