Святий Миколай на допомогу дітям: в університеті пройшов благодійний ярмарок

19 грудня 2016 року

     Профбюро агробіологічного факультету за підтримки ректорату, первинної профспілкової організації студентів і аспірантів та кав’ярні «San Angelo» до Дня Святого Миколая провело благодійний ярмарок.

     Під час святкового ярмарку збиралися кошти для дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей Фастівського району Київської області.

     З десятої години ранку волонтери профспілкового активу облаштували місце проведення ярмарку в холі десятого навчального корпусу, всі бажаючі мали можливість скоштувати смачного трав’яного домашнього чаю та ароматної кави, придбати смачні мафіни, святкові медові пряники, карамельки ручної роботи, ялинкові прикраси та горнятка зі Львівської майстерні. 

     Окремо хочеться відмітити книги з різдвяними історіями та розмальовки для малечі, які користувались великим попитом. Для шанувальників фотографії була можливість придбати сертифікати на дві години фотосесії від університетського фотографа Тараса Малаховського.

     Так, непомітно, у живому спілкуванні із студентами та співробітниками пролетіло п’ять годин, протягом яких організатори зібрали понад дві тисячі гривень. 
     Хочеться висловити слова вдячності кав’ярні «San Angelo» за смачні солодощі та співпрацю та волонтерам-організаторам благодійного ярмарку Владиславу Слєпову та Богдану Красуцькому – студентам агробіологічного факультету за належний рівень організації.

Володимир Литвиненко,
заступник голови
профкому студентів та аспірантів
 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook