Календар подій

31.07.2017 – 6.08.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
31.07.2017

Вступ 2017: абітурієнти до бакалаврату – в очікуванні результатів вступу, магістратури – ще складають вступні випробування

31 липня 2017 року

 Ви бачили, як в Арабських Еміратах смажать яєчню прямо на розпеченому тротуарі? Не бачили? Тоді повірте на слово. Так само, як і про те, що практично такий температурний режим панує в ці дні у приймальній комісії: гарячі будні її працівників припадають саме на ці дні. 

Нова освітня стратегія, хід вступної кампанії та жнива в навчально-дослідних господарствах – у фокусі ректорату

31 липня 2017 року

В останній день липня відбулося чергове засідання ректорату. Відкриваючи його, ректор Станіслав Ніколаєнко акцентував увагу на підготовці до нового навчального року. 

Вівторок
1.08.2017

Шість тисяч квадратних метрів нового асфальту для вулиці Героїв Оборони

1 серпня 2017 року

 Розпочався великолатковий ремонт проїжджої частини вулиці Героїв Оборони, яка повністю проходить територією університету. 

Вступна кампанія 2017: вступні випробування в магістратуру в розпалі

1 серпня 2017 року

 Сьогодні бажаючі здобувати повну вищу освіту складали іноземні мови. В одній аудиторії разом зібралося потенційні магістри з педагогіки вищої школи та соціальної роботи. Невпевненості ні у кого з них помітно не було. 

Перший пішов! Ще до опублікування рейтингового списку Владислав Якушев першим зі школярів приніс оригінали документів

1 серпня 2017 року

 Ще до опублікування рейтингового списку Владислав Якушев першим зі школярів приніс оригінали документів до приймальної комісії. Користуючись правом подавати заяви і в інші виші, він подавав їх також у КНЕУ та Київський національний університет імені Тараса Шевченка. 

Новостворена стартап школа НУБіП запрошує стати її учасником

1 серпня 2017 року

 Нещодавно наказом ректора університету Станіслава Ніколаєнка в університеті започатковано школу інноваційних бізнес-ідей – стартап школу. 

Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин: до нового навчального року готові

1 серпня 2017 року

 Після завершення навчального року співробітники кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин активно взялися готувати навчальні аудиторії та територію, що закріплені за кафедрою, до нового. 

Підводимо підсумки профорієнтаційної роботи, вступної кампанії і визначаємо новий освітній курс

1 серпня 2017 року

 1 серпня за кілька годин до офіційного оприлюднення рейтингових списків вступників до бакалаврату на місця державного замовлення на базі повної загальної середньої освіти члени приймальної комісії зібралися на нараду, аби проаналізувати стан справ. 

Середа
2.08.2017

Стипендії MASHAV, агро-курс в Ізраїлі російською мовою: "Посушливі регіони, сільське та лісове господарство, агротуризм"

2 серпня 2017 року

Шановні колеги! Посольство Держави Ізраїль приймає документи на російськомовний навчальний курс в Ізраїлі:"Розвиток посушливих регіонів, сільське та лісове господарство, агротуризм" 

23 студентських роботи нашого університету вибороли призові місця у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт

2 серпня 2017 року

 З метою активізації та розвитку наукової роботи студентів, залучення їх до участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності щорічно Міністерством освіти і науки України проводиться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук. 

Вступна кампанія 2017: прийшов визначальний день у житті абітурієнтів

2 серпня 2017 року

 Практично на вісім годин – з обіцяних 12-00 до 8-ї вечора (і не з волі вишів!), галузеве міністерство відклало годину Ч для цьогорічних абітурієнтів. Та все ж наприкінці дня 1 серпня рейтингові списки все ж з’явилися. 

Четвер
3.08.2017

Доцент Марія Галабурда виграла грант на дослідження в галузі європейського контролю за безпекою продуктів харчування

3 серпня 2017 року

 У рамках програми ERASMUS+ діє напрям Жан Моне, основною метою функціонування якого є активізація євроінтеграційного дискурсу, сприяння досконалості євроінтеграційних студій, залучення вищих навчальних закладів до дослідження євроінтеграційних процесів та поширення ідей Об’єднаної Європи.  

П'ятниця
4.08.2017

До уваги вчених: оголошено результати конкурсного відбору наукових проектів і розробок на 2018 рік!

4 серпня 2017 року

 Міністерство освіти і науки України оголосило результати конкурсного відбору проектів фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок, виконання яких розпочнеться у 2018 р. за рахунок видатків державного бюджету.  

В навчально-дослідних господарствах університету в розпалі збирання ранніх зернових

4 серпня 2017 року

На сьогодні озима пшениця зібрана більш як на 90 відсотків засіяних площ.  Валовий збір зерна -  5425,1 т при урожайності 45,3 ц/га. Для порівняння: урожайність по Київській області - 35,1 ц/га. У розрізі господарств картина виглядає так. 

Курс MASHAV «Управління водними ресурсами та новітні технології зрошування»

4 серпня 2017 року

Шановні колеги! Посольство Держави Ізраїль приймає документи на англомовний навчальний курс в Ізраїлі "Water Management and Modern Irrigation Technologies" (Управління водними ресурсами та новітні технології зрошування) 

Вступ-2017: термін подачі оригіналів на бакалаврат продовжено

4 серпня 2017 року

 Поки завершується вступні випробування у магістратуру, вступники на денну форму бакалаврату за державним замовленням активну приносять в приймальну комісію оригінали документів. Із 828 рекомендованих до зарахування, на сьогоднішній ранок це зробили 656 юнаків і дівчат. Оригінали на контракт подали 341 особа.  

Нові водойми прикрашатимуть університетський ботанічний сад

4 серпня 2017 року

 Ботанічний сад що не день, більше нагадує справді райський куточок. При тому, що за останні два роки тут вже проведено величезний обсяг робіт з облаштування і арбористики, - його працівники і далі продовжують генерувати нові ідеї й, головне, втілюють їх у життя. 

Субота, неділя
5-6.08.2017

Студентський кампус продовжує підготовку до нового навчального року

5 серпня 2017 року

 Ні на день не зупиняються будівельні роботи в студентських гуртожитках. Сьогодні в нашому фокусі гуртожитки № 4, 9,10, 11, де йде активна підготовка помешкань для наших першокурсників. 

Не зупиняємося ні на мить – триває оновлення матеріально-технічної та лабораторної бази факультету тваринництва та водних біоресурсів

5 серпня 2017 року

 Початок серпня. Гаряча пора як у прямому так і переносному значенні: літо проявляє себе по-справжньому - спека, в приймальній комісії також спекотно проходить набір студентів денної та заочної форм навчання, як на місця державного замовлення так і за умов договору. 

Реальність ідеї і сюрреалізм втілення: гранітні мешканці центрального університетського скверу

6 серпня 2017 року

 Спочатку була ідея. Ідея наповнити центральний університетський сквер кам’яними «мешканцями» - контактними скульптурами. І взялась вона не з пальця, а запозичена з центрального міського парку Коростишева – міста, де здавна добувають камінь і працюють знані в цій царині майстри. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook