Календар подій

18.12.2017 – 24.12.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
18.12.2017

Ректорат звужений

18 грудня 2017, 8:30

Обмін досвідом: Лісова Служба США запропонувала удосконалення гасіння лісових пожеж у зонах радіоактивного забруднення

18 грудня 2017 року

      Співробітниками ННІ лісового і садово-паркового господарства та Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж Національного університету біоресурсів і природокористування України за підтримки Лісової Служби США проведено семінар-тренінг «Використання досвіду Лісової Служби США для удосконалення гасіння лісових пожеж та підвищення б 

Молоді вчені кафедри автоматики та робототехнічних систем – номінанти на нагородження Премією Президента України

18 грудня 2017 року

     Кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. 

Семінар «Foreign language student’s development in the coordinates of eurointegration processes in Ukraine» присвячений 120 річниці НУБіП України і 15-річчю кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей

18 грудня 2017 року

      14 грудня 2017 року – у день покровителя розуму, знань і доброчесності Наума – кафедра англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей провела семінар «Іншомовний розвиток студента в координатах євроінтеграційних тенденцій в Україні» і презентацію власних досягнень і 

Михайло Муштрук: переходити на дизельне біопаливо варто та економічно доцільно

18 грудня 2017 року

     У полі зору досвідчених і молодих учених нашого університету завжди було і є дослідження виробництва біопалива, оскільки увесь світ йде цим шляхом і активно впроваджує у повсякденну практику. 

Ректорат: перебіг зимової екзаменаційної сесії та закінчення фінансового року на тлі валютних стрибків

18 грудня 2017 року

     18 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Окрім поточних питань і планування роботи на тиждень, увага була закцентована на перебігу екзаменаційної сесії та закінченні навчального семестру. 

Аспірантам університету – матеріальна допомога

18 грудня 2017 року

      Дбаючи про педагогічну і наукову зміну, ректорат прийняв рішення надати матеріальну допомогу аспірантам університету.     Напередодні новорічних свят її отримають 145 молодих дослідників. 

Вівторок
19.12.2017

Економічні академічні дослідження, роботи та публікації: як написати та подати статтю в цитовані журнали

19 грудня 2017, 10:05

19 грудня 2017 р. в ауд.231 (навч.корп.10) о 10.05 відбудеться зустріч з випускником економічного факультету нашого університету, доктором наук Олександром Перехожуком. 

Університет повернув 22 гектари лісових земель!

19 грудня 2017 року

      Державна земля була і є ласим шматком для різних, нечистих на руку, ділків. Особливо якщо знаходиться біля Києва. 

Андрій Несин і Юрій Мережка переможці змагань «Снайпер столиці»

19 грудня 2017 року

     Напередодні Дня Збройних Сил України на базі військової частини А0139 пройшли військово-спортивні змагання з вогневої підготовки «Снайпер столиці». 

Висловлюємо слова співчуття проректору Сергію Кваші з приводу смерті батька

19 грудня 2017 року

Ректорат та профспілкова організація Національного університету біоресурсів і природокористування України висловлюють співчуття проректору з навчальної і виховної роботи Сергію Кваші, рідним, близьким, друзям і колегам з приводу важкої втрати - смерт 

Відродження традицій: виготовляємо власні ляльки-обереги фото

19 грудня 2017 року

     Під керівництвом декана гуманітарно-педагогічного факультету Василя Шинкарука на відкритому засіданні наукового гуртка «Соціальний практик» кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті пройшли майстер-класи «Зроби собі оберіг» і «Українські іграшки в українському селі поч. 

Першокурсник Олександр Наталич: олімпіада НУБіП України з предметів ЗНО – успішний старт для вступників

19 грудня 2017 року

     У січні 2018 року на базі НУБіП України для вступників до університету стартує всеукраїнська олімпіада. Враховуючи те, що в минулому році вона проводилась вперше, цікаво було дізнатися, яка ж доля її учасників, а нині першокурсників, для яких результати участі в олімпіаді мали важливе значення для зарахування на місця державного замовлення. 

Середа
20.12.2017

За новорічними прикрасами – до Ботанічного саду!

20 грудня 2017 року

 Ботанічний сад університету на замовлення виготовляє різноманітні новорічні композиції за вельми демократичними цінами. Наприклад, ялинкові вінки вартують від 100 гривень в залежності від оздоблення.  

З’їзд науковців у галузі дослідження грунтів, атмосфери, гідросфери та космосу у США

20 грудня 2017 року

ДОЦЕНТ НУБІП УКРАНИ БІЛЄРА НАТАЛІЯ ВЗЯЛА УЧАСТЬ У З’ЇЗДІ НАУКОВЦІВ У ГАЛУЗІ ДОСЛІДЖЕНЬ ГРУНТІВ, АТМОСФЕРИ, ГІДРОСФЕРИ ТА КОСМОСУ У США 

Катерина Шаванова: біоінформатика дозволить заощаджувати і проводити дослідження від комп’ютера – до поля

20 грудня 2017 року

     Майбутнє – за напрямами досліджень, що проводяться на стику наук. Саме таким є дослідження, над яким працює молода вчена, до речі, постійний співрозмовник університетських ЗМІ – стипендіат Кабінету Міністрів України Катерина Шаванова. 

Від контролю вакцин проти сказу до застосування стовбурових клітин - у звітах НДІ здоров'я тварин

20 грудня 2017 року

Відповідно до наказу ректора НУБіП України за № 1051 від 31.10.2017 р. про підготовку звітів про НДР за 2017 р. та з метою підведення підсумків про результати наукової та інноваційної діяльності університету в НДІ здоров’я тварин факультету ветеринарної медицини, 19 грудня 2017 року було проведено засідання комісії з розгляду звітів НДР за 2017 рік. 

Екологічні аудит підприємств та експертиза вирощування сільськогосподарської продукції – у фокусі тем магістерських робіт випускників-екологів

20 грудня 2017 року

     Завершилися захисти магістерських робіт спеціальностей «Біотехнології та біоінженерія» та «Екологія» на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології. 

НУБіП України – агрохолдинг KERNEL: студенти агробіологічного факультету вивчають передовий досвід аграрного бізнесу

20 грудня 2017 року

      Ще у вересні відбулася зустріч керівництва агробіологічного факультету зі співробітниками агрохолдингу Kernel. 

Магістри факультету тваринництва та водних біоресурсів отримали путівку в життя фото

20 грудня 2017 року

       20 грудня 2017 року в університеті розпочалися випуски магістрів. 

Четвер
21.12.2017

Засідання навчально-методичної ради НУБіП України

21 грудня 2017, 14:30

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ21 грудня 2017 року о 1430 в ауд.213 навч.корп. №31) Про затвердження Правил прийому на навчання до ВНЗ України в 2018 р. та проект показників Державного замовлення на 2018 р. (доповідач – Шевчук В.М.). 

Добросусідство в земельному праві, правовий режим земель об’єднаних територіальних громад та інші актуальні правові питання – в темах магістерських робіт юристів

21 грудня 2017 року

     21 грудня на кафедрі аграрного, земельного та екологічного права ім. акад. В.З. Янчука юридичного факультету пройшли захисти магістерських робіт. 

Випуск гуманітарно-педагогічного факультету: ректор Станіслав Ніколаєнко вручив дипломи магістрам

21 грудня 2017 року

     21 грудня 2017 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулось урочисте вручення дипломів випускникам-магістрам денної та заочної форм навчання. 

Нас цікавить Ваша думка! Соціологічне опитування: яка подія в університеті була найвизначнішою в 2017 році?

21 грудня 2017 року

Шановні викладачі, вчені, студенти, аспіранти та співробітники!Вже традиційно наприкінці року ми цікавимося вашою думкою: яку подію року з університетського життя ви назвали б найвизначнішою.Тому просимо вас взяти участь в соціологічному опитуванні та заповнити анкету за посиланням:  

Підготовка фахівців з електроенергетики, електротехніки, електромеханіки і автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій – питання загальнодержавної ваги фото

21 грудня 2017 року

     20 грудня на базі ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження пройшов круглий стіл «Проблеми підготовки фахівців за спеціальностями: 141 – Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка та 151 – Автоматизація та компютерно-інтегр 

Магістри-деревообробники представили роботи, які мають практичне значення для підприємств галузі

21 грудня 2017 року

     На кафедрі технологій та дизайну виробів з деревини пройшли захисти магістерських робіт. Всього свої розробки представили 8 магістрів. 

Визначено переможців I-го етапу Конкурсу наукових робіт спеціальності «Фінанси, банківська справа i страхування»

21 грудня 2017 року

На економічному факультеті пройшов I-етап Конкурсу наукових робіт спеціальності «Фінанси, банківська справа i страхування». 

НУБіП поглиблює міжнародні зв’язки в галузі біотехнології та мікробіології: наш новий партнер - Національна Академія Наук Азербайджану

21 грудня 2017 року

Національний університет біоресурсів і природокористування України та Інститут мікробіології Національної Академії Наук Азербайджану уклали договір про наукове співробітництво. 

Катерін Каттер (США): просвітницька робота з безпеки харчових продуктів може врятувати життя багатьом людям

21 грудня 2017 року

      Практика безпеки харчових продуктів, яку американці сприймають як належне – миття рук з милом, охолодження, розрізання сирого м'яса та овочів на одній і тій самій кухонній поверхні без дезінфекції – не широко практикуються в багатьох країнах світу, проте дослідники з Коледжу сільськогосподарських нау 

П'ятниця
22.12.2017

У добру путь: вручено дипломи випускникам факультету захисту рослин, біотехнологій та екології фото

22 грудня 2017 року

     22 грудня 2017 року в урочистій атмосфері в навчальному корпусі № 3 було вручено дипломи випускникам факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, які успішно виконали вимоги навчального плану, захистили дипломні роботи та підтвердили здобутий освітній рівень «Магістр».     Путівку в жи 

Стипендію від Української асоціації деревообробного обладнання для кращих деревообробників отримала студентка Інна Середа

22 грудня 2017 року

      Два місяці тому правління Української асоціації деревообробного обладнання звернулось до керівництва ННІ лісового і садово-паркового господарства з пропозицією відзначити найкращого студента спе 

Навчально-методична рада затвердила списки голів екзаменаційних комісій та погодила правила прийому на навчання у 2018 році

22 грудня 2017 року

     Засідання навчально-методичної ради відкрив ректор університету Станіслав Ніколаєнко. Він звернув увагу присутніх про завершення року та підбиття пісумків навчальної та виховної роботи за 2018 рік. Також наголосив про необхідність вже зараз думати про прийом студентів на навчання у 2018 році. 

Студенти-гуманітарії законодавчу базу засвоїли!

22 грудня 2017 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті триває екзаменаційна сесія. 

Заслужені дипломи вручено випускникам економічного факультету фото

22 грудня 2017 року

     22 грудня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам – магістрам. Дипломи вручили і 181 випускникам – магістрам економічного факультету. 

Магістри факультету конструювання та дизайну – дипломовані фахівці фото

22 грудня 2017 року

     22 грудня 2017 року на факультеті конструювання та дизайну відбувся випуск магістрів, які навчались на спеціалізаціях «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва», «Обладнання лісового комплексу» та «Будівництво та цивільна інженерія». 

Висококваліфіковані інженерні кадри для землевпорядної та геодезичної служби: випуск магістрів на факультеті землевпорядкування

22 грудня 2017 року

      Саме стільки випускників цього дня створили святкову атмосферу на факультеті землевпорядкування. Захід пройшов яскраво, у теплій родинній атмосфері. Можливо, навіть, з сумом проводжаємо у доросле життя нашу молодь. Адже це курс надзвичайно талановитих і активних студентів. 

Магістри-агробіологи тепер з дипломом! фото

22 грудня 2017 року

     22 грудня отримали путівку в життя випускники агробіологічного факультету, які навчалися за освітніми програмами «Агрономія», «Агрохімія і ґрунтознавство», «Селекція і генетика с.-г. 

ФАМ випустив магістрів

22 грудня 2017 року

     Ось і настав цей день – день прощання із університетом. Попереду незвідана даль. Позаду – батьківський поріг, протоптана стежка до факультетського порогу. Знайти себе, своє місце в житті. Вирости й вижити, бути завжди людиною – що є святішого й дорожчого? 

Ректор Станіслав Ніколаєнко привітав з випуском магістрів інженерів-механіків фото

22 грудня 2017 року

     22 грудня магістри механіко-технологічного факультету отримали дипломи, а з ними і путівку у життя. 

23 грудня - новорічна ялинка для дітей!

22 грудня 2017 року

 23 грудня 2017 року в актовій залі третього навчального корпусу відбудеться новорічна вистава для дітей дошкільного віку. Вас очікують справжня казка та подарунки від Діда Мороза і Снігуроньки.Початок вистав о 10 та 12 годині. 

Першокурсник Роман Тригуб: участь в олімпіаді з предметів ЗНО – чудова можливість підвищити конкурсний бал

22 грудня 2017 року

     Ще один успішний студент-першокурсник НУБіП України факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Роман Тригуб ділиться своїми досягненнями щодо вступу в університет з урахуванням результатів олімпіади. 

Субота, неділя
23-24.12.2017

Новорічне свято відбулося, хоча й «Баба Яга» була проти

23 грудня 2017 року

     Новорічне дійство для дітей співробітників університету цьогоріч стало особливим. Свято відбувалося в ошатній святковій залі третього навчального корпусу. Традиційно організатором заходу став профспілковий комітет за сприяння адміністрації університету. 

Пішов з життя у вічність професор кафедри електропостачання Георгій Іноземцев

23 грудня 2017 року

     Георгій Борисович Іноземцев – видатний педагог і науковець, прекрасна, добра і порядна людина, людина, яка завжди була готова прийти на допомогу. 

Педагоги вітають колег з ювілеєм: «Рідній школі» – 95!

23 грудня 2017 року

 Яке прекрасне рідне слово! Воно – не світ, а всі світи.В. Сосюра 

У ННІ лісового і садово-паркового господарства відбувся випуск магістрів денної форми навчання

23 грудня 2017 року

     22 грудня 2017 року в навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся випуск магістрів денної форми навчання. Всього дипломи магістрів отримали 97 осіб, які навчалися за вісьмома магістерськими програмами. 

Про переваги навчання на кафедрі військової підготовки НУБіП говорили з майбутніми військовими

23 грудня 2017 року

     20 грудня 2017 року завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов разом з колегами – викладачами зустрівся з випускним курсом Київського військового ліцею ім. Івана Богуна. 

Студмістечко у 2017 році: ремонтуємо, оновлюємо, покращуємо

23 грудня 2017 року

     Як завжди кінець року – час підбиття підсумків. Ось і ми, адміністрація студмістечка, аналізуємо, синхронізуємось та складаємо план дій на рік наступний. 

Доцент Наталія Білєра представила свої дослідження на з’їзді науковців у галузі досліджень ґрунтів, атмосфери, гідросфери у США

24 грудня 2017 року

     Доцент кафедри радіобіології та радіоекології Наталія Білєра взяла участь у щорічному з’їзді Американського товариства геофізичних наук, що відбувся 11-15 грудня в Новому Орлеані, США. 

Робототехнології та інновації в енергетиці – у фокусі дослідників ННІ енергетики автоматики і енергозбереження

24 грудня 2017 року

     У відповідності до наказу ректора про порядок приймання звітів про науково-дослідну роботу у наукових структурних підрозділах Національного університету біоресурсів і природокористування України, відбулося заслуховування звітів НДР за 2017 р. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook