Випуск магістрів на факультеті землевпорядкування: кожен фініш – це, по суті, старт…

25 грудня 2016 року

     Півсотні випускників факультету землевпорядкування Національного університету біоресурсів і природокористування України отримали диплом магістра зі спеціальності «Землеустрій та кадастр».

     Повна зала магістрів, їхніх батьків, викладачів і гостей свята, яке влаштував студентський актив факультету промайнуло в казковій передноворічній атмосфері.

     Цього вечора завітали на вручення дипломів проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша та в.о. голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, випускник нашого університету Олег Цвях

     Сергій Кваша передав вітання від ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка і вручив Грамоти кращим випускникам: учаснику АТО Миколі Семенчуку, призерці Всеукраїнської студентської олімпіади Ользі Глобенко, відмінним старостам Наталії Шалякіній та Анні Ястреб, і переможцю легкоатлетичних забігів студентських спартакіад Олександру Петровичу. Проректор зазначив, що саме за молодими і талановитими випускниками нашого Університету майбутнє землевпорядної галузі. Звісно ж, побажав успіхів у всіх починаннях і щоб цей диплом приніс моральне та матеріальне задоволення в майбутньому. 

     Декан факультету Тарас Євсюков у своєму привітальному слові побажав стати справжніми фахівцями галузі, патріотам країни і не забувати свою alma mater. Принагідно він нагадав магістрам, що останньої суботи травня, коли НУБіП України відзначає свій День народження, факультет запрошує на зустріч випускників усіх років також вручив грамоти випускникам-активістам Максиму Ляшу, Віталію Процу, Наталії Міхальчук та Василю Костінському.

     Зворушливими були привітання наставників академічних груп випускників. Доцент Любов Рафальська прочитала своїм підопічним авторського вірша, а Людмила Олійник по-материнські побажала щасливої долі «своїм дітям», не зупинятися на першому етапі в професійному житті, підкорювати нові вершини. До привітань приєдналися присутні викладачі Людмила Гунько, Євген Бутенко, Олег Дроздівський та Євгенія Кривов’яз, а талановита красуня, диспетчер факультету Ярина Білоус подарувала музичні привітання.

     Випускники раділи святу і ділилися своїми спогадами, дякували викладачам за знання, а один-одному за чудово проведені студентські роки.

     Керівник Держгеокадастру запросив випускників на роботу у структурні підрозділи на державну службу, де завжди є цікава робота та, хоч і невелика, але стабільна заробітна плата. Олег Цвях зазначив, що на захисті магістерських робіт були присутні представники територіальних підрозділів Держгеокадастру (від Ради роботодавців факультету), вони запропонували 15 випускникам роботу по спеціальності. Він також висловив сподівання, що саме випускники нашого факультету будуть примножувати здобутки землевпорядної галузі. 

     Хочеться вірити, що у юнаків та дівчат здійснилася доросла мрія, що в їхньому житті не буде труднощів, поряд завжди будуть вірні та надійні люди. 

     На останок магістр Микола Семенчук зазначив, що хоч свято з деяким смутком і тривогою, засмучуватись все ж не варто, адже все у нас тільки починається. 

В добру путь, дорогі випускники!

Наталія Мединська,
заступник декана
факультету землевпорядкування
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook