Календар подій

27.03.2017 – 2.04.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
27.03.2017

Ректорат звужений

27 березня 2017, 8:30

Викладач НУБіП взяв участь у першому Всеукраїнському поетичному стартапі

27 березня 2017 року

     19 березня напередодні Всесвітнього дня поезії та в день народження видатної української поетеси Ліни Костенко у Чернігівській обласній науковій бібліотеці ім. 

Факультет ветеринарної медицини запросив на навчання випускників Млинівського державного технолого-економічного коледжу

27 березня 2017 року

     21 березня заступник декана факультету ветеринарної медицини Василь Данілов з профорієнтаційною метою побував у Млинівському державному технолого-економічному коледжі Рівненської області. 

В університеті пройшов міжнародний науково-практичний семінар присвячений удосконаленню наукового забезпечення охорони лісів від пожеж у зоні відчуження

27 березня 2017 року

     17-18 березня 2017 року ННІ лісового і садово-паркового господарства спільно з Регіональним Східноєвропейським центром моніторингу пожеж провели міжнародний науково-практичний семінар  

Дмитро Кирилюк став учасником Міжнародного молодіжного форуму з розвитку у Японії

27 березня 2017 року

     Старший викладач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Дмитро Кирилюк отримав гранд на повне фінансування та участь у Міжнародному молодіжному форумі з розвитку (IDYF – International Development Youth Forum), який проходив в Токіо (Японія) з 13 

Весна – пора прибирання

27 березня 2017 року

Весна – це трудова пора,Коли всі рвуться до роботи,Коли аж кров кипить в турботах,Бо неньку-землю прикрашати,До літа красного вдягати,Студентство разом узялосяТа заплело весни волосся(Н. Кравчук) 

Популяризуючи НУБіП та факультет аграрного менеджменту: викладачі кафедри менеджменту побували на Житомирщині

27 березня 2017 року

     20 березня 2017 року викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського відвідали Андрушівський та Попільнянський райони Житомирської області, де зустрілися з учнями 10-х -11-х класів. 

Профорієнтаційна робота викладачів факультету землевпорядкування триває: Черкащина

27 березня 2017 року

     Сучасний ринок праці пропонує великий вибір професій. Якщо ж з класичними спеціальностями все зрозуміло, то з інженерними чи природничими галузями - дещо складно. Часом випускникам неможливо уявити усю багатогранність тієї чи іншої спеціальності. 

Якісний відбір абітурієнта у фокусі роботи ректорату

27 березня 2017 року

     27 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. Наше головне завдання, як зазначив ректор, – якісний відбір абітурієнта. 

Вівторок
28.03.2017

Студентська молодь ННІ лісового і садово-паркового господарства представила свої наукові здобутки на 71-ій Всеукраїнській студентській конференції

28 березня 2017 року

     Уже понад півстоліття традиційно на початку весни у стінах найстарішого лісівничого навчального закладу України – ННІ лісового і садово-паркового господарства відбулася щорічна наукова конференція  «Ліс і зелена економіка У 

«Бронзу» міжнародного турніру з боксу виборола випускниця НУБіП Тетяна Петрович

28 березня 2017 року

     З 14 по 19 березня у Баку (Азейбарджан) проходив міжнародний турнір з боксу «Великий шовковий шлях». 

Студмістечку – меблі власного виробництва

28 березня 2017 року

     Адміністрація університету постійно дбає про поліпшення соціально-побутових умов проживання студентів, зокрема облаштування гуртожитків новими меблями. І, головне, власного виробництва. 

Виїзні практичні заняття агрономів: ПАТ «Оболонь»

28 березня 2017 року

     Продовжуючи цикл виїзних практичних занять, викладачі кафедри рослинництва разом із студентами третього курсу агробіологічного факультету цього разу побували на ПАТ «Оболонь». 

Середа
29.03.2017

Хочеш бути у гарній формі, але не знаєш з чого почати? Обери оздоровчий біг!

29 березня 2017, 15:00

       Приходь на стадіон НУБіП України в понеділок, середу і п’ятницю з 1500 до 1700 год. і ти отримаєш: 

Професор Микола Доля: «Ресурсозберігаюча технологія вирощування зернових культур удвічі ефективніша за класичну»

29 березня 2017 року

     Продовжуючи презентувати досягнення вчених університету, сьогодні говоримо з деканом факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, доктором сільськогосподарських наук, професором Миколою Долею. 

Студентка факультету інформаційних технологій Тетяна Мудрук перемогла у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за галуззю «Математичні методи, моделі в економіці»

29 березня 2017 року

     23-24 березня на базі економічного факультету Запорізького національного університету проходила підсумкова науково-практична конференція II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за галуззю «Мате 

Буфет у гуртожитку №8 запрошує на гарячі обіди

29 березня 2017 року

     До послуг студентів, що мешкають на вулиці Блакитного, у гуртожитку №8 працює буфет. В асортименті – широкий асортимент перших і других страв, салатів, м’ясних виробів, соків, безалкогольних напоїв. Також можна випити гарячої ароматної кави чи духмяного чаю зі «студентськими делікатесами». І все це за помірну ціну. 

Інформаційний день «Горизонт 2020»: європейські наукові структури відкриті для співпраці з українськими науковцями

29 березня 2017 року

     28 березня 2017 року у рамках діяльності Національного контактного пункту рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» в університеті пройшов інформаційний день. 

Cтаростат в енергетиків: від аналізу відвідуваності студентами занять – до патріотичного виховання

29 березня 2017 року

     Перша половина семестру, на жаль, супроводжується зниженням відвідування занять студентами і цій проблемі, перш за все, була присвячена зустріч керівництва ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, завідувачів кафедр і старост академічних груп. 

Турбуючись про навколишнє середовище

29 березня 2017 року

     У питанні екології дуже велике значення має відношення людей до природи. Без сумніву, формувати екологічну свідомість слід ще із дитинства і дуже важливо, щоб екологічних норм дотримувалися геть усі.  

Реклама бібліотеки - як інструмент позитивного іміджу навчального закладу

29 березня 2017 року

       27 березня 2017 р. навчально-методичний центр «Агроосвіта» провів семінар, що був присвячений створенню позитивного іміджу бібліотеки як комунікаційного майданчика суспільства. 

Юлія Мороз – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з економіки природокористування

29 березня 2017 року

     27-28 березня 2017 року на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського пройшов II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Економіка природокористуван 

Літня школа "Майбутнє медицини" в Баварії, Німеччина

29 березня 2017 року

Шановні колеги!Не прогайте свій шанс стати одним із учасників двотижневого курсу «Майбутнє медицини», що буде проходити в Нюрнбергу та Вайдені, Німеччина, з 24 липня по 4 серпня 2017 року. 

Дві різні гри, два різні тайми: у товариських матчах зустрілися команди адміністрації університету і Студентської організації

29 березня 2017 року

     29 квітня 2017 року. Сьогоднішній вечір видався багатим на спортивні події. У товариських матчах відразу з двох ігрових видів спорту – баскетболу та міні-футболу – зустрілися команди адміністрації університету і Студентської організації. 

Педагоги провели семінар наставників

29 березня 2017 року

     29 березня 2017 року з ініціативи та на базі гуманітарно-педагогічного факультету кафедрою педагогіки разом із відділом виховної роботи та студентських справ був проведений науково-методичний семінар для наставників студентських груп.  

Курси французької мови в НУБіП України!

29 березня 2017 року

Шановні колеги!Французька весна знову в Києві - французький шарм і французька мова знову в НУБіП України!Наші давні знайомі, французькі викладачі FLE (французька мова як іноземна) Монік Дюффе і Домінік Беллаверд раді поділитися своїми знаннями зі студентами і викладачами нашого університету. 

На факультеті аграрного менеджменту підведено підсумки І етапу олімпіад

29 березня 2017 року

     На виконання наказу МОН України від 09.12.2016 р. №1495 «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016-2017 начальному році» та наказу ректора НУБіП України "Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади у 2016-2017 н.р. 

Четвер
30.03.2017

Інноваційний вектор розвитку цифровізації суспільства

30 березня 2017 року

     Для якісної підготовки магістрів спеціальності "Управління інноваційною діяльністю" і практичного застосування здобутих знань з дисципліни «Інноваційний менеджмент» постійно проходять виїзні заняття, які проводять державні та приватні управлінці. 

Найновіше обладнання для наукових досліджень

30 березня 2017 року

     Реалії сьогодення диктують потребу у нових стандартах наукових досліджень з використанням найсучаснішого обладнання та технологій. 

Кафедра автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка: співпраця науки, освіти і бізнесу на міжнародному рівні

30 березня 2017 року

     24 березня між НУБіП України, нідерландською компанією «Diamond FMS B.V.» і ПАТ «Комбінат «Тепличний» досягнута домовленість про співпрацю на зустрічі за участю президента Асоціації «Теплиці України» Чернишенка Є.В., доцента к 

Запрошуємо на навчання до магістратури НУБіП: відбулися зустрічі зі студентами бакалаврату четвертого курсу

30 березня 2017 року

    22 та 29 березня 2017 році відбулись зустрічі зі студентами бакалаврату четвертого курсу усіх факультетів та ННІ для того, аби надати їм всю необхідну інформацію про умови вступу до магістратури. 

Чому школярі готуються до вступу на підготовчих курсах у НУБіП?

30 березня 2017 року

     Не за горами вступна кампанія  – 2017. А це означає, що кожного випускника турбують питання не тільки вибору майбутньої професії і вишу, а й, звісно, кожен мріє навчатися за держзамовленням. А для цього треба, насамперед, успішно скласти ЗНО. 

Викладачі кафедри філософії провели виїзне заняття на базі Київської міської синагоги Бродського

30 березня 2017 року

     На виконання Програми розвитку Національного університету біоресурсів і природокористування України на 2015-2020 роки «Голосіївська ініціатива 2020» та в рамках вивчення курсів «Релігієзнавство», «Філософія» науково-педагогічні працівники кафедри філософії Інна Савицька, Аліна Супрун 

Дистанційне підвищення кваліфікації – відповідь на вимоги часу

30 березня 2017 року

     30 березня 2017 року відбулося урочисте відкриття on-line семінару "Інноваційна спрямованість педагогічної діяльності" в рамках підвищення кваліфікації науково-педагогічних і педагогічних працівників відокремлених підрозділів НУБіП України «Бережансь 

Не можна сказати, що вода необхідна для життя, вона і є життя

30 березня 2017 року

     Еколог – дуже різнопланова та багатопрофільна професія. Щоб стати кваліфікованим фахівцем-екологом, студенти повинні бути обізнаними у різних сферах життєдіяльності людини. Неймовірно важливою сферою охорони навколишнього середовища є раціональне використання водних ресурсів, вивчення характеру їх забруднення. 

Факультет інформаційних технологій продовжує знайомити школярів Черкащини з університетом: Лисянський та Звенигородський райони

30 березня 2017 року

    23 березня група викладачів кафедри економічної кібернетики у складі завідувача кафедри А.В. Скрипника, асистента К.Л. Тужик та старшого викладача кафедри інформаційних систем Ю.В. 

Завершено проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2016-2017 н.р. в університеті

30 березня 2017 року

    І етап Всеукраїнської студентської олімпіади 2016-2017 н.р. проводився в університеті з навчальних дисциплін, напрямів підготовки і спеціальностей у період з 6 лютого до 20 березня 2017 р. згідно з наказом ректора від 20.12.2016 р. № 1277. 

Університетський ансамбль "Колос" став лауреатом міжнародного фестивалю "Golden Lion"

30 березня 2017 року

     Участь у творчих конкурсах і фестивалях – неодмінна умова росту учасників колективів художньої самодіяльності, студій і гуртків, які працюють на кафедрі культурології нашого університету, тому участь у них наша творча молодь бере із задоволенням. 

Кафедра технології деревообробки: результати роботи за проектом Erasmus +

30 березня 2017 року

     На кафедрі технології деревообробки завершено роботу за проектом Erasmus+ мобільність студентів і викладачів між програмами і країнами-партнерами – KA107 – 2015. 

Розвиток сільського господарства і сільських територій: використання досвіду Німеччини в Україні

30 березня 2017 року

29 березня 2017 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України за ініціативи декана факультету а 

П'ятниця
31.03.2017

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ фото

31 березня 2017, 11:00

 ПРОГРАМА 

Науково-практичний семінар «Інфекційна патологія лісового біорізноманіття в екосистемах України»

31 березня 2017, 9:00

Міністерство освіти і науки УкраїниНаціональний університет біоресурсів і природокористування УкраїниННІ лісового і садово-паркового господарстваІнститут агроекології і природокористування НААНзапрошує взяти участь у роботі 

Національний університет біоресурсів і природокористування України відкрив двері для випускників Київщини фото

31 березня 2017 року

     В останній день березня університет відкрив двері для учнів шкіл Київщини: більш як півтисячі майбутніх абітурієнтів завітали до НУБіП. 

Анна Новицька – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі наук «Зоотехнія»

31 березня 2017 року

     30 березня 2017 року відбулася підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Зоотехнія» на базі факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації т 

Субота, неділя
1-2.04.2017

Аліна Красножон – призерка Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт в галузі «Географічні науки»

1 квітня 2017 року

     Підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Географічні науки» проходив на базі Мелітопольського державного педагогічного університе 

В університеті обговорили інноваційні технології і методи викладання англійської мови

1 квітня 2017 року

     31 березня 2017 року в НУБіП України розпочала роботу 22 щорічна національна конференція “22nd Annual National IATEFL Ukraine Conference”, організаторами якої є Британська Рада (British Council), IATEFL Ukraine (У 

Апітуризм – новий напрямок розвитку сільських територій України

1 квітня 2017 року

     30 березня 2017 року студенти першого курсу напряму «Туризм» взяли участь у міжнародній конференції «Апітуризм – новий напрямок розвитку сільських територій України», яка проходила в рамках міжнародної виставки з туризму UITТ 2017. 

Гуманітарії продовжують співпрацю з IATEFL Ukraine і British Council

2 квітня 2017 року

     01 квітня 2017 року в рамках угоди про співпрацю між НУБіП України та IATEFL Ukraine (Українське відділення Міжнародної асоціації вчителів англійської мови як іноземної) в університеті продовжила роботу 22 щорічна національна конференція “22nd Annual National IATEFL Ukraine Conference”, організаторами якої є Британська Рада (British Co 

Французька весна в НУБіП України

2 квітня 2017 року

     Весна. Ностальгія. Переглядаю минулорічні фотографії. Якесь «déjà vu». Але яке приємне «déjà vu»! 

Василь Воєвода став призером Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент»

2 квітня 2017 року

     У Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбувся підсумковий етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент».   

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook