У добру путь: вручено дипломи випускникам факультету захисту рослин, біотехнологій та екології

22 грудня 2017 року

     22 грудня 2017 року в урочистій атмосфері в навчальному корпусі № 3 було вручено дипломи випускникам факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, які успішно виконали вимоги навчального плану, захистили дипломні роботи та підтвердили здобутий освітній рівень «Магістр».

     Путівку в життя отримали 98 магістрів факультету спеціальностей «Захист і карантин рослин», «Біотехнології та біоінженерія», «Екологія» з них 22 дипломи з відзнакою.

     З вітальним словом до випускників звернувся декан факультету – Доля Микола Миколайович, який побажав студентам не зупинятися на досягнутому, бути гарним прикладом випускника НУБіП, вдосконалювати та якісно застосовувати отримані знання, робити особистий і професійний вклад в розвиток аграрного сектору та України.

     До привітань приєдналися голови екзаменаційних комісій: Кирик Микола Миколайович, Григорюк Іван Панасович та Чайка Володимир Миколайович, а також завідувачі кафедр та куратори випускників.

     Заступники декана факультету спільно з викладачами кафедр зачитали накази про відрахування, вручили дипломи та сертифікати про вивчення дисциплін іноземною мовою.

     Приємною несподіванкою став музичний подарунок від студентської організації факультету.
     Свято пройшло в дружній теплій сімейній атмосфері.

Дрозд П.Ю., Рибалко Ю.В.,
заступники декана факультету захисту рослин,
біотехнологій та екології


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook