Календар подій

1.05.2017 – 7.05.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
1.05.2017

Молоді вчені-селекціонери – виробництву

1 травня 2017 року

     В Миронівському інституті пшениці імені В.М. 

Як розвивати творчий потенціал майбутніх викладачів англійської мови?

1 травня 2017 року

     Відповідь проста – спільна та плідна робота викладача і студентів на практичних заняттях. Саме так побудоване вивчення дисципліни «Практичний курс основної іноземної мови (англійської)». І ось приклад одного із занять у групі ФІЛ-1502. 

Вівторок
2.05.2017

Пам’ятати заради майбутнього

2 травня 2017 року

    За декілька днів світ буде вшановувати пам’ять мільйонів тих, хто став жертвами Другої світової війни. 8-9 травня 2017 р. в Україні відзначаються День пам’яті та примирення і 72-а річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 

Яна Пашук гідно представила НУБіП у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі страхової справи

2 травня 2017 року

У Тернопільському національному економічному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Страхова справа».  

Соціальні педагоги вчаться надавати допомогу людям в посттравматичних і стресових ситуаціях

2 травня 2017 року

     Цими днями на базі Київського національного торговельно-економічного університету відбувається IV Міжнародний фестиваль організаційної, економічної та практичної психології «Мудрість поколінь» SAPIENTIA GENERATIONES. 

Кафедра обліку та оподаткування поглиблює співпрацю з розробниками бухгалтерських програмних продуктів та впроваджує їх в навчальний процес

2 травня 2017 року

     На базі кафедри обліку та оподаткування представниками групи компаній “Інтелект-Сервіс” протягом квітня були проведені тренінги з використання комп'ютерної програми “М.Е.Doc” для студентів економічного факультету 4 курсу та ма 

Учасники Всеукраїнської студентської конференції обговорили актуальні питання розвитку обліку, аналізу, контролю та аудиту в Україні та за кордоном

2 травня 2017 року

     Кафедри обліку та оподаткування і статистики та економічного аналізу економічного факультету спільно з представниками Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Луцького національного технічного університ 

Середа
3.05.2017

Команда екологів гідно представила НУБіП України на ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з напряму «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»

3 травня 2017 року

    З 24 по 26 квітня 2017 року у Одеському державному екологічному університеті проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за напрямом «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». 

Призером Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Економічна кібернетика» стала Якубчук Катерина – студентка факультету інформаційних технологій

3 травня 2017 року

     26-28 квітня у м. Львів у ДВНЗ «Інститут банківської справи» відбувся II-й етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Економічна кібернетика». 

Перший травневий ректорат: вшанували пам'ять Бориса Олійника і приступили до поточних справ

3 травня 2017 року

     Перше травневе засідання ректорату на пропозицію ректора Станіслава Ніколаєнка розпочалося з вшанування пам’яті справжнього українського патріота і знаного поета Бориса Олійника. Представники НУБіП взяли участь у прощальній церемонії, що відбулася в клубі Кабінету Міністрів України. 

Відбір студентів на програми мобільності Erasmus +

3 травня 2017 року

[05.10.17] Оголошується конкурс на участь у програмі мобільності для НПП в рамках ERASMUS+  Шановні студенти!Розпочинається відбір на програми мобільності студенті 

Стипендії на навчання в Казахстані

3 травня 2017 року

Шановні колеги! 

Весняні польові роботи у навчально-дослідних господарствах НУБіП не припиняються ні на день

3 травня 2017 року

     Більшість українців у травневі свята відпочивають, але не хлібороби. От і в навчально-дослідних господарствах НУБіП весняні польові роботи не припинялися ні на день. 

Реалізуючи право студента на вибір: на факультеті аграрного менеджменту пройшла презентація окремих вибіркових дисциплін та спеціалізацій

3 травня 2017 року

     28 квітня 2017 року на факультеті аграрного менеджменту пройшла презентація окремих вибіркових дисциплін та спеціалізацій для бакалаврів напряму підготовки «Менеджмент». 

В університеті пройшов тиждень охорони праці

3 травня 2017 року

      24-28 квітня 2017 року у межах підготовки до Міжнародного дня охорони праці в університеті пройшов тиждень охорони праці. 

Черговий випуск газети «Університетський кур'єр» до вашої уваги

3 травня 2017 року

       Пропонуємо до перегляду ч 

Наталія Голуб – призер Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці»

3 травня 2017 року

     25-26 квітня 2017 року на базі Луцького національного технічного університету пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Основи охорони праці». 

Син своєї землі: прощання з народним поетом України Борисом Олійником

3 травня 2017 року

     Третього травня цього року в клубі Кабміну України по вул. Героїв Небесної Сотні українці прощалися з легендарним українським поетом Борисом Олійником, який відійшов у засвіти 30 квітня об 11 год. 45 хв. на 82 році життя після тривалої й виснажливої хвороби. 

Співробітники кафедри радіобіології та радіоекології взяли участь у науково-практичній конференції «Радіоекологія-2017»

3 травня 2017 року

       24-26 квітня 2017 року у Києві пройшла науково-практична конференція із міжнародною участю «Радіоекологія-2017». 

Щорічний конкурс есе WTO Essay Award

3 травня 2017 року

Світова організація торгівлі надає можливість участі молодих економістів у щорічному конкурсі есе WTO Essay Award.  

Допомога бійцям 12-го батальйону

3 травня 2017 року

    Черговий гуманітарний вантаж для потреб 12-го батальйону 72-ї бригади, яким опікується університет, відправився сьогодні на Донеччину, в місце дислокації підрозділу.     Це – дарунок нашого колективу бійцям Київського батальйону, який 5 травня відзначає три роки з моменту створення. 

Четвер
4.05.2017

У хімічному брейн-ринзі перемогли механіки

4 травня 2017 року

     25 квітня 2017 року пройшов традиційний загальноуніверситетський інтелектуальний конкурс «Хімічний брейн-ринг».Цього року він зібрав рекордну кількість учасників: 12 команд, які представляли шість факультетів та ННІ нашого університету. 

Блискуча перемога механіків на XVII міжнародному телерадіофестивалі «Прем’єра пісні»

4 травня 2017 року

     2 травня 2017 року чоловіче вокальне тріо студентів механіко-технологічного факультету Дмитра П’ятецького, Максима Паламарчука і асистента кафедри охорони праці та інженерії середовища Сергія Виговського впевнено перемогло на  

Працівники кафедри менеджменту інноваційної діяльності зустрілися з випускниками Ірпінського економічного коледжу

4 травня 2017 року

     27 квітня 2017 року працівники кафедри менеджменту інноваційної діяльності доцент Богдана Вишнівська та асистент Катерина Обиход зустрілися з випускниками Ірпінського економічного коледжу. 

Проректори з наукової роботи вишів аграрного профілю провели круглий стіл на базі НУБіП

4 травня 2017 року

    Зініційований нашим університетом при підтримці науково-методичного центру «Агроосвіта» круглий стіл зібрав на базі НУБіП проректорів з наукової роботи вишів аграрного профілю. 

П'ятниця
5.05.2017

На економічному факультеті пройшов захід до Дня примирення

5 травня 2017 року

     4 травня 2017 року на економічному факультеті пройшов тематичний захід до Дня примирення. Він розпочався з хвилини мовчання. 

Бібліотека й книга – як основні джерела знань фото

5 травня 2017 року

     У сучасному світі, незважаючи на велике різноманіття різних електронних ресурсів, книга та бібліотека залишаються невід’ємною складовою в отриманні необхідної інформації.  

В університеті пройшов мітинг-реквієм, присвячений Дню пам’яті і примирення та 72-й річниці Перемоги фото

5 травня 2017 року

     Сьогодні в університеті пройшов мітинг-реквієм, присвячений Дню пам’яті і примирення та 72-й річниці Перемоги над фашизмом у Другій світовій війні. 

Переможцям університетської олімпіади для випускників шкіл вручили сертифікати!

5 травня 2017 року

     5 травня 2017 року. Сьогодні в університеті вручали сертифікати переможців учасникам заключного другого туру університетської олімпіади для випускників шкіл. До нього було допущено 340 учасників з усієї України.  

Світлій пам’яті Мринської Тетяни Степанівни

5 травня 2017 року

 5 травня 2017 року на 54 році життя після тяжкої хвороби пішла з життя доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту МРИНСЬКА Тетяна Степанівна. 

Субота, неділя
6-7.05.2017

Команда екологів НУБіП – призер ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Агроекологія»

6 травня 2017 року

     25-27 квітня 2017 року на базі Львівського національного аграрного університету пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Агроекологія». 

Викладачі кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей проходять стажування у Фінляндії

6 травня 2017 року

     Однією з вимог Європейської спільноти до інноваційної компетентності викладача вищої школи є прагнення навчатися протягом всього життя поряд з потребою впроваджувати інноваційні технології, креативно мислити, бути допитливим і комунікабельним. 

НУБіП продовжує співпрацю з Центром вітроенергетики Інституту відновлюваної енергетики НАН України

7 травня 2017 року

     Національний університет біоресурсів і природокористування України та Державне підприємство Міжгалузевий науково-технічний центр вітроенергетики Інституту відновлюваної енергетики НАН України продовжили проведення тренінгів для представників уряду, місцевих органів влади, комп 

Представники кафедри радіобіології та радіоекології відвідали Генеральну Асамблею Товариства наук про Землю – EGU 2017

7 травня 2017 року

     З 23 по 28 квітня 2017 року у Відні (Австрія) проходила наймасштабніша та найвагоміша подія для науковців, що працюють в царині наук про землю – Генеральна Асамблея Товариства наук про Землю 2017. Цього року вона зібрала 14 496 учасників зі 107 країн світу. 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook