І знаєш, як не крути та студентська організація – це ти!

September 19, 2017

«Абсолютно все починається з тебе, тож давай діяти разом» - саме з цих слів розпочала свою промову Євгенія Дошка, кандидат на посаду голови Студентської організації факультету, під час дебатів які відбулися на юридичному факультеті.

Євгенія Дошка студентка другого курсу, протягом минулого року займала посаду голови культурно-масового відділу Студентської організації юридичного факультету, на початку своєї доповіді прозвітувалась за пророблену роботу та проведені заходи у минулому навчальному році. Далі гідно представила свою креативну програму та заплановані заходи, які зацікавили не лише студентів, а й адміністрацію факультету. Досить цікавою виявилась оптимізована структура студентської організації, яка зі слів юного оратора має працювати ефективніше та конструктивніше.

Далі до слова запросили другого кандидата Богдана Суржка, теж студента другого курсу, який у минулому навчальному році відповідав за спортивний відділ студентської організації. 

Не зважаючи на юний вік Богдан, як справжній юрист, наголосив, що працювати потрібно дотримуючись конституційних принципів: рівності, гласності, відкритості та прозорості. Найголовнішим своїм завданням вбачає популяризацію Студентської організації та факультету зокрема, шляхом виїзних семінарів та зустрічей з головами студентських організацій інших ВНЗ.

Дебати проходили надзвичайно енергійно, цікаво та у жвавій дискусії, більшість студентів не стримуючи емоцій коментували представлені кандидатами програми ще під час їх презентації. Досить активними були студенти третього та четвертого курсів, їх передусім цікавили зустрічі з молодими практикуючими юристами та громадськими діячами. Другокурсники більше цікавились новими культурними заходами на факультеті та найболючішим для них, відсутністю якісного безкоштовного інтернету в навчальному корпусі. Учасники Юридичної клініки в свою чергу акцентували свою увагу на важливості проведення правових шкіл в НУБіП та за його межами. На всі поставлені запитання кандидати надали вичерпні відповіді.

Дуже цікаво було спостерігати за жвавою дискусією та по справжньому цікавими, правильно акцентованими та «по дорослому продуманими» програмами, які представили Євгенія та Богдан.

Без перебільшення і відверто щиро, нас переповняє гордість за молодь, яка гідно представить факультет та в майбутньому побудує справжню правову державу.

Презентація кандидата на посаду голови Студентської організації юридичного факультету Євгеніїї Дошки

Презентація кандидата на посаду голови Студентської організації юридичного факультету Богдана Суржка

 

Олена Улютіна,

заступник декана юридичного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook