Календар подій

1.08.2016 – 7.08.2016

Списком
По днях тижня

Понеділок
1.08.2016

Кожен викладач має серйозно попрацювати зараз, щоб мати роботу в майбутньому: на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулась робоча нарада завідувачів кафедр

1 серпня 2016 року

 1 серпня – важлива дата, що чітко підводить підсумки та результативність профорієнтаційної роботи на факультеті тваринництва та водних біоресурсів. Незалежно, чи відпустка, чи робочий день, всі завідувачі кафедр факультету зібралися на робочу нараду. Головне питання – вступна кампанія-2016.  

Сьогодні розпочалися вступні випробування до магістратури

1 серпня 2016 року

 1 серпня 2016 року. Цей день приймальної кампанії запам’ятається як тим, хто прагнув стати студентом бакалаврату, так і його випускникам, які сьогодні почали складали вступні іспити до магістратури.  

Ректорат: ефективно готуємося до нового навчального року

1 серпня 2016 року

 1 серпня 2016 року. Почався останній місяць літа, а це значить, що потрібно активізувати підготовку до нового навчального року за всіма напрямками діяльності університету. Цьому і було присвячене засідання ректорату під головуванням Станіслава Ніколаєнка. 

Увага! Конкурс на здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України

1 серпня 2016, 0:00

     Шановні колеги!      Оголошується конкурс на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій.  

Вівторок
2.08.2016

Новенький дах для гуртожитку №11

2 серпня 2016 року

 На виконання програми розвитку НУБіП «Голосіївська ініціатива2020» тривають ремонтно-будівельні роботи в студентському містечку університету. Особлива увага надається оновленню дахів. Буквально днями завершено монтаж даху на гуртожитку №11. 

Яна Медушовська ділиться враженнями від участі в програмі ERASMUS+

2 серпня 2016 року

 Erasmus+ відкрив нові горизонти для мене та подарував нові позитивні враження. Моя програма мобільності проходила в університеті міста Фоджа, Італія. Даний університет заснований 5 серпня 1999р. Ректор – проф. Maurizio Ricci. 

Середа
3.08.2016

Вступна кампанія - 2016: приймальна комісія розглянула стан надходження оригіналів від абітурієнтів

3 серпня 2016 року

 3 серпня на традиційному засіданні приймальної комісії обговорили хід вступу на ОС «Бакалавр» та «Магістр». Та перш, ніж перейти до конкретики по кожному факультету, ректор Станіслав Ніколаєнко говорив про нагальні проблеми в цілому. 

Майстер-клас для вихованців «Труханової січі» від соціальних педагогів

3 серпня 2016 року

 Літо – прекрасна пора для відпочинку, оздоровлення та виховання дітей та молоді. Ось уже третій рік поспіль у м. Києві працює «Труханова січ», метою якої є патріотичний вишкіл та відпочинок дітей з усіх куточків України. 

До поселення в гуртожитку №11 вже готові!

3 серпня 2016 року

 А поки покрівельники займалися дахом 11-го гуртожитку, під ним не припинялися ремонтні роботи, до виконання яких залучені студентські будівельні бригади. 

Четвер
4.08.2016

У 4-му навчальному корпусі змонтовано два автоматизовані теплопункти і вузол обліку тепла

4 серпня 2016 року

 У 4-му навчальному корпусі за підтримки благодійників змонтовано два автоматизовані теплопункти і вузол обліку тепла, інформує проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко. 

Однорічна стипендіальна програма BAYHOST

4 серпня 2016 року

Вільна держава Баварія та BAYHOST приймають заявки на однорічну стипендіальну програму від студентів з країн Центральної, Східної та Південно-Східної Європи на 2017/18 навчальний рік. 

П'ятниця
5.08.2016

Відновлення 3-го корпусу: проведено останній етап фумігації

5 серпня 2016 року

5 серпня 2016 року. Сьогодні в рамках відновлення 3-го корпусу спеціалісти компанії «Украгрохімтрейд» провели тут завершальну – четверту – дезінфекцію його приміщень. 

Запрошуємо на «Школу першокурсника 2016»!

5 серпня 2016 року

До уваги першокурсників! 8 серпня 2016 року, в університеті стартує «Школа першокурсника 2016» для студентів всіх факультетів та навчально-н 

Факультет аграрного менеджменту продовжує підготовку до нового навчального року

5 серпня 2016 року

 З метою підготовки аудиторного фонду до нового навчального року на факультеті аграрного менеджменту продовжуються ремонтні роботи. Заплановано завершити їх до кінця серпня, щоб вже з початку навчального року студенти змогли навчатись у світлих та затишних, відремонтованих і обладнаних усім необхідним аудиторіях. 

Субота, неділя
6-7.08.2016

Неординарна форма підвищення кваліфікації у Е-літній Академії гончарства

7 серпня 2016 року

     Постійно перебуваючи в творчому пошуку нових методів і прийомів викладання, поглиблення своїх знань, викладачі кафедри культурології знаходять неординарні форми підвищення кваліфікації. Особливо це стало актуальним після уведення дисципліни «етнокультурологія» до програми підготовки бакалаврів. 

Ремонтні роботи у гуртожитку №9 на стадії завершення

7 серпня 2016 року

 У гуртожитку №9, як по всьому кампусу університету, продовжуються ремонтні роботи. У першу чергу будівельний загін з числа студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відремонтував кімнати для першокурсників: поклеєні нові шпалери, пофарбовані двері і підлога, побілена стеля. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook