Календар подій

27.11.2017 – 3.12.2017

Списком
По днях тижня

Понеділок
27.11.2017

Військові змагання присвячені Дню Збройних Сил України

27 листопада 2017, 13:00

     З 27 листопада по 1 лютого 2017 року з 1300 до 1430 проводитимуться військові змагання серед навчальних взводів кафедри військової підготовки.          Програма змагань складається з п’яти видів: 

Ректорат звужений

27 листопада 2017, 8:30

Ректор Станіслав Ніколаєнко про перспективи освіти в 2018 році в ефірі Першого ділового телеканалу (ВІДЕО)

27 листопада 2017 року

У 2018 році в Україні стартує реформа освіти. У держбюджеті на 2018 рік передбачено кошти на реалізацію цієї реформи. Старт реформи, яка розрахована на 12 років, ознаменований збільшенням фінансування всієї галузі. Всього в 2018 році на освіту і науку обіцяють витратити 217,5 мільярдів гривень - на 18% більше, ніж в 2017 році. 

Поетеса Наталка Дзюбенко-Мейс завітала на зустріч із студентами-гуманітаріями

27 листопада 2017 року

     Напередодні вшанування жертв Голодомору до студентів гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України завітала знана поетеса, публіцист Наталка Дзюбенко-Мейс. Півтора години промайнуло непомітно, адже розповідь пані Наталі орган 

У центрі уваги останнього осіннього ректорату – зимова сесія, умови проживання у гуртожитках, підготовка до святкування 120-річчя НУБіП

27 листопада 2017 року

     Те, що університет продовжує працювати стабільно і виважено, засвідчило сьогоднішнє засідання ректорату, яке пройшло під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. Відкриваючи його, він акцентував увагу на підготовці до екзаменаційної сесії і завершенні перевірки гуртожитків. 

Профорієнтаційна робота гуманітарно-педагогічного факультету: Черкащина

27 листопада 2017 року

     25 листопада студентський актив та професорсько-викладацький колектив гуманітарно-педагогічного факультету на чолі з деканом професором Шинкаруком В.Д. 

За натхненням у Шевченків край

27 листопада 2017 року

     25 листопада НПП та група-переможець «Пісенних баталій» гуманітарно-педагогічного факультету на чолі з деканом, професором В.Д. Шинкаруком, за сприянням профспілкової організації НУБіП України, очолюваної професором Р.О. 

Ще одна міжнародна угода: спільній лабораторії НУБіП та Шеньянського університету (Китай) – бути!

27 листопада 2017 року

Розпочалася робоча поїздка делегації НУБІП України до Шеньянського аграрного університету - одного з найбільших вищих навчальних закладів Китайської Народної Республіки.  

Новий курс MASHAV «Підприємництво, маркетинг і збереження вирощеної продукції в сільському господарстві»

27 листопада 2017 року

Шановні колеги!Посольство Держави Ізраїль в Україні має честь повідомити про новий міжнародний навчальний курс:«Entrepreneurship, marketing and post-harvest treatment in agriculture» «Підприємництво, маркетинг і збереження вирощеної продукції в сільському господарстві» 

Іван Лакида: «На часі – розробка нормативно-інформаційного забезпечення для прогнозування біопродуктивності лісів в умовах зміни клімату»

27 листопада 2017 року

     Зміни клімату, про які чуємо чи не щодня, несуть із собою цілий ряд змін екосистем. Є два варіанти розвитку подій: або людство їх зупинить через обмеження згубного антропогенного впливу, або слід розробляти адаптаційні механізми відповідно до кліматичних викликів. 

Вівторок
28.11.2017

Запрошуємо до участі в «Школі педагогічної майстерності»

28 листопада 2017, 15:00

 Шановні колеги!Запрошуємо до участі в «Школі педагогічної майстерності» 

Завершився перший тур чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд

28 листопада 2017 року

     З 24 по 26 листопада у місті Нікополь проходив перший тур Другої ліги чемпіонату України з волейболу серед чоловіків, участь у ньому взяла і чоловіча волейбольна збірна нашого університету. Слід сказати, що наші волейболісти вперше взяли участь у професіональному чемпіонаті. 

Зимова і літня школа в університеті Гумбольдта HUWISU (Німеччина)

28 листопада 2017 року

 Університет Гумбольдта в Берліні проводить набір на зимову та літню школу у 2018 році! Зимова школа(8-26 січня) 

Студенти-фінансисти побували на семінарі відомого фінансового експерта світового рівня

28 листопада 2017 року

      Доценти кафедри фінансів Галина Скрипник i Аліна Буряк разом зі своїми студентами – четвертокурсниками спеціальності «Фінанси i кредит» зустрілися з відомим фінансовим експертом світового рівня Едвардом Дубінським. 

VI щорічна церемонія нагородження переможців проекту «СОВА – 2017»: кращих названо

28 листопада 2017 року

     23 листопада 2017 у Бережанському агротехнічному коледжі НУБіП відбулося грандіозне дійство – VI щорічна церемонія нагородження переможців проекту «СОВА – 2017». 

Оголошено XII Всеукраїнський молодіжний конкурс «Новітній інтелект України»

28 листопада 2017 року

     Молодіжна аналітична агенція «НОВІ» оголосила XII Всеукраїнський молодіжний конкурс «Новітній інтелект України». 

Науковці гуманітарно-педагогічного факультету і Поморської академії у Слупську проводять спільні науково-педагогічні дослідження

28 листопада 2017 року

      У продовження плідної співпраці між гуманітарно-педагогічним факультетом нашого університету і Поморською академією у Слупську 28 листопада на факультет завітав професор академії Zdzislaw Piwonski. 

Директори інститутів та коледжів в гостях у компанії «Агропродсервіс»

28 листопада 2017 року

     Директори інститутів та коледжів, що входять до структури НУБіП, на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою та начальником відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олегом Єресько у другий день роботи семінару-наради «Перспективи підготовки фахівців за робітничими професіями в аграрних  

Середа
29.11.2017

Магістр спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» Микола Дерева – призер міжнародної конференції Вишеградської Асоціації Університетів

29 листопада 2017 року

    Студент факультету аграрного менеджменту магістерської програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» Микола Дерева достойно представив Національний університет біоресурсів і природокористування України на IV щорічній  

Чоловіча команда ННІ лісового і садово-паркового господарства вдруге поспіль стала чемпіоном університету з волейболу фото

29 листопада 2017 року

     28 листопада фінішувала спартакіада НУБіП України з волейболу серед 15 чоловічих команд. У змаганнях взяли участь 125 студентів, зіграно 30 ігор, в яких хлопці продемонстрували справжній характер у боротьбі за призові місця. Але до півфіналів, звісно, дістались лише найсильніші. 

Обережно – ожеледиця!!! фото

29 листопада 2017 року

     Щорічно Міністерством охорони здоров’я України реєструється сумна статистика травмувань, пов’язаних з ожеледицею: протягом небезпечного сезону лікарі надають допомогу тисячам громадян, які постраждали на льоду. 

Освіта повинна бути орієнтована на майбутнє

29 листопада 2017 року

     28 листопада гуманітарно-педагогічний факультет знову став площадкою підвищення педагогічної майстерності для викладачів університету. 

Нові можливості для українського бізнесу обговорили на лекції керівника проекту Association4U

29 листопада 2017 року

     27 листопада 2017 року на кафедрі стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції пройшла у межах міжнародного проекту Association4U на тему: «Вступ до Угоди про Асоціацію / Поглиблену та всеохоплюючу зону вільної торгівлі» відкрита лекція «Якість, стандартизація та сертифікація» із залученням ключового експерта проекту 

Студенти – проектні менеджери взяли участь у міжнародному форумі «Innovation market»

29 листопада 2017 року

     Делегація магістрів з управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами на чолі з завідувачем та викладачами кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту взяли участь у міжнародному форумі «INNOVATION MARKET», який проходив 21-24 листопада 2017 р. 

Студентство НУБіП вшанувало пам'ять жертв Голодомору

29 листопада 2017 року

     Щороку в останню суботу листопада в Україні вшановують пам'ять жертв Голодоморів. 

Майбутня база практики очима студентів із соціальної роботи

29 листопада 2017 року

     21 та 24 листопада 2017 року студенти (1, 2, 4 курси, спеціальності: «Соціальна робота», «Соціальна педагогіка») гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України під керівництвом професорів Вікторової Л.В., Тверезовської Н.Т., Кубіцького С.О. 

Науковці університету провели для працівників держлісгоспів Черкащини семінар з підвищення кваліфікації

29 листопада 2017 року

    Науковці ННІ лісового і садово-паркового господарства провели для працівників державної лісової охорони держлісгоспів Черкащини семінар з підвищення кваліфікації.     За словами начальника Черкаського обласного управління лісового та ми 

Обмінюємось досвідом роботи

29 листопада 2017 року

     27 листопада гостями ННІ післядипломної освіти була проректор з навчальної та виховної роботи Національного авіаційного університету Тамара Іванова та директор навчально-наукового інституту неперервної освіти Ірина Дейнега. 

На факультеті аграрного менеджменту визначили переможців «Битви інтелектуальних титанів»

29 листопада 2017 року

     27 листопада на факультеті аграрного менеджменту відбулась «Битва інтелектуальних титанів». У ній взяли участь команди: "Чорні троянди", "2 на 2", "Карлеони", "No name", "Масони", "Лідери". 

В університеті обговорили шляхи підвищення продуктивності та економічної ефективності виробництва молока

29 листопада 2017 року

     Науково-практичний семінар «Теорія і практика підвищення продуктивності та економічної ефективності виробництва молока у ВП НДГ НУБіП України», який сьогодні зібрав вчених і товаровиробників з навчально-дослідних господарств і носив суто внутрішній виробничий характер, набув характеру міжнародного. 

Четвер
30.11.2017

Відбір на програму мобільності ERASMUS + для НПП

30 листопада 2017 року

Шановні колеги!В рамках програми ЕРАЗМУС + та міжуніверситетської угоди між НУБіП України та Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф(Німеччина) оголошується відбір на проходження стажування (тривалістю 3-4 тижні),яке відбудеться з 15 січня 2017р. в УПН Вайєнштефан-Тріздорф.Мета стажування:  

Знайомимося з виробництвом: виїзне заняття магістрів спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза»

30 листопада 2017 року

     Магістри спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» побували на виїзному лабораторному занятті з гігієни первинної переробки тварин і продуктів забою в комплексі з переробки курчат-бройлерів Миронівської птахофабрики приватного холдингу «М 

Завершується планова університетська перевірка гуртожитків студмістечка

30 листопада 2017 року

   Завершується планова університетська перевірка гуртожитків студмістечка. Вона має на меті виявити і попередити порушення правил внутрішнього розпорядку, санітарного стану, пожежної безпеки, говорить директор студентського містечка Сергій Стецюк. 

Творчий вечір Рудого Романа

30 листопада 2017, 0:00

На повних вітрилах – за новим курсом

30 листопада 2017 року

     29 листопада 2017 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК пройшло засідання його науково-педагогічних працівників. 

П'ятниця
1.12.2017

Нарада з планування

1 грудня 2017, 9:00

Традиційна нарада з планування: доопрацьована програма розвитку університету «Голосіївська ініціатива 2020» має стати планом роботи для кожного працівника університету

1 грудня 2017 року

     В зиму університет увійшов традиційною нарадою з планування під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. 

«Мій рідний край, моя земля»: в університеті відбувся творчий вечір заслуженого артиста України Романа Рудого фото

1 грудня 2017 року

     В останній день листопада в університеті відбувся творчий вечір заслуженого артиста України, доцента кафедри культурології, талановитого композитора, виконавця, автора Романа Рудого «Мій рідний край, моя земля». 

Дню Збройних Сил України

1 грудня 2017 року

      Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей день приурочений до дати прийняття Закону України «Про Збройні Сили України». 

На адресу ректора університету Станіслава Ніколаєнка надійшов подячний лист від Асоціації «Українська аквакультурна спільнота»

1 грудня 2017 року

     У ньому висловлюється подяка за високий рівень організації, підготовки та проведення круглого столу «Рибна галузь України: здобутки, проблеми та перспективи», що нещодавно пройшов на базі НУБіП. 

Символічна політика сучасної України очима студентів

1 грудня 2017 року

    30 листопада 2017 року відбувся круглий стіл на тему "Символічна політика сучасної України очима студентів" в рамках  

Профорієнтаційна робота кафедри методики навчання та управління навчальними закладами

1 грудня 2017 року

     Правильно обрана людиною професія зумовлює моральне задоволення, позитивну самооцінку та високу продуктивність праці, адже улюблений, омріяний фах – це запорука успішного й щасливого життя. 

Субота, неділя
2-3.12.2017

Народний ансамбль пісні і танцю «Колос» запрошує поціновувачів талантів на концерт

2 грудня 2017, 15:30

 2 грудня 2017 року народний ансамбль пісні і танцю «Колос», який святкує 60-річчя, очікує своїх друзів і поціновувачів талантів на великому звітному концерті у актовій залі третього корпусу.  

До 60-річчя народного ансамблю пісні і танцю «Колос»

2 грудня 2017 року

     Народний ансамбль пісні і танцю «Колос» святкує своє 60-річчя. Своїми спогадами про його становлення ділиться ведуча 1957-1961 рр. Т.Я. 

Профорієнтаційна робота викладачів факультету землевпорядкування на Поділлі

2 грудня 2017 року

      Викладачами факультету землевпорядкування проведено ряд профорієнтаційних заходів у місті Старокостянтинові Хмельницької області. 

В університеті пройшов щорічний студентський конкурс інноваційних проектів «Віртуальна реальність»

2 грудня 2017 року

     30 листопада 2017 року в університеті пройшов черговий конкурс інноваційних проектів «Віртуальна реальність» межах вивчення дисципліни «Економіка та організація інноваційної діяльності». 

Студенти НУБіП взяли участь в парламентській дискусії «Купуй українське, плати українцям!»

2 грудня 2017 року

     Студенти разом із завідувачем кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Лідією Шинкарук та куратором 1 курсу 3 групи Наталією Дробот взяли участь у засіданні круглого столу, який проводив Комітет з питань промислової політики та підприємництва на тему: «Купуй українське, плати українцям!» під головуванням 

У центрі уваги гуманітаріїв екзаменаційна сесія

2 грудня 2017 року

     30 листопада 2017 року на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулася нарада керівництва факультету із завідувачами кафедр і науково-педагогічними працівниками.    Вітальним словом збори відкрив декан факультету Василь Шинкарук, який особистим прикладом закликав членів к 

Науковці агробіологічного факультету обговорили перспективи агрохімсервісу у сучасному рослинництві і його роль у збереженні родючості грунтів

2 грудня 2017 року

     Із метою підвищення ефективності профорієнтаційної роботи агробіологічного факультету кафедра агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. 

Колектив факультету землевпорядкуваня звітував за проведену профорієнтаційну роботу протягом осені

3 грудня 2017 року

     Саме це питання було ключовим на черговій вченій раді факультету землевпорядкування. Адже, як попрацюємо протягом навчального року, такі й результати будуть наступного вересня. 

Посольство Німеччини подякувало за запрошення на конференцію «Ukraine-Deutschland»

3 грудня 2017 року

     Шановні колеги,                 ще раз сердечно дякую Вам за запрошення, цікаву конференцію та Ваш інтерес до німецької мови. 

Збірна НУБіП України - переможці відкритого турніру з футзалу Голосіївського району

3 грудня 2017 року

     Футбольна збірна НУБіП не могла не взяти участь у відкритому турнірі з футзалу серед команд професорсько-викладацького складу ЗВО ІІІ-ІV рівнів акредитації, які розташовані в Голосіївському районі міста Києва.< 

Шеньянський аграрний університет – надійний партнер НУБіП України

3 грудня 2017 року

 З 26 листопада по 1 грудня 2017 року за дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка відбувся робочий візит делегації НУБіП України до Шеньянського аграрного університету. Китайський виш - один з найбільших у Китаї у сфері підготовки фахівців для аграрного сектору держави. 

Святковий концерт з нагоди 60-річчя народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені Станіслава Семеновського фото

3 грудня 2017 року

     Минулого суботнього дня, коли на вулиці легко кружляв зимовий сніжок, у навчальному корпусі № 3 вже зранку відчувалася тепла атмосфера свята: закінчували останні приготування до творчого звіту нинішні учасники народного ансамблю пісні і танцю «Колос», а корпус поступово наповнював 

Збірна НУБіП України вдало виступила на спартакіаді з плавання

3 грудня 2017 року

     Цього тижня відбулася спартакіада з плавання серед збірних команд професорсько-викладацького складу закладів вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації, які розташовані на території Голосіївського району міста Києва. 

Першокурсниці Марˈяна Бовсунівська та Вікторія Сурякова – переможниці «Міс факультету землевпорядкування та юридичного факультету 2017»

3 грудня 2017 року

     28 листопада відбувся конкурс краси «Міс факультету землевпорядкування та юридичного факультету 2017». 

Як організувати свій бізнес: тематичний тренінг для студентів ННІ післядипломної освіти

3 грудня 2017 року

     В ННІ післядипломної освіти відбувся черговий тренінг на тему «Як організувати свій бізнес», що організувала кафедра аграрного консалтингу і туризму. 

Знайомимо майбутніх студентів з університетом: кафедра іноземної філології та перекладу запросила учнів середньої школи №14 м. Києва

3 грудня 2017 року

     23 листопада кафедра іноземної філології та перекладу приймала в університеті майбутніх студентів – старшокласників середньої школи №14 з поглибленим вивченням німецької мови (м. Київ). 

ННІ лісового і садово-паркового господарства: уклін доземний Вчителям-ювілярам

3 грудня 2017 року

     Відомо, що рівень культури нації визначається відношенням людей до старших поколінь, які творили нашу історію та до дітей, за якими наше майбутнє. Так і культура справжнього Педагога визначається відношенням його до своїх Вчителів та до своїх учнів. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook