Календар подій

11.12.2017 – 17.12.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
11.12.2017

Ректорат звужений

11 грудня 2017, 8:30

Студенти університету – учасники 10-го Всеукраїнського правового VIP-турніру

11 грудня 2017 року

   8 грудня в рамках Всеукраїнського тижня права 2017 року на базі Національного авіаційного університету відбувся 10-й Всеукраїнський правовий VIP-турнір серед студентів юридичних факультетів вищих навчальних закладів України. 

Захист магістерських робіт: студенти демонструють креативність і професіоналізм

11 грудня 2017 року

 В університеті триває захист магістерських робіт. Загалом свої розробки представляють понад 1300 студентів магістратури денної форми навчання. 

Розвиток товарного біржового ринку в Україні

11 грудня 2017 року

      5-7 грудня 2017 року в столиці пройшла міжнародна практична конференція «Розвиток товарного біржового ринку», організована Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку України спільно з Проектом USAID «Трансформація фінансового сектору».     У її роботі взяли участь представники К 

Ректорат: зимова сесія, захисти магістерських робіт і профорієнтація

11 грудня 2017 року

     11 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Розпочинаючи його, ректор традиційно приділив увагу плануванню роботи на поточний тиждень. Головне – зимова екзаменаційна сесія і захисти магістерських робіт. 

Свої інвестиційні проекти пропонують студенти

11 грудня 2017 року

     На кафедрі фінансів пройшов конкурс інвестиційних проектів, у якому взяли участь 65 учасників – четвертокурсники спеціальності «Фінанси i кредит» i магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». 

Парламентська газета "Голос України" про Великоснітинське НДГ: Аудиторія для півтори тисячі майбутніх аграріїв

11 грудня 2017 року

     Напевно, уже аксіомою є те, що якість підготовки фахівців ліпша у вишах, які мають власну базу практики. Одне із переконливих свідчень цього — виробниче виховання студентів Національного університету у Великоснітинському навчально-дослідному господарстві імені О. В. Музиченка — відокремленому структурному підрозділі НУБіП. 

Вівторок
12.12.2017

Звіти молодих вчених

12 грудня 2017, 14:00

На економічному факультеті успішно пройшли захисти магістерських робіт

12 грудня 2017 року

      5-8 грудня на економічному факультеті працювали екзаменаційні комісії по захисту магістерських робіт освітнього ступеня «Магістр» спеціальностей «Економіка», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування» денної форми навчання.     170 студентів-випускників представили ре 

Науково-практичний семінар з рослинництва зібрав виробничників і науковців

12 грудня 2017 року

     Логічним продовженням науково-практичного семінару з тваринництва, що нещодавно зібрав виробничників науково-дослідних господарств і науковців НУБіП, став семінар, присвячений підвищенню ефективності рослинництва в університетських НДГ. 

Заліки закінчуються. Гряде сесія екзаменаційна

12 грудня 2017 року

     З 18 грудня на всіх факультетах та ННІ розпочинається екзаменаційна сесія. А поки що студенти складають останні заліки, аби отримати допуск до іспитів. Більшість з них поставилися до справи серйозно. 

Триває захист магістерських дипломних проектів

12 грудня 2017 року

     Сьогодні розпочали захист своїх випускових робіт магістри обох спеціальностей ННІ лісового і садово-паркового господарства. 

Кращі студентські інвестиційні проекти обирали на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

12 грудня 2017 року

     12 грудня 2017 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту пройшов І етап конкурсу студентських інвестиційних проектів.  

Середа
13.12.2017

Запрошуємо студентів економічних спеціальностей на лекцію директора ДП «Укрпромзовнішекспертиза» Володимира Власюка

13 грудня 2017, 10:00

      13 грудня 2017 року о 1000 відбудеться відкрита лекція директора ДП "Укрпромзовнішекспертиза", к.е.н., Власюка Володимира Степановича на тему: «Нова індустріалізація: чому вона необхідна Україні і як її здійснити».     ДП "Укрпромзовнішекспертиза" 

Мотивація і активізація студентського самоврядування – у фокусі наради студентського активу гуртожитків № 5, 6 та 7

13 грудня 2017 року

     12 грудня в читальному залі гуртожитку № 6 відбулася нарада, присвячена мотивації студентів до навчання, участі в культурно-масових і спортивних заходах, а також організації побуту і дотримання санітарно-гігієнічних норм в гуртожитках. 

Студентка Олександра Грабік – призер Кубку України зі стрільби з блочного лука

13 грудня 2017 року

      На небосхилі спортивного успіху нашого університету засяяла ще одна зірка. 

Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової започатковує співпрацю із сільськогосподарським ліцеєм м. Оберне (Франція)

13 грудня 2017 року

     3-8 грудня делегація ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової» в складі директора коледжу Гордієнко О.В., заступника директора з навчальної роботи Петренко Ю.В., головного бухгалтера Васюк О.А. з робочим візитом відвідали сільськогосподарський ліцей м. 

У землевпорядників розпочався захист магістерських робіт

13 грудня 2017 року

     Вже 10 магістрів представили свої магістерські дослідження на розгляд екзаменаційної комісії, яка цього року представлена у складі Андрія Мартина (голова комісії) – завідувача кафедри землевпорядного проектування; Тараса Євсюкова – декана факультету землевпорядкува 

Наукова бібліотека запрошує на виставку нових надходжень навчальної та наукової літератури

13 грудня 2017 року

     Наукова бібліотека НУБіП України запрошує всіх бажаючих відвідати  книжкову виставку нових надходжень літератури, де зібрано 142 видання, серед яких – 30 монографій, 45 навчальних посібників т 

Магістерська гідна участі у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт

13 грудня 2017 року

     11 грудня на кафедрі біржової діяльності і торгівлі свої випускні роботи захищали магістри спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» денної форми навчання.   

У 2018 році НУБіП прийматиме шість Всеукраїнських студентських олімпіад

13 грудня 2017 року

     Підписано наказ Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. № 1572 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017-2018 навчальному році». Олімпіада проводитиметься у два етапи: 

Молоді вчені презентували проміжні результати наукових досліджень

13 грудня 2017 року

     В університеті під головуванням першого проректора Ігоря Ібатулліна пройшло чергове засідання координаційної ради з питань науково-технічної діяльності, на якому відбулось заслуховування звітів молодих вчених про науково-дослідну роботу за 2017 рік. 

Слухачі Малої академії наук обрали НУБіП своєю науковою базою для досліджень

13 грудня 2017 року

     13 грудня 2017 року на виконання угоди між Київської ОДА та НУБіП про співпрацю на базі нашого університету відбувся науково-тематичний семінар для учнівської молоді – слухачів Київського обласного територіального відділення Малої академії наук України. 

Четвер
14.12.2017

Десять студентів університету перемогли у Всеукраїнському конкурсі «Агро 2018» фото

14 грудня 2017 року

     Сьогодні в Національному університеті біоресурсів і природокористування Благодійний фонд Бориса Колеснікова, підбиваючи підсумки Всеукраїнського освітнього проекту «Агро 2018», озвучив імена 30 переможців. 

Системність в роботі, здоров’я і естетика, наведення ладу – три кити в реформуванні кампусу

14 грудня 2017 року

      Хто не знає, скільки сьогодні коштує куб гарячої чи холодної води або кіловат електроенергії, – говорити з ними річ заледве не марна. Але коли ці люди знатимуть, що зіпсований кран чи непрацюючий вимикач – це їхні невиплачені премії чи матеріальна допомога, – вже можна. 

Жіноча збірна НУБіП України з баскетболу розпочала боротьбу на регіональному етапі студентської баскетбольної ліги України

14 грудня 2017 року

     Збірні команди закладів вищої освіти міста Києва розпочали боротьбу на регіональну етапі студентської баскетбольної ліги України серед жіночих команд. Жіноча збірна НУБіП України з баскетболу, під керівництвом майстра спорту України міжнародного класу Ірини Євт 

Німецькі колеги високо оцінили науковий потенціал біотехнологів НУБіП

14 грудня 2017 року

     12 грудня 2017 року пройшла зустріч керівництва університету з директором німецького інституту біотехнології «daRostim» Вольфгангом Новіком та його колегою Валентиною Клебановою, продовженням якої став кру 

Інновації у захисті рослин, біотехнологіях та екології – в магістерських роботах випускників НУБіП

14 грудня 2017 року

     Захист магістерських робіт стартував і на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології. 

Біотехнологи НУБіП відтепер зможуть долучитися до навчання в Університеті Федеріко (Італія)

14 грудня 2017 року

    Керівництво НУБіП та факультету сільського господарства Університетом Федеріко II Rosa Rao (Італія) уклали угоду у межах реалізації програми ЕРАСМУС+. 

Найкраща школа аграрного, земельного та екологічного права – в НУБіП

14 грудня 2017 року

     У Хотівському навчально-виховному комплексі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – гімназія» відбувся тиждень правових знань, участь в якому взяли асистент кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. В.З. 

Нова індустріалізація України: реалії та перспективи – бачення випускника університету Володимира Власюка студентам і викладачам економічних спеціальностей

14 грудня 2017 року

     13 грудня на зустріч із викладачами та студентами економічних спеціальностей університету завітав із лекцією «Нова індустріалізація: чому вона необхідна Україні і як її здійснити» випускник кафедри економічної кібернетики, а нині директор ДП «Укрпромзовнішекспертиза», радник міністра економіки України Володимир Власюк. 

П'ятниця
15.12.2017

Київський міський центр зайнятості як потенційний партнер університету

15 грудня 2017 року

     На тижні до університету завітали представники Київського міського центру зайнятості – заступник начальника відділу профорієнтації та навчання Оксана Шубіна і провідний фахівець Тетяна Довгопола. 

Від автоматизації вирощування полуниці до оцінки ризиків в мікрокредитуванні: магістри-ІТшники захистили свої дипломні проекти

15 грудня 2017 року

     Цього тижня на факультеті інформаційних технологій проходив захист магістерських робіт за спеціальностями 122 «Комп’ютерні науки та інформаційні технології» та 051 «Економіка» (Економічна кібернетика). 

Вітання з новорічними святами на адресу університету!

15 грудня 2017 року

 Ректор Університету Фукуcіма Катсума Накаї сердечно поздоровив наш Університет з новорічними святами Поздоровлення від ректора Університету природничих наук в Любліні, Зигмунда Литвинчука  

Володимир Онука: кращого робочого місця як у ПрАТ «Зернопродукт МХП», годі й шукати!

15 грудня 2017 року

      Стабільна середня зарплата спеціалістів: на тваринницьких фермах – 15 тисяч гривень, інженерів-механіків – 20 тисяч гривень. Максимальна зарплата коливається в межах 30-50 тисяч гривень на місяць. Творча ініціатива – вітається, відповідно і заробляти набагато більше. 

Субота, неділя
16-17.12.2017

«Правда переможених» – голодомор в історичній пам’яті та свідомості української молоді

16 грудня 2017 року

       85-ті роковини Голодомору викликали новий сплеск інтересу українського суспільства до трагічних подій ХХ століття і дістали міжнародний резонанс.  

Важлива не кількість знань, а їх якість: на юридичному факультеті відбулась щорічна звітність НДР

16 грудня 2017 року

     На юридичному факультеті відбулося чергове приймання звітів про науково-дослідну роботу у наукових структурних підрозділах Національного університету біоресурсів і природокористування України за 2017 рік. 

Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження пройшли успішний захист магістерських робіт у Варшавському університеті наук про життя

17 грудня 2017 року

     У Варшаві відбувся захист трьох магістерських робіт студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, що навчались за програмою подвійних дипломів. Програмі у 2017 році виповнилось 5 років. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook