Міжнародна співпраця факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК та компанії «Scanflavour» продовжується

Відбулася чергова зустріч у рамках співпраці факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК і компанії «Scanflavour» (Данія).

У ході зустрічі фахівці фірми «Торговий дім «Технологія Трейд»



Normal
0


false
false
false







MicrosoftInternetExplorer4




провели спеціалізовану лекцію щодо комплексного застосування тваринних білків у технології широкого асортименту м’ясних продуктів. За результатами були погоджені теми магістерських робіт для участі у програмі стажування на заводі «Scanflavour» (Данія):

  1. Дерегузова Даша



    Normal
    0


    false
    false
    false







    MicrosoftInternetExplorer4




    «Удосконалення технології натуральних напівфабрикатів у маринаді».

  2. Ярмолюк Тетяна «Удосконалення технології варених ковбас з використанням тваринних білків».
  3. Нарзикулова Ірина «Удосконалення технології делікатесних виробів із застосуванням біотехнологічних прийомів».
  4. Голуб Євгенія «Вдосконалення технології напівфабрикатів з використанням функціональних інгредієнтів».
  5. Кучерявий Андрій «Удосконалення технології пельменів».
  6. Лінкевич Марина «Використання багатофункціональних розсолів при виробництві реструкторованих м’ясних виробів».

Всі наукові роботи передбачають застосування тваринних білків компанії «Scanflavour». Нагородою найсумліннішім студентам за найкращі роботи буде поїздка в Данію, на завод «Scanflavour».

Бажаємо наукових успіхів магістрам!


Баль-Прилипко Л.В.,
декан факультету харчових технологій та
управління якості продукції АПК