Міжнародна співпраця факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК та компанії «Scanflavour» продовжується

    Відбулася чергова зустріч у рамках співпраці факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК і компанії «Scanflavour» (Данія).

      У ході зустрічі фахівці фірми «Торговий дім «Технологія Трейд»

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

—  провели спеціалізовану лекцію щодо комплексного застосування тваринних білків у технології широкого асортименту м’ясних продуктів. За результатами були погоджені теми магістерських робіт для участі у програмі стажування на заводі «Scanflavour» (Данія):

  1. Дерегузова Даша

    Normal
    0

    false
    false
    false

    MicrosoftInternetExplorer4

    — «Удосконалення технології натуральних напівфабрикатів у маринаді».

  2. Ярмолюк Тетяна — «Удосконалення технології варених ковбас з використанням тваринних білків».
  3. Нарзикулова Ірина — «Удосконалення технології делікатесних виробів із застосуванням біотехнологічних прийомів».
  4. Голуб Євгенія — «Вдосконалення технології напівфабрикатів з використанням функціональних інгредієнтів».
  5. Кучерявий Андрій — «Удосконалення технології пельменів».
  6. Лінкевич Марина — «Використання багатофункціональних розсолів при виробництві реструкторованих м’ясних виробів».

 

   Всі наукові роботи передбачають застосування тваринних білків компанії «Scanflavour». Нагородою найсумліннішім студентам за найкращі роботи буде поїздка в Данію, на завод «Scanflavour».

Бажаємо наукових успіхів магістрам!

 

Баль-Прилипко Л.В.,
декан факультету харчових технологій та
управління якості продукції АПК