Анатолій Шостак поповнив перелік видатних педагогів Київщини

21 грудня 2016 року

     Книга педагогічної слави України – довідково-енциклопедичне видання, що містить біографічні дані та стислий опис творчих здобутків педагогічних і науково-педагогічних працівників, які здійснюють педагогічну та науково-педагогічну діяльність у дошкільних, середніх загальноосвітніх та позашкільних, професійно-технічних і вищих навчальних закладах і зробили вагомий внесок у справу становлення і розбудови національної освіти за роки незалежності України. Біографії відомих учителів і вчених, уміщені в книзі, представляють творчі здобутки освітян, які відзначені за свою працю найвищими державними нагородами – званнями «Заслужений учитель України» або «Заслужений працівник освіти і науки України».

     Книга містить історико-документальні відомості для учнів, студентів, учителів, керівників навчальних закладів. Матеріали книги можуть бути використані в навчально-виховному процесі, при оформленні шкільних музеїв та бібліотек.

     Список видатних педагогів Київщини нещодавно поповнився новим прізвищем – до переліку більш як 40 найвизначніших педагогів Київської області додався заслужений працівник освіти України, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка, професор із спеціальності «Соціологія управління» Національного університету біоресурсів і природокористування України Анатолій Шостак.

 

     Погортати «Книгу педагогічної слави України» можна за наступним посиланням:

http://kps-ua.net/2010/kiyivska/shostak-anatolij-viktorovich.

Валерій Войтюк,
завідувач кафедри технічного сервісу та
інженерного менеджменту ім. М.П. Момотенка 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook